trevlig dag.

Jaha, idag har jag varit i Köping, heela långa dagen. Var runt lite på stan, firade mormor, följde med kusin och moster hem. Vi gick ut på promenad i regnet, men det var duktigt av oss tycker jag! Blev en trevlig promenad, snygga var vi med! Nu sitter och och väntar på att Magnus ska komma hem, han har varit på derbyt, så dröjer nog en stund till. Imorgon blir det spännande, klockan tio ska jag gå och få en ansiktsbehandling i köping, är lite nervös faktiskt.. En och en halv timme ska dom tortera mig med pormaskklämmning och ögonbrynsplockning. Förhoppningsvis någon skön ansiktsmassage eller så med, hoppas jag. Sen ska jag möta upp mormor på stan och vi ska kolla runt lite. Sen jobba vid fyra.




en regnpromenad.


funderar och funderar över mina lyxproblem.

Men är skönt att ha sådana ibland med måste jag säga!

Idag har varit en sån där skön dag där tiden flutit på långsamt trots att jag har haft det jätte trevligt! Började med att gå till tandläkaren, minder trevligt kanske. Men en kort stund senare var jag 460 kronor fattigare, men överlycklig över att jag inte hade ett enda hål! så dröjer förhoppningsvis ett år innan jag behöver oroa mig igen. Efter tandläkaren så tog jag och Tess en shoppingrunda på stan, åt lunch, sen ner till HM. Där har vi lyxproblem nummer ett. Har köpt en klänning som är så fin, men är osäker ändå. Hjälp mig avgöra om den är 349 kronors fin?



Efter min trevliga dejt med Tess så åkte jag till mormor och Roffe. Blev kvar hela kvällen, mysigt! Sen storhandla, sen hemåt efter en givande dag. Nu blir det nog en snabb dusch och sen bums i säng!

Sen kommer vi till lyxproblem nummer Två. Jag är så trött på mitt hår, funderar på att göra någon radikalt. Klippa det lite kortare, pagelängd, och lockigt. åsikter??









nu fick ni lite att fundra på.

det ska börjas i tid säger dom..





Elin kom över på en snackis, höll Max en stund. <3 Det blåste lite så skulle hämta filten,
men magnus var snabb på att hämta denna tröja. Jaa, det ska börjas i tid?
Max var nöjd med det som ni ser.



solen skiner, humöret på topp!

Underbart väder! Gårdagen var lite seg, blev lite depp på kvällen. Ville bara gråta. Magnus sa att jag brukar bli så efter våra personalmöten. Kanske kan ligga någonting i det. Men som sagt, idag är humöret åter på topp! Var till läkaren idag med mina skavsårsfötter. Behöver inte operera, Ahhhh! Skönt det, men har fått remiss till ortopeden, ska kolla om det går att göra något slags inlägg eller så. Hoppas dom kommer på nått smart.

Har precis varit ute på en promenad i solen! Underbart väder! Ska laga lite mat nu, sen sätta mig i solen och äta glass. Mysigt värre. Magnus är hemma, är sjuk. Hoppas han vill göra mig sällskap. Nu ska jag koka sparris! Mmm.

Jobbar 16-21. And thats my day.

en konstig dag.

Första halvan bara försvann snabbt som tusan. Vaknade, kollade på nått Sex and the city avsnitt, fixade mig och vips så var klockan halv två. Mötte upp Lena och Sussi och gick till p-mötet. Sen efter det så jobbade jag 16-21. Så var den dagen slut. Stört. Nu ska jag vika lite tvätt från igår. Måste köpa ny roller så jag kan rolla dom HÅRIGA kläderna. ;) Dom jag hade tog slut efter ett par shorts. Mmm. Sen ska jag nog sova. Ska upp tidigt imorgon, ska till läkaren med mina fötter. Hoppas på något mirakel och inte en operation. Blää. Men, det är imorgon. Sen ska jag jobba 16-21 igen.


godkväll.

sköna söndag.

blev en skön och slapp dag idag. Underbart! Var i stan med Elin, Magnus och Max. Dom shoppade lite, vi åt lite mjukglass, det gick bra. Sen åkte vi hemmåt, packa ur oss ur bilen igen, Elin insisterade på att jag skulle köpa en volvo kombi. No way, min bil är bra, det gick ju! Finns det hjärterum, finns det sjärterum! Tvättade på eftermiddagen, råkade slänga med en filt i tvätten som hundarna legat på, så nu har jag hundhår på ALLA våra mörka kläder. KUL! ska sätta mig och rolla dom imorgon. haha! Lite senare så gick jag över till Elin och satt och snackade lite strunt och mös lite med fisen. <3 Sen gick jag hem, käkade lite. Har tagit in all tvätt nu, men tar itu med högen imorgon. Ska hoppa in i duschen nu, sen sova! Ska bli så skönt, är trött som tusan trots att jag inte gjort något vettigt idag.








imorgon har vi personalmöte, sen ska jag jobba 16-21.

Yes, youll be in my heart.



Come stop your crying, it will be all right
Just take my hand, hold it tight
I will protect you from all around you
I will be here dont you cry

For one so small,you seem so strong
My arms will hold you keep you safe and warm
This bond between us cant be broken
I will be here dont you cry

And youll be in my heart
Yes, youll be in my heart
From this day on

Now and forever more
Youll be in my heart
No matter what they say
Youll be here in my heart
Always

solen är tillbaka!

Underbart! På dagens agenda står det stadsbesök med Elin, Magnus och Max. bilen är påackad med vagn, nu återstår bara resten. Besök på Babyproffsen och eventuellt någonting mer, kommer ej ihåg vad. Hoppas solen håller i sig hela dagen, satsar på att försöka mig på att äta en glass senare. Sen kanske min söta Tess skulle komma över i kväll. Vore väldigt trevligt. Kanske Elin och Max vill joina oss med? :) Ska lägga in en stöt. Nu blir det storstan, hoppas magen håller.

SENARE.

malin är nöjd och glad idag.

för omväxlings skull.  ;)

Idag blev det Tuna park med mormor, moster och kusin! Jätte trevligt! Cornelia hittade massa fina kläder, själv var jag duktig och handlade bara ett linne, leggings, halsband, vattenkanna, ljuslyktor och två grejor till max, allt för ca 300 kronor. ÄLSKAR REA! Är bäst på att fynda, kan man göra en karriär på det? hade kunnat köpt den gudomliga klänningen på cubus för 349 kronor, kanske ska fundera på den, när jag kom undan så billigt annars menar jag! Ska eventuellt med Elin till stan imorgon, så då kanske?

Nu har jag städat lite här hemma efter huliganhundarna. Hur mycket hår kan dom tappa utan att bli nakna? En hel jävla del vill jag lova. Men nu skiner det här hemma. Ska köra på en favorit i repris sen igår och slänga mig i soffan hos min Magnus. <3


törs jag ropa hej?

Kanske, snart? Känner mig faktiskt lite bättre. Men som sagt, ta i trä! Åkte med elin, max, kim och elins mamma till willys, skönt att ha lite mat hemma. Nu verkar det som om jag kan äta lite iaf, åt frukost vid tio, sen åt jag nyss. Känns okej än så länge. Imorgon måste jag försöka äta frukost, lunch och middag. Nu är jag trött, ska lägga mig brevid magnus i soffan och bara mysa framför tv:n hela kvällen. <3

later.

en ny dag, nya tag.

okej, idag ska jag vara lite gladare har jag bestämt mig för. igår var ingen bra dag kan jag lova.

Regn, regn, regn.. Idag blir det soffläge och kanske lite stickning så Max tröja blir klar någon gång, blir kanske till dopet annars, haha. Ikväll blir det mys framför en bra film med älskling. Ska upp och hyra en senare. skulle behöva åka och handla med.. har ingen mat i frysen snart, ingen i kylen heller, inget jag kan äta iaf.. Kanske ska höra med Elin om hon ville åka och handla, vill INTE åka själv ifall jag får så där ont i magen eller blir så där svimfärdig och yr. Inte någe kul alls det. Nu ska jag kolla på nått Sex and the city avsnitt och sticka lite.

have a, trevlig dag.

.........................................................................................

deppig. känner mig som, skit. badat, glott på tv i brist på annat. mest bara deppat. hoppas på bättre humör imorgon.

när man inte trodde det kunde bli värre..

..då blev det det. mår faaan skit. Var ute på promenad och fick fan ännu mer ont, fick sätta mig en stund, fick liksom huggande smärtor i magen. så det där men motion det gick ju bra? Nu blir det bara kortisar, inga fler timmespromenader. Känner mig så jävla värdelös bara. Klarar inte av någonting, vill bara gråta hela tiden. blä. Ska duscha, se och det känns bättre. Tror att mat, energi, vätske, träning och umgänges bristen börjar ta på mig rejält. Mitt huvud bara mullrar, som myrornaskrig där inne. Ska väl ägna resten av kvällen åt självömkan och ännu mera självömkan. FUCK!

ny dag, ny tristess?

Jaha, då blir jag hemma resten av veckan. Blir inte mycket bättre till imorgon känns det som. Vad ska man hitta på i tre dagar hemma som innebär att man tar det lugnt? Hmm. Magnus är hemma, så kanske kan mysa med en film, men så fins väder så funderar på att ta en promenad, det skulle man ju göra. Eller bara lägga mig i en solstol och sova en stund ute på altanen. Mitt projekt idag blir at vattna blommorna, det är ett måste. Känns ju effektivt, nej?


blev en ganska bra dag trots aj i magen..

igår alltså. La mig och vila en stund till och med. Är lite stolt att jag lyckades ta det relativt lugnt. Elin hade plingat på dörren och jag hade inte vaknat, så måste ha sovit. Stängde av telefonen ca en halvtimme och när jag vaknade hade jag fyra sms och ett meddelande i iqsvar. Se vad man missar massa när man vilar. Men, men Elin kom över och vi gick igenom grejer vi beställt och så. Fick en avisering om att nya grejer fanns att hämta, mmm. Åhh, det var min underbara klänning från HM:



Sen upptäckte jag när jag kom hem att Elin glömt sin telefon, så gick över med den. var inte meningen att jag skulle stanna men elin ville duscha och magnus skulle iväg en stund så jag erbjöd mig att vara lite barnvakt en kortis. satt och mös i soffan med Max. <3 sen hem till min Magnus och vi tittade på film, Sweeney Todd  - The demon barber. Jhonny Depp, han är så jävla bra! Magnus tröttnade på "operafilmen", men jag tyckte det var skitbra! Sn blev det lite zappande framför tv:n, har inte tittat på tv så mycket som jag gjorde igår på en hel vecka. men men, vila var det.





samma gammla visa som igår.

ONT. kan inte pillrena hjälpa snart så jag blir människa igen? trött på att inte kunna äta ordentligt och aldrig vara eller bli hungrig, bara nåton mellanting konstant. men har tappat typ två kilo av det här. nått positivt kanske då? haha. nu har jag pillat i mig lite bröd och druckit lite proviva. så ska väl lägga mig och invänta magknip?

en värktablett i sött format.

idag kom min sötelin hem, och lilla fisen såklart! äntligen! :) fick ett sms som fick mig att flyga upp ur soffan, promenad? så jag gick över. vi tog en sväng på byn och så hemmåt igen. lagade lite mannagrynsgröt, mm. har gjort första blöjbytet. stolt, gick bra. sen ville elin duscha så jag och max kröp upp i soffan och mös en stund. ingen kan få mitt hjärta att smälta som den mannen. <3 och ontet i magen liksom försvann för en stund. en värktablett i sött format. nu är jag hemma och ska snart krypa till sängs. ska ju försöka komma in i lite regelbundna rutiner. som att försöka gå och lägga mig i tid. vi får se hur det går, men måste försöka verkligen. som sagt, man kan ju faktiskt inte bara stoppa i sig piller och tro att allt ska bli bra. kärringjävel.

imorgon ska jag ju som sagt vara hemma från jobbet på doktorns order. vila, jaha? läste på nätet att det är bra att motionera, det kan lindra magkatarren. så får väl göra det då, det där med soffsittning är inte min grej. finner det mer stressande än något annat. men jag känner och vet att jag måste fan börja ta det lite lugnt. vill så mycket men tiden räcker aldrig till.

sötaste, sötaste. <3


mys i soffan medan mamma tog en dusch.






ett litet underverk.

AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ

Jaha, gick till jobbet imorse, trots ont i magen, men överlevde jag helgen överlever jag allt tror jag. Ringde VC på morgonen, fick en tid klockan ett. Så jobbade på, sen cyklade jag ner. Var magkatarr, som jag förstod. Fick nya piller som jag ska äta i en månad och så sa hon till mig: "jobbar du?" Jaa, svarade jag. "då blir du hemma ett par dagar och vilar så det här får chans att bli bra." WHAAAT!!!?? tänkte jag, ja, jag är sån. fan, hemma och ta det lungt? Dom två grejerna sitter liksom inte ihop för mig. Men men, ringde så nu blir jag hemma imorgon till och börja med. Känns inte alls kul måste jag säga.

Men en annan sak som är kul är att Elin och Max kommer hem idag!!! <3 hoppas på att få titta in ikväll och säga hej. har lite grejs till elin med.

ont i magen och längtar efter magnus.

har varit i köping idag hos mormor. var med mamma ner på stan och köpte present åt max <3. han fyllde faktiskt en vecka idag. så det så! haha. har beställt tid för ansiktsbehandling, fick det i födelsedagspresent av mormor! :) ska bli spännande, nästa vecka. allt detta trots konstant illamående och magont. blä, har ringt läkaren med. ska ringa imorgon igen och förhoppningsvis få en akuttid. men dom är ju störda här i kungsör. frågade mig och jag jobbade, ja sa jag då, sen frågade hon om jag stressade mycket? ja, jag kan ju inte ljuga. "men du vet att man kan ju inte bara äta tabletter och tro att allt ska bli bra" säger surkärringen till mig. vafan tror hon? att jag tycker det är roligt??? ska byta till byjordens vc i köping, där ska dom vara bra har jag hört. kan inte blir värre iaf.

nu ringde magnus, lite smått berusad. AIK vann, tre pinnar. bra tyckte han. och bra tyckte jag för då är magnus glad! <3

men känner mig inte alls nå trevlig idag. bara gnäller och oggar mig. får skylla lite på katarren. men inte mycket, skörpning imorgon!! men känner mig helt sönderstressad innuti. usch, behöver lugna ner mig några kilo. fyfan, dagarna räcker inte till, jag vill för mycket för ofta, jämt. orkar inte med det snart. men vet inte hur jag ska komma ur det hela. blir en ond cirkel av dåligt samvete. men det värsta är att äver om jag kör på alla cylindrar och flänger rint och gör massa och träffar alla så är det ändå någon jag borde ägnat mer uppmärksammhet eller något jag borde hunnit med. faen. hur gör man? kanske ska fråga surtanten på vårdcentralen, hon kanske kan svara på det så jag slipper äta magtabletter?

nej nu fan är hon bitter kvinnan. lägg ner. godnatt och hoppas på en trevligare malin imorgon.
hoppas magnus kommer hem så jag blir lite gladare, han gör mig lycklig. <3


malinärtärd


BLÄ..

känner mig som en otrevlig och dryg jävel.
ville bara säga det.

den mystiska mannen.

han som ringde på dörrklockan har nu fått ett ansikte. trummvirvel.......
kadisch! BJÖRKO!




nu har det mysteriet fått en förklaring.


dödlig magkatarr. morr. morr.

mår inte alls bra. har svinont i magen. blä. men nog gnällt nu. har avbokat tiden hos tandläkaren idag, pallar inte. känns bra. som en vis man sa, gör inte det du måste, gör det brådsakande. eller någon sånt. låter fiiint idag. har sovit ganska länge, skönt som faen. gick inte upp förrän kvart i tio. den du! nu sitter jag och häller i mig acidofilus och lactobacillius grejer. hoppas det går ner och stannar där utan större smärtsamma kramper. nu gnällde jag igen, inte bra.

idag blir det röja lite hemma på fm, sen hämta upp magnus och skjutsa honom till rygghälsan i köping. sen ska jag umgås lite med min UNDERBARA mormor. <3 sen får vi se om någon mer trevlig händer idag! :) det får vi hoppas!

nu ska jag vika kläder. trevlig tisdag på er. bjuder på en bild på en sockersöt unge!




MAX MAX MAX MAX MAX MAX MAX MAX MAX MAX

Jobbat 8-16, trort svår magkatarr kan jag lova. blää, har inte varit med om någon värre någon gång. FYFAN säger jag bara. men sen efter jobbet tog jag mig samman och tog med mig magnus och åkte till elin och max på BB. elin mådde bra, skönt att få träffa henne. och max mådde bra han med. satt och gosade i flera timmar! sååå söt. myspys. skulle bara kunna sitta och se på honom en hel dag. Åhh så luktar han så gott, finns ingenting som luktar godare än bebis! <3 och magonten gick över för en stund, men tyvärr så skulle vi ju hemmåt sen, så den kom tillbaka med råge. men nu har jag iaf ätit lite. skönt, men aj. med updatering imorgon, lite bilder bara. <3













aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!

har världens jävla skit magkatarr. jag lovar, det gör så ONT! ska tillbringa kvällen med att försöka må lite bättre och ligga och vrida på mig i soffan.

AAAAAAJ!

lite huvudtung och nyfiken.

blev en trevlig kväll igår! men som jag sa så blev det bara jag, tess, lena och linn kvar tillslut! men inte fy skam det! :) men lite dåligt, av ca 45 personliga assistenter dök det upp sju, pluss chefer och resursreamet. DÅLIGT!! men en trevlig kväll alltsomallt! :D

nu ska jag snart käka lite frukost, har gått runt och lullat här i snart en timma. vaknade av att någon plingade på dörren, men innan jag han vakna till och få på mig kläder var "den" borta! någon som vet vem det var? är så nyfiken. haha. nej, nu är jag hungrig! sen ska jag ringa mormor. i em blir det att åka mot kolbäck. hoppas magnus vill följa med! :)





lite bilder från gårdagen! det blev lite grill, lite kallt, därav rumpvärmningen, mycket trevligt!


jag dööööööööööööör!!






Det har jag upprepat ett antal gånger idag. har varit och hälsat på min gudson Max och elin! han var så jävla söt så jag dog. mår bättre nu, blitt av med andningsgrejset så nu andas han som han ska, bara sondmatningen kvar nu. men det går åt rätt håll! åhhh. man blir så varm i hjärtat av att titta på honom. elin och magnus gick iväg för elin skulle äta och magnus skulle köpa en dricka. så vi satt en stund själva jag och max. satt bara och tittade på honom. dom är så bekymmerslösa. så söt, jag dör! <3 sen höll jag honom en stund med. han vägde typ ingenting. sov i min famn. åhh, söt!





min finaste, sötaste, pluttigaste gudson.

mysig hemmakväll.

har som sagt inte gjort mycket ikväll, på order av min mormor. hon tycker inte att jag gör annat än flänger runt. så fick order om att stanna hemma idag. så är det. jobbas som sagt 8-16. hem och duscha. pratade med Elin! imorgon ska jag åka dit och hälsa på henne , magnus och fisen! <3 har lite elin abstinens. är inte van att vara utan henne! ;D

var upp på byn och hämtade lite paket med kläder! superbra! nu är det lite mer sommar i min garderob. är sugen på att rensa ur den och fixa till innan jag tvättar och lägger in alla nya kläder, men det får fanemej bli senare. är trött, funderar på om man kan ta ett gals vin och kolla på film, fast det är onsdag? lillördag ju!? och så är jag ju ledig imorgon. vi får se.


blir nog detta imorgon till personalfesten
med en svart hög kjol


god kväll.

lugn tidag.

idag har jag jobbat 8-16. sen hem, duscha. övertalade magnus att följa med mig och storhandla. :) sen hämtade vi pappamagnus på BB, smet in och kramade elin och klappade lite på max som sov så sött! andningen funkar bra nu, skönt! sen hem, gjorde pizza! blev skitgod med tonfisk, oliver och fetaost! MMmm gott! sen kom tess och hälsade på sn snabbis, kollade vädret inför torsdagens personalfest, verkar lite ostabilt. hoppas på NO RAIN! nu sitter och och magnus och kollar lite på ESC. pinsammt dåliga bildrag. som vanligt! ;)

blir förhoppningsvis en lång skön natts sömn. sen jobba 8-16 imorgon med.
godnatt och sov så gott.

jag kan fortfarande inte sluta le!

snart är jag rädd att mungiporna kommer att fastna bakom öronen. pratade nyss med mamma elin, fisen har svårt att andas stackaren, så går det när man har för bråttom. så har en slang i näsan nu. forhoppningsvis är lungorna bättre redan imorgon. skönt att få prata med elin. blir så orolig. men allt verkade bra. skönt att höra. nu får vi se hur morgondagen ter sig. ska försöka sova nu, frågan är om jag kommer kunna sluta prata om hur duktig elin var och hur söt max är och hur gullig magnus var med den lilla fisen. vi får se, mange kommer troligtvis få skavsår i öronen! <3

imorgon blir det jobb 8-16. sen ska jag nog åka och handla liiite bebispryls. måste! fast elin påpekade att jag har handlat ALLDELES för mycket den här månaden redan. hon är så söt min lilla ekonomiassistent. :)

GODNATT VÄRLDEN. en underbar dag har tagit slut och flera, flera återstår.
ett nytt ljus i våra liv. allas våra liv. <3



max amadeus forsberg






jag är stoltaste gudmor i världen!
för jag har världens finaste gudson.



adrenalinchock!

var helt uppe i varv efter allt som skedde under natten/morgonen. så när jag kom hem från e-tuna var jag aldelles vimsig. var tvungen att ta mig i kragen och gå och gymma. träna bort lite energi! :) nu är jag hemma igen. kan inte sluta le. ska ta itu med tvätten nu. inte ens det känns jobbigt! :) är sååå glad för elin och magnus skull att allt gick så bra! ska hämta magnus vid halv fem, lämna lite grejer, förhoppningsvis får jag kameran då! :) då kommer det bilder på lilla Max!

välkommen Max <3



ÄNTLIGEN ÄR HAN HÄR!
MAX AMADEUS FORSBERG
090511
<3



Det blev en bebis inatt för Elin och Magnus! dom ringde första gången efter två, jag stod med kläderna på i hallen innan jag ens hade svarat! haha, men dom fick inte komma in på förlossningen då. la mig igen och försökte sova, vilket inte alls gick någe bra! satt och väntade och klockan tio över fem ringde Magnus och sa att nu skulle dom åka in! så jag in i bilen fort som fan och hämtade upp dom. elin hade jätte ont stackarn!! gjorde ont i hela mig. väl framme sprang jag och försökte leta på någon som kunde hjälpa till, sen in fort som faen. han hade bråttom ut tlilla Max, kom in 05.55 och han är född ca 06.35. blev sugklocka. trodde magnus skojade när han kom ut och sa att det blev en pojke! är så imponerad över elin, hon är så jävla stark och duktig! fick följa med Magnus upp till prematuren och titta på lillkotten! såå söt! tog kort men lämnade kameran till Elin, dom glömde sin, så bilder kommer senare. tillslut fick jag komma in och träffa Elin! :) hon mår bra efter omständigheterna. jag kom nyss hem, dom åkte upp till BB nu innan jag åkte.

GRATTIS MAMMA ELIN OCH PAPPA MAGNUS!
Max väger 3500 g och är 49 cm lång.



nu är bilen klar!

nu är min bil lagad och färdag tackvare min underbara pappa! <3 han kan allt. nu sitter jag och ska snart dra mig hemmåt. hade tänkt hinna träffa magnus lite idag, haha, vi har typ inte träffats på hela helgen. eller det är inte så hahaha, det är tråkigt.. men ikväll ska vi nog hinna ses en stund! har setat och gosat med katten härute, den kanske lyckas smita in i min bil på hemvägen. såå gosig! flyger upp i knäet på en. mys. inget ont om stig men speciellt gosig är han inte kotten. <3




mio, willma, tindra.

nyvaken och öm.

känner mig öm överallt tror jag. mina fötter är värst, har fetaste skavsåren! gör så ont att jag knappt kan gå ens barfota. men lite pain var det värt för hade verkligen skitkul igår!!

tog bussen iaf igår och chansade att jag skulle hinna. träffade nell på stan. <3 och vi han se både uttagningen och kvartsfinalen. tyvärr gick dom inte vidare, men dom var så duktiga tyckte vi!! tog en pause från all dans och gick på stan med kusinvitamin. vi åt lunch på caffelatte, mysigt! sen gick vi tillbaka och kollade på mera dans!

skulle hämta min bil igår men pappa hade inte hunnit fixa den, så ska hämta den idag! :) men åkte dit iaf igår. min kära bror skjutasade mig hem, glömde både leg och pengar på morgonen. sen åkte jag tll köping! hem till lite dansfolk där det var partajsing! satt där och pratade med massa trevligt folk! sen drog vi vidare till bishop. där var det väl helt ok, men lite tråkigt att dom inte har någon som helst musik. inget dansgolv nödvändigtvis, men lite bakgrundsmusik vore ju inte fel.. så vi drog några stycken till hantis och skakade lite rumpa. skit musik som vanligt men bättre än inget! efter hantis uppmärksammade jag mina fötter oundvikligt eftersom jag hade typ öppna sår. blää, fick gå barfota till kebabhouse och barfota hem til tess! men det gick bra , efter en skön dusch somande jag ovaggad.

nu har jag nyss vaknat. mamma skulle komma och hämta mig efter elva så sitter här och väntar.

Thanks Tess för en underbar kväll <3 

fan, fan, fan.

trodde jag skulle hinna titta på Tess idag, hon ska dansa, men bussen går elva och don dansar tio i. och nio bussen har jag redan missat. och jag har ju ingen cykel. bajskorv.

igår tog jag ju cykeln till köping, 45 minuter, godkännt? hem till mormor, vi drog ner på stan! shoppade lite. fick en underbart söt klänning av mormor med fjärilar på! köpte även en sjul. (shhh, hemligt!). sen kom min söta moster och jag hängde på dom när dom fikade. Lunchade med tess på kolgrillen, mmmm! sen lite mer stan. efter det gick jag hem till mormor och drack kaffe med henne och roffe.

senare blev det hemma hos tess! :) delade på en flaska vin och åt lite kebab! <3 tog bussen hem. cykeln hade jag tänkt hämta idag men får se hur det blir nu. vorde trevligt om någon ville skjutsa mig? blääää!


äntligen fredag, underbara, sköna fredag!

brukar aldrig vara ledig på fredagar. idag känns det bra! vaknade av att solen strålade in genom fönstret! sen ringde pappa, som blev lite besviken över att jag var vaken, han hade hoppats få väcka mig. kul! ;) min bil är snart helt fixad och klar! tusen tack för hjälpen pappa! älskar dig! <3 det är helt sjukt va mycket min pappa kan!

nu sitter jag och äter fil och flingor och funderar på hur jag ska spendera dagen. utomhus blir det, vädret är underbart!! jag ska nog ta och göra det som jag pratat om i typ en vecka nu. jag tar min fin, fina cykel och drar till köping! underbat cykelväder idag! så får det bli.



ha en fortsatt trevlig dag! puss

JAG ÄR SÅ KÄR I MIN MAGNUS! <3

Michael Buble - Everything

You're a falling star, You're the get away car.
You're the line in the sand when I go too far.
You're the swimming pool, on an August day.
And You're the perfect thing to say.

And you play it coy, but it's kinda cute.
And when you smile at me you know
exactly what you do.
Baby don't pretend, that you don't know it's true.
Cause you can see it when I look at you.

And in this crazy life, and through these crazy times
It's you, it's you, You make me sing.
You're every line, you're every word,
you're everything.

You're a carousel, you're a wishing well,
And you light me up, when you ring my bell.
You're a mystery, you're from outer space,
You're every minute of my everyday.

And I can't believe, uh that I'm your man,
And I get to kiss you baby just because I can.
Whatever comes our way, ah we'll see it through,
And you know that's what our love can do.

And in this crazy life, and through these crazy times
It's you, it's you, You make me sing
You're every line, you're every word, you're everything.

And in this crazy life, and through these crazy times
It's you, it's you, You make me sing.
You're every line, you're every word, you're everything.
You're every song, and I sing along.
Cause you're my everything.


"rörapådöfläsket".

har mest bara luffat runt idag känns det som, bara för att jag inte jobbat. har varit skönt som fan, tror att jag behövde en sån dag. efter damsugningen och duschen så kom elin över och vi lagade lax, Mmmm! gott som fan! sen satt vi och tittade på kläder och beställde lite, jag vet, jag är snart fattig. med som en underbar person kom fram till häromdagen: "men sen när jag är pank så ser jag grymt snygg ut iaf ." håller med!

efter shoppingen framför datorn, gick vi till elin och kollade på bebiskläder och höll på att dö för dom var så söta! sen lite kaffe! efter kaffet kom energin tillbaka lite till oss, den gick ner rejält fär ett tag. vi gick upp och handlade lite. hem, lagade kycklingsallad. sen var jag lite förutseende och insåg att magnus inte ville umgås med mig ikväll av "förklarliga skäl".

så planerade in en promenad med min underbara vän Linda <3. blev en låång promenad på en timme och 40 minuter. duktiga, duktiga. men kommer även att ha duktigt med träningsvärk imorgon. jag som tänkt att ev cyckla till köping. men det får vi se imorgon. nu har jag tryckt i mig en banan och en knäckemacka med keso, Mmm. nu ska jag nog krypa ner under täcket och sova, med gott samvete och lite värkande ben.






godnatt.


en morgonfika och gymmet.

tess rignde imorse och väckrte mig med frågan: har du två kronor att låna mig? sötgrisen! ;) så hon kom över och drack lite kaffe! myspys! och massa tokigheter. som sig bör! <3 Sen cyklade jag ner till gymmet, cyklade till apoteket, sen nu är jag hemma. funderar på om jag ska damsuga innan man hoppas in i duschen. tror det, är ju sönt efteråt när det är fint och rent. det blri nog en svängom med den. sen ska jag ringa till elin och höra om inte hon vill dricka lite kaffe med mig ellr så. vore mysigt!




                                                                              fem hela dagars ledighet. lyx.

en lååång arbetsdag.

nu är jag hemma. har nyss duschat med. känner mig som en påse nötter. 13 timmars arbetsdag. men blir ledig imorgon, skönt. nu är jag ledig i fem heela dagar! semester nästan. ska ta en promenad innan jag ska krypa till kojs tror jag. vore skönt. älskar att promenara när det regnat. allt är så rent och luktar sommar.

trevlig kväll och god natt.

motorolja och panik!

jahani, idag har varit en knasig dag. satte mig i bilen i lugnanro och åkte mot köping, kännde mig fin i mina snygga gummistövlar. sen när jag paserat kungsbarkarö tittade jag i backspegeln och såg, ett STORT rökmoln efter min bil. panikstannade, stängde av bilen och ringde mamma. panikade lite, pappa ringde. kolla oljan sa hon då, jag sa att men det finns olja i bilen vi fyllde på härom dagen bara. hur mycket då sa pappa, jaa, jag vet inte, ganska mycket sa jag. oj då, jo men visst, vi hade lyckats fylla på FÖR mycket. smartaste M&M.

jaha, nu då, sa jag, du kan inte köra för nått hade "gått". så ring mamma så får hon komma och så får ni bogsera bilen till kolbäck. tillbringade en timme i bilen med att tugga väldigt många tuggumin samtidigt och blåsa bubblor, vilken inte går så bra med läkerol tuggummina btw. tvättade även bilen invändigt med våtservetter medan det regnade och åskade utanför. vilket äventyr! efter många lååångasamma kilometer och en vajer som gick av så var vi i kolbäck. jag ska jobba imorgon så hann bara vända där och sen ta bussen hem igen. snabbstopp hos mormor och roffe hann jag med.

puh, nu är jag hemma och pappa ska kolla på Märta (bilplutten) i helgen.
 jag ska officiellt ALDRIG röra en bil under huven igen. haha! :)



  mina fina stövlar!            



har man sjukt tråkigt så har man.



godnatt och sov gott!


min älskade mormor!

nu har jag frächat till mig lite, ringde min underbara mormor och frågade om hon skulle vara hemma. är sånt där åkatillmormorochsticka väder idag. :) hon ville ner på stan en sväng med, mysigt. ska bjuda henne på mat med, hon envisas med att bjuda mit hela tiden så nu vill jag bjuda tillbaka. ska laga lax, MMmm. nu ska jag bara dra på mig gummistövlarna sen bär det av mot köpingen!





min mormor har lärt mig att vara stark, att inte låta någon trampa på mig.
älskar och ser upp till min underbara och starka ´väldens bästa mormor!



hejsvej!

att se dom små sakerna i livet.

hur en gurka luktar, formen på dina knän, hur en citron känns.
hur ofta tänker man och uppmärksammar det egentligen?
var liten sak, känsla, doft har ju en plats i våran vardag.
släpp in dom intrycken. jag ska försöka gör det.
tror man bli lite rikare då.





nu har jag nyss kommit från jobbet.. ska hoppa in i duschen, var bara tvungen att fixa lite musik först. skönt, det är min egen lilla avslpnning efter jobebt, massa musik och en skön dusch. sen då?

- Jag tänker låtsas att det regnar.

Min lasagne blev underbart god måste jag säga! efter maten så tog jag min fina cykel på en tur upp på byn, handlade morötter och hämtade ett paket med mina arbetskläder jag beställt. sen tog jag en extra sväng på hemvägen. underbart att cykla! nu ska jag ta och slänga mig i soffan brevid magnus och dippa grönsaker och kolla på film. vet att det är fint väder, men jag tänker låtsas att det regnar.


     puss på dig!

vart tog solen vägen? kom tillbaka.

jaha, jag och elin åkte till Hamnen och fikade lite, mysigt som tusan. sen såg vi hur hela himlen blir svart och det började regna.. tråkigt, men lite bra är det, för mina planteringar iaf. nu sitter och har har just beställt lite fint från HM och ellos. najs! detta är ett urval av allt:




          
           




har fått världens magknip med. kan det kanske bero på överkonsumtion av citronvatten? hoppas det. för ont gör det. nu kommer snart magnus hem. ska försöka få med honom till e-tuna, vill köpa en elgrill. kanske lyckas jag, troligtvis inte. det är ju hockey på tv... ska iallafall laga lasagne idag, med fetaost, bladspenat och oliver i! så det så.


känner mig så bra just nu.

vaknade, frukost, plockade in och vek tvätt, grejade lite. gymmet, skönt som faen, hem, duscha, laga lunch. fy fan va produkivt och klockan är bara barnet än. gjorde kalkon och bulgursallad. gott! nu ska jag åka till Hamnen och fika med Elin! mysigt, mysigt!




Idag kan bli en bra dag.



hahahaha!

hittade snyggaste bilden på mig från valborgsnatten. tänkte bjuda på den såhär en måndagsmorgon.
haha!





monkiponki.


måndagmorgon.

vaknade med värsta viljan idag. ska nu gå och förnya mitt gymkort, nu jävlar. känner att min rygg behöver detta som faen. men först lite frukost kanske. idag ska jag ?. just det. har INGENTING planerat, läskigt va? ja förutom att bli stark så klart.




puss&kram

vill ha.

 blått, min nya favoritfärg tror jag.
så fina!      


  härliga.




























                        denna underbara väska vill bli min.
           

hela världen står still.

när det är hockey på tv. ingen man kan ringa, ingen som vill dricka kaffe med mig. hatar sport. ;) ska nog ta mig en kopp kaffe ensam.

idag har vi grejat här hemma! städat och röjt lite, håller på att tvätta. har fixat fint på vår uteplats med. var till romantica och inhandlade lite (bla. TRE GIGANTISKA SÄCKAR JORD, SOM JAG KÖRDE HEM PÅ CYKELN) och sen fixade jag och donade, har sått lite sallad och sådant nu. fint blev det!




nej, nu blir det en kopp.

myror i huvudet.

Måste bara säga att jag blir så trött på mig själv. tog semester i helgen. för att andas. slappna av lite och varva ner. men jag bli så jävla stressad, kan fan inte slappna av. känns som om jag måste göra massa för att jag är ledig. något vettigt. men men, det går nog över. imorgon ska jag fixa ute på uteplaten. har fått hallonbuskar, rabarber och massa annat av mamma och pappa som jag ska ha i krukor, se om det funkar! :) blir nog att vi åker hemmåt ikväll, men vi får se.
lite bilder från dagen:






lite skön läsning i solen.





av allt detta:



blev det så här gott:





gott, gott, gott som fan!


dansbandssväng och grillning

En vanlig dag på landet. :) mamma och jag har planterat i blomlådor och grejat lite. mormor och roffe kom över hit en sväng och fikade lite.





Sen hände det en hemsk, hemsk sak. jag höll på att dö, jag lovar. sitter på trappen i solen och känner att det killar lite på benet. och vad var det?? jo en stor äcklig fästing som kröp runt!!! fick lagom panik in i duschen. så nu har jag grinat och duschat och panikat klart. men är ändå lite skärrad fortfarande. det är verkligen det VÄRSTA jag vet. så nu blir det inget mer gräsmatte sittande för mig kan jag lova. blä.

nu har vi tänt grillen, ska grilla majskolvar. min lycka! <3





































tänt var det här!

semester.

idag har jag semester. skönt. ska andas lite.

en dageneftermajbrasa.

Åkte mot kolbäck för lite trevligt solande och mys. åkte med mamma till alla blomsterhandlare i kolbäcksdalen tror jag.. men tillslut hittade vi vad hon skulle ha, jag handlade lite jag med. hittade massa jag ville ha. sen åkte vi hem, mange och pappa hade grejat lite hemma, rivit några stockar eller så. sen så tände vi brasan och fikade lite. årets första rabarberpaj, inte fy skam säger jag bara. satt och mös bara. senare så kom bror hem och drog hit massa folks. vi grillade korv och drack vin. nu ska vi nog snart ta och ge oss för idag. imorgon hoppas jag på fint väder, massa sol. vlii bli brun!






trevlig första maj!

fredag/söndag, känns som lördag. förvirring råder.

blev en trevlig kväll igår med vin, god mat och mys vid brasan. efter själva brasgrejen hittade jag på en linda till och hängde med henne hem och snackade massa strunt, åt jordgubbar och jordnötter. ;) sen ringde magnus, han var på sarajevo, haha. intehäftigt. men vi traskade ner. träffade Jesper, skit kul! vi bestämde att det blir grillning när det är eurovision. saknat den moffisen. :) vi tog sällskap med jesper hemmåt, sen sova.



vaknade i morse av att mig jävla nya granne började borra i betongväggen kl halv nio!!! jävla smart, är ju faktiskt helg idag. och han borrade en sisådär 25 jävla hål, jag överdriver inte!! jag gick in i duchen till ljuvt borr burr. nu känner jag mig pigg som en mört igen! :) efter lite frukost och tittande på Nils Karlsson pyssling på tv. <3

elin var här nyss och jag fixade hennes hår. mitt flätdiadem gick hem tror jag! nu ska vi strax åka mkot kolbäck magnus och jag. grilla, dricka lite vin, sola och ha det bra. magnus ska hjälpa pappa att riva murstockar. hoppas jag slipper. kanske ska fejka nån skada? vi får se.

god förmiddag.

RSS 2.0