TÄND TRE LJUS FÖR CANCERN


Imorgon ska jag tända tre ljus för cancerns drabbade/avlidna.
Vi har alla någon som vi känner och älskar som drabbats eller drabbas just nu.
Sänder många varma tankar till en familj som just nu kämpar.



Tänd 3 ljus för Cancerns drabbade/avlidna i morgon den 1/12.
Alltid kan det lysa upp mörkret. 3 ljus. tro, hopp & kärlek.



KVÄLLSFIKA

Var över till Elin och tog en kvällsfika för att hinna prata ikapp oss lite!
Max var vaken och pigg på att busa! SÖTA UNGE!








Man blir varm i hjärtat.
din lilla sötnos.



MÅNDAGIG MÅNDAG

Ja, den måndagigaste måndagen på länge. Har liksom travat runt i någon slags bubbla hela dagen. Det blir tidigt ikväll. Som jag lovar mig själv varje kväll.

Dagen har trots bubbletillståndet rullat på ganska bra. Hade läsgrupp idag, gick ganska bra. Imorgon ska jag hålla i en halv lektion ungefär, tror jag, hoppas jag. Kanske en hel, beror på tiden. Känns lite läskigt, men går nog bra. Sen är jag lite extra nervös för imorgon, men varför, det får ni inte veta! Haha. Håller tummarna. Efter skolan så tog jag en långpromenad för att försöka bli av med huvud/axel/nack värken. Väntade mig en lång skön promenad med musik i öronen, efter en kvart dog min Mp3, typiskt. Men det gick ändå.

Nu har jag ätit, torsk och potatis och massa grönsaker, mmm! Ikväll ska jag fika med Elin, ska bli skönt att träffas och inte träna, så man kan prata utan att flåsa som en död ko.

Nu smsade Elin, så ska kila nu! Tjillevipp!




första advent igår. Fick upp lite julstämning.
men snart, snart kommer tomtebomben.



MASSA KÄNSLOR

Nu blir det en liten inblick i mitt huvud.
Mest för mig. Jag ser min blogg lite som en
kam för att reda ut virrvarret i min hjärna.



Var allt bättre förr, om så, vad säger det oss? Längtar vi inte alltid framåt, När det händer, När jag ska göra det? Vad hände med nu? Jag kan säga att jag inte vet hur man lever där, i nuet. Vi är uppfostrade till att ha ett mål, att komma någonstans. Har man otur så fastnar man i det gammla, man ältar och stannar i sina gammla misstag. Eller så stannar man i när allt var bra, man skapar något slags minne av en idyll som man tycker sig minnas fanns en gång. Men nu då, att leva och känna just nu. Fan, jag vill kunna det. Men har lyckats fastna i något slags planeringsekorrhjul. Jag planerar allt i minsta detalj, förbereder och gör allt i förväg, för att hinna vad? Förbereda det jag ska göra sen?


Saknar jag det som var? Eller ser jag fram emot framtiden? Lite av båda tror jag. Men inte fan trivs jag där jag är nu. Just nu. Då saknar jag allt som var, fast jag var kanske inte lyckligare då? Var jag det? Blir jag det? Men tänker jag efter så har jag det så som jag önskade för ett halvår sedan att jag skulle ha nu. Blir man aldrig nöjd, tror man måste vilja det. Men jag vill och jag ska nå dit. Har så mycket älskvärt i mitt liv. Har dragit ner på oron för de som inte oroar sig för mig tillbaka. Det känns tomt och sorgligt, men ändå nödvändigt. Jag orkar inte lägga ner energi på någon som inte för det tillbaka.


En återkommande känsla.

Det är tomma ord som fastnar,
för att jag låter dom vara kvar.
Men jag har lovat den här gången
att jag ska ge allt jag säger att jag har.

ur Melissa Horn - tyck synd om mig nu



GALET VIRRVARR

Fan, skulle bli en skön söndag, men har redan börjat oroa mig för tisdagens lektion.. Måste komma på något att göra med barnen. Skulle försöka hitt någon slags ordlek eller så, eller tallek. Men lättare sagt än gjort märker jag. När man knappt vet var de kan och inte kan. Men kommer säkert på något...

Efter jobbet, som var så mysigt med glöggfika och mys, så gick jag hem och dammsög lite, tog en lång dusch, käkade och nu har jag kollat på film. Up. Rätt så bra, men inte så bra som jag trodde faktiskt.. Ska nog sätta mig och kolla lite mer på lektionen. Känner mig utpumpad, orkar inte. Vill bara sova! Men vill inte gå och lägga mig nu, för då är det ju snart måndag och jag vill nog ha söndag några timmar till...

Hoppas min Magnus kommer hem snart. Vi har knappt sett varandra på flera veckor känns det som. Saknar honom, massor! Men det kan vara nyttigt ibland, att sakna varandra. Men rätt så skickligt att göra det när man bor under samma tak. Ska sätta igång att läsa nu, så jag bara kan vara med mitt hjärta när han kommer hem. <3

 Jag vet vem jag är, när jag är hos dig.



VEMS RÄTTIGHETER

Man har mycket skyldigheter i livet, mot sig själv och mot samhället och andra. Så mycket som man "borde" men även måste. Jag klagar inte, jag anser att alla måste dra sitt strå till stacken för att det ska bli en. Men med skyldighter kommer även rättigheter, det borde ju fungera likadant åt båda håll? När ska man ha tid att utnyttja dessa rättigheter. Vad består de av? jag känner bara att jag behöver veta. För nu är det bara tyngd på mina axlar.



Kalaset avklarat, mys att ha alla älskade samlade.

<3

 


SÅ TRÖTT

En veckas VFU är avklarad. Kul som tusan, men är så trött nu. Jobbar helgen med, sen en vecka till. Längtar ihjäl mig till sovmorgon om en vecka. Mmm.

Har bakat lite fler pajer till imorgon, nu har jag bakat 54 stycken. Små, i muffinstorlek. Det får fan räcka! Tårtan är klar att kasta ihop imorgon med. Allt är förberett in i minsta detalj! Har även hunnit med att träna och städa, trevlig fredagkväll. Nu ska jag kasta mig i duschen, sen ta ett rejält magplask ner i sängen. Börjar åtta imorgon. Borde vara olagligt att sova så lite som jag gör nu för tiden.

Hoppas inte att alla kommer samtidigt imorgon. Då blir det fullt hus.


Stig, mitt hjärta!



GODNATT.



KÄRLEK




And I never thought I'd feel this way, and as far as I'm concerned,
I'm glad I got the chance to say,
that I do believe I love you.

And if I should ever go away, well then close your eyes and try
to feel the way we do today, and then if you can remember.

Keep smiling, keep shining. Knowing you can always count on me,
for sure, that's what friends are for.
For good times, and bad times I'll be on your side forever more.

That's what friends are for.


STRESS

Det blev stressigt nu. Trots att jag fick sluta tidigt idag, strosade lite på stan, träffade på sjuklingen Tess och söta Carro. Sen ner på Willys och slåss med alla andra som fått pengar. Blev lite sen att hämta Gurra, bara två minuter men ändå, pinsamt. Nu sitter jag hos dom, ska snacka lite skit, sen hem och ta reda på all mat som jag kastade in i baksätet.


och Emma jag, tycker verkligen att vi ska ta en fika någon dag!


VAFAN, SKÄRP DIG!

Har liksom ingen ork till någonting. Sen kan jag inte få mig att lägga mig och sova i tid. Hur mycket orkar man då? Känner mig som sagt helt förstörd. Kom på idag att jag inte gråtit på länge. Det är något jag behöver, så som sömn och skratt. Men det kommer liksom inga tårar. Är för trött. Fan, jag har lovat mig själv att inte lägga på locket igen. Jag behöver an kram, ett värmande ord, att allt ska bli bra och lösa sig. Men hur ska man få det när man knappt har tid att sova, än mindre engagera sig i någon. Förlåt alla som jag försummar, jag vet om det, det är det värsta. Men har ingen ork. Snälla ni, ha tålamod, snälla. Försök minnas hur jag var, jag kommer tillbaka dit, jag lovar. Men just nu orkar jag inte. Jag behöver er, att ni finns för mig, för jag finns där, ni måste bara ta tag i mig just nu. Älskar er, ni vet.

Det låter värre än vad det är,
men fan, det känns värre med.

URVRIDEN DISKTRASA

En sån äcklig som man knappt vill torka golvet med. Blä. Orkar inte.
Behöver energi, ge mig sol! Och en sovmorgon?

Känner att jag är fruktansvärt positiv,
så ska bespara er en inblick i mitt huvud idag.

VILL HA SOL!

Mörkt konstant. Så tråkigt.

Vfu idag, men bara kurs och sen möte hela dagen. Men väldigt givande och intressant. Det är ju en del av yrket med. Har setat nu på eftermiddagen och gått igenom en massa saker, böcker och sånt inför skolan sen igen. Fy, blir tokig! Nu ska jag smita upp på vinden och försöka hitta ljusstakarna i röran så jag slipper rota efter dom på söndag. Ta ner dom, inte sätta upp dom. Sen kommer snart hjärtat hem,
då har jag grilljerat julskinka och tänkte mysa lite!

Lite bilder från helgen:


HOCKEY! Elins lillebror spelade.



Från gårdagen, hamnade hos Linda <3 på pannkaka! MYS!
max fick en massa leksaker, här ser ni hur humöret
byter från glad, till toktrött, till tok ARG!


MÅNDAG IGEN.

Dagarna går som sagt för fort. Snart advent, men det ser vi fram emot! Har nu inlett en två veckors VFU period. Kul! Mycket som snurrar i huvudet bara. Med det släpper nog snart. Imorgon ska jag med på en utbilding på förmiddagen. Spännande! Sen är det ju en speciell dag imorgon, Mange fyller år! Men det talar vi inte om, han blir ju som han säger bara äldre. Förstår inte hur man inte kan vilja fira sin födelsedag. Men jag har planerat in en litet kalas på lördag ändå. Nå kul ska man väl få ha?

Nu blir det ett avsnitt Scrubs, eller två. Sen sova. Långa dagar när solen inte behagar visa sig.



SÖNDAGSSLÖ

Dagen har gått för fort. Imorgon är det redan måndag.

Har varit och tittatpå Elins lillebror som spelade hockey, han var jätteduktig! Mös lite med Maxen med. <3 Sen hem och däcka i soffan. Kollat på film med Mange, sen plockat lite här hemma. hur kan det bli så stökigt när man knappt hunnit vara hemma? Asch, nu ska jag lägga mig i ett bad, sen krypa ner och sova. Två veckors VFU period startar imorgon. Är lite nervös. Går nog fin fint.


bilder från dagen kommer imorgon, NÅGON har stulit min kamera, ELIN!? <3


GODNATT MINA VÄNNER!


BLÄ-DAG

Mår illa som faen. Fy! Idag blir det bara att ligga och slöa.
Inget mera. Sen gå och lägga sig tidigt.



DANSBANDSKAMPEN

Jag och Sofie åkte till Strängnäs och dansade tills fötterna blödde, i alla fall mina! :) Galet, kul att göra något spontant och knäppt! Synd bara att Jennie inte kunde hänga på. Men vi firade på som tokiga! Kul kväll, med galet mycket skratt och konstigt folk!



DANSBANDSKAMPEN!



Strängnäs tågstation med parytoan.
Blå belysning. Yeeeih!


Kul kväll!


Vad hade er lördagskväll att bjuda på?






FYFAAAN VA JAG ÄR BRA!

Kollade mailen nu och jag fick inte G på tentan, utan VG! Så jävla skönt, ni anar inte.


Som sagt så var Elin här en sväng igår, vi käkade hamburgare A'la Malin och sen gick vi upp och handlade och sen och kollade på IDOL, till Elins klagorop. Hon förstår inte charmen med IDOL. Men blev lite sur när Reza åkte ut, hade hoppats på Erik. Men jag håller på Tove, hon är grym! Sen kom Magnus hem efter han spelat match, då kilade vi över till hans mamma och Ulf på lite kvällsfika. Mysigt.
Sen hem och Malin slocknade som en utslagen boxare.

Idag har jag hunnit med mys med fisen, Elin städade och vi mös i soffan. Sen tog vi en promenad i det underbara vädret! Nu ska jag plocka lite hemma, dricka kamomillte och hoppas att min magkatarr vill ge upp någon gång. För ikväll ska jag eventuellt ut på galej! Ska träffa mina klassisar Jennie och Sofie! Ska bli grymt kul!


Lite bilder från gårdagen.


Fisen fick ta i en slev som han vevade hejvilt med! Fick se upp!


Mmmm, jag gjorde efterrätt!


Sötfisen och hamburgare!








AAAAAHHHHHH!!

FICK GODKÄNNT PÅ TENTAN!! ÄR SÅ GLAAAD!

FAN VA SMART JAG ÄR, JA, DET ÄR JAG FAAAN!

då är första kursen avklarad, 15 högskolepoäng!

UNDERBART!

BAKAAA, BAAAKKAA!

Nu är tentan avklarat, bara hoppas man fåt ett stort G så man inte behöver tragla skiten igen. Men allt sitter ju nu som gutet, eller? ;) Det kändes bra när jag skrev i alla fall. Kunde nog suttit lite längre, men kände att jag fått ner det mesta och blev bara stressad när jag satt och då kommer det inget bra ur huvudet. Men, nu lägger jag det bakom mig, för en stund.

Har börjat baka inför Magnus födelsedag! Har ju Vfu hela nästa vecka och sen jobbar jag helgen och vi ska fira honom nästa lördag efter fem, bara att droppa in! Så passar på att baka lite nu när jag har tid! Blev grekiskt lantbröd och småpajer. Tårta för jag vispa ihop på fredag natten!






VAD HÄNDER IKVÄLL???
Jag har varit "ledig" sedan klockan tio,
är redan trött på't. Rastlööös!
Jag vill hitt' på nå'!




REGNIG TORSDAG

Regnet har strilat hela dagen tror jag. Men har hunnit med mycket idag, pluggat, inte så fasligt intensivt, har inte för höga förhoppningar om ett G på denna tenta. Känns lite smått omöjligt redan i förhand. Om man ska tro på vad man hör, men det ska man väl inte. Har gjort så gott jag kunnat. Sen har jag Dammsugit och tvättat. Ska dyka ner i berget av rentvätt nu, sen hoppa i säng. Tog en promenad med Elin med, fick fint sällskap till kaffet med efteråt. tack för att du finns vännen! <3 Max snaskade på ett rån han, nöjd och glad som vanligt!

Eftermiddagen spenderades hos mormor och Roffe, pluggade lite, åt god mat och pratade. MYS! <3





Har ett troget sällskap när jag sitter och pluggar, stig mitt hjärta! <3



FUNDERAR...

Ja, jag vet, har precis färgat håret. Men jag funderar på efter jul att gå till frisören och färga mig ordentligt. Har faktiskt funderingar på att, håll i er, bli lätt rödhårig. Men sjukt svårt att få det snyggt och jag har verkligen inte råd att gå och färga håret hos frisör jämt. Hmm, snyggt om det blir "rätt" så fult om det blir fel. Vill inte se ut som ett stoppljus i huvudet!

Är ju lite röd nu, men skulle vilja ha det ljusare ungefär såhär:




Vad tycker ni?



Yeih!




Jag ska göra ett försök till att känna mig piggare. Ska färga håret, ögonbryn och spraya mig lite brun i ansiktet. Kanske fungerar. Värt ett försök iallafall. Ska ta en mysig långdusch i samma veva. Spotify på, ensam hemma, bara lyxa till det med scrubb och hela baletten!









"Gå ofta hem till din vän, för en oanvänd stig växer snart igen."
Eddan


SOLEN ÄR HÄR IGEN!

Underbart! Tog en paus i pluggandet för en promenad med Elin och Max <3! Skönt att få lätta på både kropp och hjärta. Nu ska jag återgå till pluggandet och kasta i mig lite lunch. Känner mig lite piggare nu, hoppas det inte enbart beror på alvedonen. Ska lägga mig en stund sen och vila, vill, vill, vill bli frisk! Helst igår.


LITE BÄTTRE

Humöret blev bättre efter en ursinnig promenad i regnet. Skönt som attans. Sen lite soppa och plugg på det. Plugget går väl sådär, men tog ett vuxet beslut idag. Ska stanna hemma imorgon, har så ont i halsen, måste försöka bli frisk. Tror inte det hjälper mig att flänga runt överallt och ingenstans. Bättre att vara hemma och ta det lungt med kroppen, bara träna knoppen! haha. För plugga måste jag göra i dagarna två... Tråkigt. Har lite dåligt samvete för att jag ska vara hemma, men känner att jag måste. Snälla Sofie skulle maila mig sina anteckningar från lektionen. :) Gull!

Nu ska jag krypa ner under täcket och försöka få några timmars sömn, förhoppningsvis.


ORKAR INTE!!

FYFAAAAN! Orkar inte! Kan någon komma och skrapa upp den lilla självkänsla jag har kvar från golvet? ORKAR INTE! Känner mig som den toapappersbiten som fastnar under skon. Äcklig och malplacerad. Har känt mig fel hela dagen. Har så jävla ont i halsen och fått nedslående besked hela jävla dagen. Orkar inte mer. Ska stänga av hjärnan en stund. Ta en långpromenad. Sen ta tag i skiten igen. Hur mycket man än vill trycka undan det så har jag tenta på fredag.

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHH!

GOOD BYE FRITID

Fick reda på att efter jul så kommer vi på Mdh få åka BUSS mellan E-tuna-V-ås. KUL! Kommer knappt hinna hem och vända om vi måste åka ofta. Fan, drygt! Med fem avgångar per dag kan det blir långa dagar av väntan framöver. Jävligt roligt. Mina vänner, jag kommer sakna er! Hörs om tre år då! Ungefär. käns positivt just nu, tycker inte jag hinner med nått nu, men vänta bara.



Imorgon ska jag som sagt till läkaren. Hoppas jag hinner förbi mormor en sväng med, har knappt pratat med henne på jättelänge, senast fyra timmar sen, men ja, ni fattar. Sen ska jag till skolan på VFU föreläsning. Blä. Sen ska jag plugga, men känns ovärt. Har liksom bestämt mig för att det inte kommer gå någe bra på den här tentan. Så mycket känns det som. Måste hitta lite jävlar anamma. Tror det kan finnas, men det kvävs av mina halsmandlar, som jag själv.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig och fortsätta med min självömkan,
så ni slipper läsa om hur synd det är om mig!


Puss och Godnatt!


PLUGG OCH PEPPARKAKA

Jaha, en sömnlös natt, nästintill. Låg jag på fygg höll jag på att kräkas, kändes som om halsmandlarna låg och tryckte på kräkreflexen. Blä! Låg jag på sidan så fick jag panik för då kan jag inte andas genom munnen. Så imorgon blir det att besöka farbror doktorn igen, vil ha bort dom nu, mandlarna! Läskigt när man inte kan andas ordentligt. Dog i soffan en stund när jag kom hem, nu har jag fått i mig lite soppa till lunch och ska sätta mig och plugga lite.. Med en kopp kaffe och en pepparkaka.







ÄLSKA MERA

några funderingar från i sommras:

Att vara helt ärlig mot sig själv och andra,
det är hårt arbete. Man orkar inte hela tiden.
Nu och då behöver man lägga locket på
för att kunna fortsätta andas.
Det betyder inte att man slutar älska.
Bara att man orkar älska mer en annan dag.





Älska mera. När ni orkar!

<3

STILL GOING WORSE

Hade hoppats på stronger, men man kan ju inte få allt. Nu pratar jag grötigt med, ont som attan. Kan inte ligga på sidan för då får jag ingen luft. Kan tänka mig hur det låter när jag snarkar. Huuha. Skulle vilja stoppa ner ett rör och liksom sära på halsmandlarna så jag kan ta ett djupt andetag. BLÄ! Kanske får ringa farbror doktorn imorgon ändå. Har ju bytt läkare nu, han kanske är snäll och klipper bort dom. Vore helt fucking underbart. Neheni. Nu måste jag nog plugga lite.. Orkar egentligen inte, men blir sjukt jobbigt att komma efter, ännu jobbigare än att plugga sjuk. Ni förstår mitt dilemma.

Imorgon är det föreläsning klockan nio, måste åka med halv åtta tåget. FY va drygt. Blir Top Model, sen kolla på Up som jag fick låna av snälla Peter på jobbet! :) Sen blir det till att lägga sig och jobba på att få vibrationsskador på halsmandlarna och vrida sig hela natten. För sova kan jag inte kalla det.

Sen ska jag inhandla bafucin och treo imorgon. Får jag inte glömma! Jag är just nu ett levande kemikalielabb. Pillar in mig allt möjligt som ska bota mig. Måste medicin smaka så djuvulens illa?

Puss på er!
Eller kanske inte ska skicka runt skiten.

Får bli en slängpuss!


GOOD DAY

Idag har varit en ganska bra dag. Jobbade 8-16, sen när jag kom hem välkomnades jag med mat av Magnus, Mamma och Pappa. Vi käkade och sen fikade vi äppelpaj! Mmm! Sen kom Elin och fisen öven en sväng. Myspys. Nu är Magnus iväg på fest, så är helt ensam ikväll. Lika bra, mår inte alls bra. Har ont i halsen som tusan och mår illa som fan, känner mig yr. Bara det inte är feber på gång. Jag har aldrig feber nästan.. Ska nog borsta tänderna och krypa ner i sängen och kolla på film. Ta en tidig kväll sen. Jobba imorgon med.


Fick fina rosor av mamma och pappa. <3

       




KRÄFTSKIVA!

Ja, nu är det alltså dags! Nejdå, så seg är jag inte. Hade ett paket med kräftor som låg och ropade i frysen, ÄT MIG, ÄT MIG! Så idag ska jag och Magnus göra slag i saken. Har gjort en Västerbottenostpaj med, det gottigaste som finns! Efter potatisbullar förstås. Men vi har bytt ut kräfthattarna och snapsen mot raggsockor och Jodopax. Mer passande för årstiden. Galet gott och galet bra!







































Hoppas du har en skön fredag!


NU ÄR DET KRIG!!

Mellan mig och mina jävla halsmandlar! JAG HATAR DOM! Ont som tusan, igen, för jag vet inte vilken gång i ordningen. Men nu jävlar är det krig. Gurglar i Jodopax en gång i timmen, knarkar Strepsils, Alvedon, ska ta en wiskey ikväll och faan om jag inte blir bra! Har världens skallbank med. BLÄ!








btw kolla in:
http://www.youtube.com/watch?v=z-LUUVBNTR8&feature=player_embedded#

TA ÅT ER FARMVILLENÖRDAR!


ROFFE!

Roffe, min mormors sambo, mer än så, han är underbar! Så länge jag kan minnas har han funnits där vid våran sida, med våran menar jag allla i familjen. För mig så betyder han så mycket. Det var han som hjälpte mig att lära mig att läsa innan jag började skolan. Det var han som gick med på att sitta och "ro" i en upp och nervänd pianopall, för det var faktiskt vatten innan man kom till skolan. Det var han som hade allt tålamod i världen med att jag ville vara fröken, och bestämma allt. För jag var en lite jävla gestapo när jag var liten. Han hjälper mig med skolan och livet nu, som han gjort i snart 13 år! Utan Roffe skulle jag inte vara så motiverad och plugga så som jag gjort. Jag kanske inte är ditt biologiska barnbarn, men jag är ditt barnbarn. Du är min Roffe! <3


DU BETYDER SÅ MYCKET FÖR MIG!
TACK FÖR ATT DU FINNS <3



Jag och Roffe!




Idag är det inge kul att vara jag. inte vara med mig heller, känner mig megadryg. Har lust att stänga in mig själv i garderoben och låsa. Jag skulle kunna gå till affären och ställa mig och dansa lambada på kyldisken, bara för atyt jag vill. Elin, promenad? Har överskottsenergi över till allt jag inte måste göra. Ska verkligen plugga idag, har lovat mig själv och underbara roffe som ska hjälpa mig lite att trassla ut mina tankar!


FÖR DET ÄR JAG VÄRD!

Ska krypa upp i sängen och kolla på film resten av kvällen. Pyjamasen på,
filmmoff framdukat och mysfaktorn är på topp!






Vad gör ni  ikväll mina vänner?


ÄNTLIGEN!

Min underbara kusin har hjälpt mig att fixa till en header, vad tycks?



BOK JAKT

sitter hos moster och leter böcker.. var till biblioteket i köping, ska till kungsör sen, har kollat i hallsta med. Har inte råd eller lust att köpa böckerna! Men det löser sig sa han som sket i vasken!

Någon har inte ett ex av Björneloo, hållbar utveckling? Eller Brynolf, läraryrkets många ansikten?
Hellst till skänks?


Habba, habba!


HÅLL ALLA TUMMAR FÖR MIG

Imorgon, kommer behöva det tror jag. Nu har jag och Elin tränat med så jag kommer väl inte ens kunna hålla i en penna imorgon. smart att köra armar som galningar? Njaa. Men, allt ont har något gott med sig sägs det ju. Skönt var det att träna, iaf efteråt, vi käkade äppelpaj, nammnam! Var över innan och busade lite med fisen med, sötunge! Sen hem och käkade det bästa jag vet! Potatisbullar och mammas lingsonsylt. Skulle kunna leva på det.

Nu har jag duschat, ska lägga mig och läsa lite inför imorgon, inte för att jag tror att något fastnar såhär dags, men jag kommer defenitivt somna för det är så tråkigt.


Puss på er sötnosar, ta hand om er!

FÖRMIDDAG

Jaha, då har man pluggat och gjort lite nytta. Gjort fina färgglada mindmaps! Men svårt att veta vad man ska plugga till på den här tentan.. Men är ju bara på 1,5 hp, så kan väl inte vara så farligt mycket. Men jag har kommit fram till att jag INTE ska bli lärare i matematik. Det kan jag lova. Den matematikundervisningen jag fick var nog inte den bästa ser jag nu i efterhand, hänger inte med på sånt som man "borde" lärt sig tidigare. Men men, tur att man kan rikta in sig på det man tycker är roligt och intressant! A, B, C går före 1, 2, 3!

Lagat räksallad med, Mmm. Vad eftermiddagen har att erbjuda vet jag inte än, sitter mest och glor.. Ska nog läsa igenom skiten en gång till. Sen kanske höra med Elin om hon är sugen på en promenad. Har träningsvärk..






JEEEEEEEEEEEEIIIIIII!!!
Det snöaar!


GRATTIS ÄLSKADE UNGE!




MAX FYLLER ½ ÅR IDAG!

fy va tiden går fort när
man har roligt.




Din mamma har lovat mig
tårtkalas?


Ska plugga nu på förmiddagen, Tentan är imorgon, börjar bli nervig..


EN INNEHÅLLSRIK DAG

Jag och mormor har gjort stan, jag skulle inte handla nått. Men som ni vet så brukar inte det gå så bra. Det hjälpte ju inte att dom hade halva reapriset på både Lindex och Kappahl. Så handlade ändå, men bara det som var så billigt att ingen skulle kunna låta bli!!



Lindex:
Scarfen med pärlor 70:-
Brunt linne 40:-
Grått linne med paljetter 40:-
Leggings 20:-/st
bälte 20:-
Topp lila 90:-
Den fina svarta med kedjor
fick jag av min snälla mormor
för att vi åkte och handlade sen!





Kappahl
Linne 50:-
Armband 20:-






Sen var jag ju till läkaren med, han kunde inte trolla. Har benhinneinflamation, vilket det inte finns någon behandling för. har överansträngt dom, tränat för hårt, måste vara första gången i mitt liv, men så sa han. Men jag kan fortsätta träna, inte farligt men gör ont. Använda Voltaren när det gör ont som fan, sen kan det gå över, eller benen anpassar sig på nått sätt, om jag har tur. Annars, bit i hop, i princip.. Sen har jag fått svar på varför jag mått illa i några dagar nu! NEJ jag är inte på tjocken, mest tjock bara! ;) Fick troligtvis en liten hjärnskakning när jag och tess handfat slog våra klocka ihop! Bra jobbat för någon som bara ville rädda toapappret från att smita tycker jag! Så det känns ju kul? Kan förklara mina fontän uppkastningar i lördags med. För det är inte likt mig.

Nu har jag tränat och det gick bra, får försöka att inte köra så jävla hårt! Men det är ju så kul! Men körde Mage idag, ska låta bli att fokusera på ben ett tag. Sen fick jag ett tips av Carro om nån salva, värt att prova!



Öppnade en Magic Fortune Cookie på facebook, fick detta svar:

Reaffirm your faith in financial plans - make a budget.

Kändes passande!




HÅLL TUMMARNA!

Idag ska jag till farbror doktorn med mina jävla smalben. Håll tummarna för att han kan trolla och göra dom bra igen? Har träningsabstinens.

Men först på schemat står det stan med mormor, så ska dra på mig ansiktet och åka snart!



Vad sysslar du med idag?


MYSFIKA MED MAX OCH ELIN

Efter en heldags städande, plockande, liiite pluggande och mest inte göra någonting så gick jag hem till Elin och fikade! Busade med Max! Så stor han blitt, sluta väx unge!



Max sprang till mig när jag kom! Kul att man kan göra någon glad!
SÖTA UNGE! <3



Min tröja med paljetter på var spännande, han tittade och tittade
förbryllat på vad det var. <3





Pippercookies and lussebulls! Mmmm!


Tack Elin för en mysig kväll. Och för att du finns! <3





HAR EN KLUMP I MAGEN

Det känns inte bra det här. Jag förstår inte, tycker inte om att inte förstå. Det handlar inte bara om dig. Utan om oss alla. En ont i magen dag. Jag förstår inte. Att vända något så upp och ner. Ska man bara glömma, ska man minnas? Jag vet inte vad man ska, jag vet bara att det är upp till dig. Det är upp till dig.





grattis.





har städat och städat hela förmiddagen! Har även vädrat, så nu är det skitkallt överallt! Ska dra på mig raggsockorna, koka mig en kopp kaffe och sedan sätta mig och plugga till matematiktentan på tordag. Brrrr!

 min nya fina tandborste! Hahha, Malin humor.



EN LÅNG DAG TILL ÄNDA

Har varit skapligt seg. Gick hem till mormor och blev kvar där hela förmiddagen/eftermiddagen. Men det var bara trevligt, fick ju äta godaste koldolmarna! Mmm! Sen hem till Kungsör, vi har städat och flyttat bort alla möbler från uteplatsen, imorgon kommer dom att börja grava och greja, vi ska få fina altaner! Åhh, kommer bli så bra! Längtar till sommaren, lite, men först jul!

Nu fryser jag som en galning, ska kanske göra mig en kopp kaffe? Om jag orkar, eller helt enkelt gå och sova kanske? Vi får se. Imorgon blir det plugg, plugg, men hemma. Skönt att slippa åka tåg och greja. Skulle verkligen behöva städa här hemma med, men kanske imorgon, eller tisdag.
Är ju hemma alla dagar utom torsdag så tänker ta det när andan faller på.





Köpte lite färgglatt igår.




Hittade den perfekta chokladkalendern till mig!


TACK TESS FÖR EN UNDERBAR DAG IGÅR!
En hel dag på stan, sen utgång
Tyvärr slutade kvällen lite sämre,
men det var roligt så länge det varade!
Saknat dig! <3


LITE BILDER FRÅN PAPPAS 50 ÅRS FEST!


AIK BILDERNA



DET VAR MASSA PEPP I BILEN PÅ DIT VÄGEN!



HELT SJUK STÄMNING! UNDERBART!



PÅ MAX EFTERÅT SÅ VAR VI TRÖTTA SOM TUSAN.
HELT PLÖTSLIGT KOM FLÁVIO OCH ORTIZ!



TACK FÖR EN UNDERBART ROLIG KVÄLL!


MORGON I KÖPING

Uppe med tuppen imorse klockan åtta! Mår som man förjtänar idag. Huah!





HAHAHA! <3


PROMENAD, HURTIGT VÄRRE! TILL VI HITTADE CARRO!


Åhh, Yeah.


Häcklöping och "lägg huvudena bakåt och skratta" 


Blev B&S, hantis dött som vanligt, galet!



Åhh VI MÅR BRA?


Nu drar jag till mormor i väntan på att nykterheten ska infinna sig!

THOOOOOOOOOO!






KVÄLLENS BÄSTA:

Får Carro stå för. Ska tillägga innan att Carro inte är så värst lång..

- Jag kan inte ha dom här skorna, jag blir så sjuuukt lång!


SKA BLI UNDERBART!

Dagens äventyr består av Tess, shopping, massa girltalk och sallad på Brogården! Låter helt underbart i mina öron! Men nackdelen är just denna tidiga morgon, hade mer än gärna legat och trynat minst tre timmar till. Men nu är man uppe och ska kasta i mig lite frukost innan jag åker, sen som vanligt!

Kvällen är lite oklar, ev. utgång, ev. inte. Det visar sig!


Dagens villebråd:




SEN EN TID TILLBAKA

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann



Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort


Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är



Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort


Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är



Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort


Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Har jag förmågan att glömma bort

Melissa Horn - sen en tid tillbaka


FUNDERINGAR

Hur många gångar skrivs ordet fredagsmys ikväll på facebook?

      Hur många påsar tacokrydda går det åt ikväll?

                       Hur många tittar på idol utan att egentligen titta!

     Hur många "skrattar" åt fredagsmysreklamen idag?


KÄNNS BRA!

Som jag kanske nämnt, jag vet inte, med mitt minne, vad begär ni? Men för att förtydliga ändå, så har jag haft ont i mina smalben under en period, sedan personalfesten i augusti ungefär. Det har gjort ont till och från men nu gör det fan ont mest hela tiden. Värst är det när jag är ute och går i kylan, när jag tränar och i tappor när jag är kall och kommer utifrån. Tänk er känslan av att någon sticker in en kniv mellan smal"benet" och vaden och drar upp och ner, från fotknölen till knät. Aj, ja. Har dragit mjig för att ringa läkaren, känns så fånigt, "jag har ont i smalbenen". Sen ska jag även tillägga att jag för en tid sedan bytte vårdcentral. Blev trött på Kungsörs okompitenta sjuksköterskor och läkare och ja hela verksamheten.

Jag kommer ihåg förra sommaren när jag ringde Kunsörs vårdcentral och hade så jävla helvetes ont i ryggen att jag knappt kom upp ur sängen på morgonen, men jag stoppade i mig värktabletter, låg kvar en stund och sen rullade ur sängen för att ta mig till jobbet, vad jag minns så hade jag dragit till något i ryggen på jobbet, vilket räknas som en arbetsskada och bör läkarundersökas så fortsom möjligt får att få ett intyg om det senare skulle uppstå komplikationer. EN MÅNAD, så länge fick jag vänta på en tid sa dom i telefonen. Jag började grina och sa att jag måste få en tid nu, jag måste ju jobba! Men jag kunde ju skukskriva mig själv en vecka, sen ringa efter en vecka och få en akut tid, det var hennes svar. De svordommar som kom ur mig då vill jag inte ens skriva ner. FY fan va arg jag blev, eller ledsen, jag tänker på de gammla som ringer, som inte kan tala för sig!

Men som sagt så gjorde jag ett vårdval nu och nu är jag skriven på Praktikertjänst på Byjorden i Köping. Ringde idag med mina ben, är ju inte någon panik, men börjar bli jobbigt att få så sjukt ont att jag inte kan träna i en timme ens. Så gulliga och trevliga!! Hon som svarade tror att jag kan ha överansträngt benhinnorna eller något sådant. Fick en tid på TISDAG!! om tre arbetsdagar! Känns skönt att ha en vårdcentral som värnar om siga vårdtagare, inte försöker skrämma bort dom.





Ta hand om er sötnosar!




FAN

Det är ditt liv. Lever du det som du vill? Är du inte värd mer än så här?
Sätt ner foten och stå upp för dig. Det är ditt liv. Jag älskar dig.




Bli inte som jag var. Lev för dig, för din skull. <3

MIN KÄRLEK

Magnus, jag älskar dig!
Jag vet vem jag är när jag är hos dig.


http://open.spotify.com/track/7pzlYvAgt3dnatSHBXddhm



Så nykära! Vi har gått igenom mycket, så mycket jobbigt.
Nu är det vår tid att leva. Leva för oss, jag älskar dig Magnus.





Melissa Horn, underbar!



MYSPYS !

Hittade den gammla kameran, så jag fick en bild på vårat myspys på eftermiddagen, inte bästa kvalite men kolla in julkänslan! Tända ljus, snän som dalar ner utanför (ser man inte slaskäcklet på backen så är det ju fint), lussebullar, pepparkakor och julmust! Så härligt, en försmak av jul! Nu håller jag på och bakar. Ja, bakar. Fick en jävla surdeg av mamma förre veckan, en Herman. Ja, han hette tydligen så. Ni kan se själva. Så testar det nu, att baka honom. Sen ska jag ju ge bort några, någon frivillig som vill adoptera en Herman?

Kvällen består av som sagt, bakning, lite pluggande, plock och sen träning! Imorgon blir det skola igen, SEN är det helg! Så underbart!






MÅNGA BOLLAR I LUFTEN

fan, jag som inte ens kan jonglera.


Idag har jag varit överallt. Först skolan, för en ganska så värdelös lektion, men blev lite intressanta diskussioner ändå. :) Sen til biblioteket, fixat med böcker, sen till mormor och roffe. Där stod mat framdukat när jag kom, takat och bugar för den! Åkte med mormor till Willys och vi handlade, åkte tillbaka till mormor och roffe för kaffe! Roffe gör VÄRLDENS GODASTE kaffe, jag lovar. Så skönt att slippa åka och storhandla själv, tack för sällskapet mormor! <3 Roffe var så snäll att gå till biblioteket i Köping och kollaom de hade några böcker jag skulle behöva. Så nu börjar det lösa sig.

Känner att jag är så inne i mitt huvud, kom ihåg det, fundera på det. Jag är liksom inte utanför mig själv någonsin. Tar mig inte riktigt tid att andas. Att känna de små sakerna, som hur gott kaffet smakar, eller hur underbart det doftar om en nyskalad mandarin. Jag som lovat mig det, SKÄRPNING. Förlåt de mina <3 om jag är som jag är just nu. Känns som om jag bara babblar om skolan, men just nu är den hela min värld. Men jag finns här fortfarande, ge mig en smäll på käften om jag inte verkar lyssna. okej?


Imorgon är det skolan igen, sen hem och ev. träna med Elin. Vi ska ialla fall ta en kopp och komma ifatt varandra lite. <3 Sen ska jag plugga, plugga, plugga, som vanligt. Men det vi läser nu känns lite mer intressant och nytt. Som att man verkligen lär sig något man inte redan visste. Sepåfan, inte ens nu kan jag låta bli!! Nej, nu blir det en dusch, sen att krypa ner i sängen med <3 och kolla på True Blood på datorn.


godnatt sötnosar!
Ta hand om er.







DET KOMMER, DET KOMMER!

Massa bilder, från pappas 50års fest och AIKs guldfirande! Ja, jag var upp till Råsunda i måndags, underbart härligt. Hände lite extra, extra, men suger på den karamellen ett tag till. Segheten med uppladdning av bilder beror på att jag glömde min sladd hos mamma och pappa och minneskortet funkar inte att stoppa i datorn.

Igår så var jag väldigt effektiv. Kännde mig ner efter skolan, överväldigad av allt som måste göras. Men fan, jag satte mig ner, organiserade lite, skrev ut en massa grejer som vi ska ha till tentan. Kollade igenom hur jag skulle få pengarna och räcka till shoppingen på lördag. Har en minimal budget men får se det som en utmaning! Haha, inga impulsköp, behöver ha en snygg svart t-shirt, strumpbyxor, ja tråkigt, men det är sådant som ALLTID fattas när man ska klä sig. Men skulle även vilja ha en skinnkjol och en snygg klocka, vi får se om jag har sådan tur att fynda något sådand, helst gratis. Blir najs, huvudsaken är ju att jag ska på stan en heldag, luncha och umgås med Tess! <3

På kvällen ska jag eventuellt ut på Bishop med Elin, vore mys! Hoppas. <3
Kanske har jag en fin svart t-shirt att ha på mig? Hmm.





Nu ska jag ta bilen ner till tåget, när jag kommer hem så åker jag direkt till mormor och roffe. Mysigt, har blivit alldelles för lite med det på sistone. Idag står det "läs och skrivinlärning" på schemat! Blir nog bra det med. Läste igenom, snabbt, en hel bok igår och gjorde fina mindmaps i olika färger. Känns så bra att hitta ett sätt att plugga som är lite roligt. läs lite. Nu ska vi inte överdriva!


Ha en trevlig dag allesammans!
puss på er sötnosar!


EN GLAD EN!

Möttes av en glad supporter när jag kom hem från jobbet!
<3 AIK VANN SM GULD!
Trevligt för mig, detta innebär en glad Magnus, ett bra tag framöver!


Sitter nu och stirrar på äckeltentan, men det har jag ju nämnt, orkar inte tjata.


Roffe, min ängel skulle kolla på tentan ikväll, så kanske han kan komma med något som är bra? Eller iaf påpeka det som är mindre bra så kanske jag kan förtydliga lite. Men snart är det Top Model, ska ta en paus på. Finns chans att jag somnar, är grymt trött efter sjukt lite sömn i helgen, jobb och fest. Bilder kommer btw senare!


puss och kram.
jag skulle behöva ha en kram, eller två.
får nog en av Magnus, eller flera hundra om jag vill.



ÄCKELTENTA

FYFAN säger jag bara.
nu är det sagt.

RSS 2.0