grilla och mysa

med min sötaste Linda, hennes familj och grannar. blir najs :) jag förstår inte att jag är så rastlös, måste ha något att göra hela tiden. lite drygt faktiskt, mest för alla andra tror jag! haha. nu har jag förlorat synen tror jag, har setat ute i solen och läst, så ser typ nada innomhus. solblind.nu ska jag måla naglarna och vänta på att klockan ska bli sex.

godkväll. <3

inköpen

gårdagens fynd! byxor, ett jävla tjat va?
sen köpte jag likadana mörka.
sen sjalen och en till,
men den är bara vit med lite toffsar.
och så har jag färgat håret.
nöjd!




smörgåstårtskalas!

nu är deklarationerna fixade! hoppas allt blev rätt nu, räknat och haft oss. var ju knas med våra. men nu är dom ivägskickade och allt. vi åkte ner till Hamnen och käkade lunch! Mmmm! gott sam faen. tjocka och eländigt mätta åkte vi hemmåt. ikväll blir det förhoppningsvis kanske att äta lite mat med Linda och Mikko och deras grannar och alla barn! sen gå ner till brasan, mys!


vaknade med solen som sken in genom fönstret!

visserligen var klockan bara åtta, men man kan inte få allt. så upp och hoppa! nu har jag provat och provat mina nya byxor jag köpte igår. vet inte riktigt men tror att dom är dö snygga, det pendlar mellan det och asfula. men det blir nog bra, släng in en kommentar? snart kommer elin och dricker morgonkaffe, sen är det deklarationsdags! sen kanske man kan gissa att vi beger oss till Hamnen? ;)



hemkommen från köpingen.

blev lite shopping, inte så mycket men alltid något. köpte två par byxor och två sjalar. ja, jag vet. sjalar. sen köpte jag hårfärg som jag hoppas att kanske elin vill hjälpa mig med? eller så fixar jag det ju själv, gjorde jag ju sist. sen köpte jag strumpor och hårnålar, nödvändigt ont. sen gick jag och mormor hem och fikade! sen åkte jag hemmåt. nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen inta sängläge. imorgon kommer elin hit och vi ska fixa med våra deklarationer! vuxenpoäng?

ett underbart tjat om värdet.

det är såå skönt ute! :) idag har jag jobbat, sen duschade jag och så kom elin! vi begav oss till Carinaskiosk för årets första mjukglass! underbart! sen handlade elin lite, sen åkte vi hem. <3 magnus lagar just nu middag till oss, han har fått värsta matlagnings glädjen just nu, jag klagar inte! ;)  sen ska jag med mormor på shoppingkväll. skulle behöva eller vilja ha lite nya kläder! som alltid. men först blir det mat. sen spendera lite pengar.


Dagens tanke:
Det man gör gärna gör man i regel bra.
                              japanskt ordspråk.

storhandling och nu sängen!

är så tlött, så tlött. ursäkta bebisspråket, men måste ju öva! ;) har varit och inhandlat mat nu, packat in skiten och nu ska jag strax gå och sova. imorgon blir det jobb 8-16. sen är jag LEDIG!! eventuellt blir jag ledig fem dagar, har lagt in om semester i helgen, så ska ringa och fjäska lite för barbro, vikarieanskaffaren, imorrn. hoppas, vore så skönt. hoppas bara vädret håller i sig. :)

  -KOM UT SNAAART! <3

nu är det natti, natti.

jobba, duscha och sen mot storstaden.

är hos mormor i köping. mamma här med. mätt som fan fortfarande. gjorde kroppkakor idag och vi åt på jobbet! Mmm, gott som faen. ska snart åka och storhandla, hoppas på sällskap från mormor. får jag nog.

:)

ger snart upp för idag.

känner mig rastlös och förvirrad. ska nog gå och sova. har gjort lite vettigt ikväll. fixat hyllorna i min garderob, plockat lite i skafferiet, skrivit inköpslista, pumpat däcken på cykeln, grejat och röjt lite. hitttade nyckeln till biken elin, om du undrade. ;) tycket att det är lite dåligt med komentarer på min blogg, fy på er! ni som gnäller att jag inte bloggar så ofta, om ni komenterar så? :) men som sagt är jag liksom rastlös ikväll. känner att det är så mycket jag "borde" göra som jag inte gjort, fast jag gör massa saker så tar måstena aldrig slut liksom. sen är jag så jävla rädd att jag glömt något, eftersom jag har börjat göra det då och då, glömma saker. inte kul, senil vid 21 års ålder? vi får hoppas att det är övergående. haha.

imorgon ska jag jobba 8-16, med söta Lena! vi ska laga kroppkakor, Mmmm! sen ska jag åka till mormor. sen ska jag handla på Willys. har fan god lust att cykla nu, men blir nog lite jobbigt med kassarna på hemvägen, får bli kanske på torsdag eller fredag när jag är ledig. ska nog fan ta cykeln till köping då. om vädret tillåter.

sol, sol och underbart varmt!

idag har jag jobbat 8-16, sen hem och slänga mig i duschen. varmt! men ska inte klaga. tog med mig lite kakor och gick över till elin och fikade lite! hon är beräknad att föda imorgon. längtar till bebis kommer till vår värld. <3 men det dröjer nog några dagar till. efter kaffesnack gick jag hem och lagade god mat. kycklingfilé, bulgur, tzasiki och god sallad! Mmm, Mmm, Mmm! gott som fan! sen satte jag mig i soffan och mös med kaffe och hemmagjorda praliner. <3 vardagslyx. notera de fina kopparna btw. nu ska jag betala lite räkningar sen vettetusan!















vill bara tilläga:

att jag älskar er. ni är guld värda. utan er vore jag inte riktigt jag.

ni vet.  <3

en underbar helg.

lördagen var helt underbar! gick upp vid nio och började baka tårta och lite mer kakor, kanske inte så underbart, men det gick. sen städa lite lätt, in i duschen, sen fixa lite hemma. vid två kom det lite folk och grattade mig, fick massa, massa fint! så åt kakor och tårta ute i solen på altanen, underbart väder!! sen blev klockan sex och då kom underbara Elin och sötaste Tess! vi satt ute och åt ost och kex, snittar och drack massa, massa vin! ja inte elin då, hon drack alkoholfri öl och sprite hon, söttjociksen! massa snack och underbart väder blev det. när kylan kom krypande virade vi in oss i filtar och mös. efter nio kom Sockerbetan Lena förbi och joinade oss. sen satt vi och pratade och pratade och hade verkligen jätte trevligt. måste göras om! ni är så underbara.




idag var det segt som fan att komma upp ur sängen. kröp in i duschen, vaknade till någotsånär. sen började jag röja lite. städade upp och fixade. vid tre var vi på kalas hos magnus syster. trötta som få, magnus var på lagfest igår, åkte vi hem och lade oss i soffan. har kollat på film och håller på och tvättar. blir nog inte mycket mer än så idag. måste bara tillägga att jag bara älskar att det har varit sommarväder i helgen! men det gör inte mina ögon, är helt störda av allt pollen, bara rinner och kliar. skitjobbigt. ville bara gnälla lite. ;)

imorgon blir det jobba 8-16. sen?


fredag och massa sol!

underbart! jobbat idag, satt utomhus en stund med ett knasigt gammalt linne på mig som vred sig, så har världens snyggaste urringningsbränna, helt sned! efter jobbet, duscha, sen till köping, hämta upp mormor och handla lite! hem och äta med magnus. <3 nu har jag grejat lite inför kalaset imorgon, ska städa lite men det tar jag då. nu sitter jag och njuter av dagen med en drink! farligt gott. men har lite tråkigt här hemma, blev värsta partysugen, men får hålla mig till morgondagen.

kakbak och jobb..

gårdagen blev stressig, som alla mina dagar. var till mormor på fm, hjälpte henne att sättta upp nya gardiner, stryka och fålla. fikade, Mmmm. sen jobba 16-21. hem, greja. sova.

idag  har jag jobbat 8-16. sen hem, duscha. elin kom över och vi bakade kakor lördagen, då blir det lite kalas här hemma. imorgon firar vi hos min moster, som också fyller år. sen på lördag firar jag med pappa och resten för dom är inte hemma imorrn. blir kul! bakade massa gott. ska försöka att inte äta upp allt innan bara. :) nu ska jag nog greja lite, sen bara mysa i soffan med magnus.

godkväll!

sthlm.

idag ringde klockan 07.00, upp och hoppa, inte så pigg.. på min lediga dag och allt.. plattade håret, sen gick jag till kondis och köpte macka och kaffe, sen på bussen. spillde ner hela min vita tröja med kaffe, vad tänkte jag med när jag satte på mig en vit? gick till mormor. lånade en ny tröja, svart för säkerhetsskull. sen begav vi oss mot storstaden!

moster körde fel hundra gånger, blev mer och mer nervös att jag skulle tvingas köra hem! men fram kom vi och sena som vi var så skulle jag parkera och moster sprang in till doktorn. lättare sagt än gjort att parkera med hennes bil, en stoor volvo, buss size. jämfört med min lilla skit bil. men det gick det med. sen kunde jag pusta ut för blev bara undersökning av knät, så moster fick köra hem! :) men vi tog en sväng förbi Barkarby outlet. köpte inte nått där, inte på humör att handla kläder, jag vet! men sen blev det hemtex och IKEA och då blev det lite shopping! najs.

sen hem till mamma, hämta min bil <3 äntligen"!! åt tacos med henne, sen hemmåt igen. nu ska jag krypa till kojs.


               




godnatt!

hektisk helg.

jobbade 8-16 lördag, sen vidare på kalas i hallstahammar hos morfar och hans sambo som båda fyllt år! åt mat, drack vin och blev lektant. haha, som vanligt! sen fick vi skjuts hem av min moster. väl hemma upptäckte vi att vi (jag) glömt manges nycklar i kolbäck, och mina hade jag inte med mig. min vanliga tur. men som tur var var magnus och elin vakna, dom har en extra nyckel. så vi kom in tillslut. tur för mig! haha!



magnus och jag, min söta moster hade tråkigt. <3


upp och jobba 8-16 idag med. segt. blev kvar på jobbet till kvart över fem och pratade med trevliga vikarien sussie.  sen hem och duscha, upp till affären, träffade magnus som varit i sthlm och kollat på fotboll. han hade en sprucken läpp, ett staket som rasat. han var underst. bra där! hemmåt, sen gick jag över till elin och drack kaffe och snackade strunt. hem, bänkade mig i soffan, åt kebab och kollade på filip och fredrik med mange. haha. najs.

nu ska jag strax gå och lägga mig, ska upp sju imorgon, ska med bussen klockan åtta. hatar att inte ha någon bil. haha!mange sitter och tittar på sporten, han var med i ett klipp på tre sekunder, helt galen! haha. that's my man! :)

imorgon blir det Sthlm med moster och mormor. får se hur det artar sig.

godnatt.


solsken!!

underbart! fika med linda, promenad längs ån hem igen. nu lite snack med elin, sen jobba 16-21. ikväll? sova. jobba imorgon 08-16. stackars mig.


fredaaag!

jaha? inte så kul ändå kanske..? ska jobba kväll, så inte mycket till fredagskul för mig. vaknade med huvudvärk idag med, börjar bli drygt det här. ska dricka massa vatten, får se om det släpper. vaknade vid sju av att papps ringde, trodde att jag skulle till jobbet.. lyckades somna om, sov till typ åtta, sen slummrade jag till tio. skönt, men blir lite seg i skallen. idag har jag inte några planer alls. smsade nyss Linda, vi ska ta en promenad till Hamnen och fika lite. blir najs i solen! sen vettefan?

torsdag

dagen började med finbesök! elin kom vid nio och vi sydde lite, sydde in och ändrade och lagade. skönt att få lite gjort! sen gick vi upp på byn och käkade sallad till lunch! gott som fan. sen handling, sen hem och  så var vi lite olydiga och åt jordgubbar med grädde och maränger! så jävla gott.

sen gick elin hemmåt och jag drog mig i kragen och började städa, så nu glänser det här. duschade, åt mat, magnus lagade fläskfilé och potatisgratäng! nu  har jag lagt upp lite bilder. sen blev jag så ölsugen så tog en folköl, Mmm. nu ska vi äta ostbågar och glo på tv lite tror jag.




mina fina blå chinos <3

utlovade bilder från fredagens grillning.

flera finns på facebook dårå.


positiviteten håller i sig!

skönt det! dagen började bra! mina två favoriter Elin och Tess kom hit på morgonen! :) vi gick upp till chefen en sväng, sen gick vi och fikade kungsörsmunk! Mmmm! sen tog jag och tess bussen till köping, lite shopping. sen gick jag till mormor och drack kaffe! ny shoppingrunda med mormor, fyndade lite. ett par blå chinos, rosa knästumpor med volanger, mineralpuder, en fin haklapp till elinspyre, mm! nöjd som få. sen hem till mormor och så åt vi kinamat och sen jordgubbar med grädde och maränger! underbart ljuvligt gott! sen på bussen hem igen. födelsedagsfika hos Elin! hemma för en stund sen.. nu ska jag duscha och sen sova. trött. trött.

imorgon kommer Elin och vi ska sy lite. blir underbart bra!

glad och positiv!

idag har jag varit så där äckligt positiv. men känns ju som en bra grej ändå. fast inte så kul när en på jobbet sa att malin, du är så glad idag, typ vad är det för fel på dig? haha! :) beskriver det hur mitt humör brukar vara? ;) hoppas inte det! haha! jag har fått mycket gjort idag, fixat det sista med ansökningsbestyren, känns så skönt! sen har jag varit och fikat hos elin, varit på möte, jobbat. känns som om jag har haft en väldigt bra dag! hoppas jag vaknar på samma sida imorgon!

tror att jag har huvudvärk pga att mina mungipor
har pekat uppåt hela dagen. kan det vara så?
träningsvärk i le-musklerna?

men fan, inte ens lite huvudvärk kan få mig sur idag! ska gå och pussa lite på min underbart söta pojkvän, sen ska jag krypa ner i sängen och sova! imorgon är det elins födelsedag! så ska bjuda henne på kaffe på pressbyrån innan jag ska med bussen till mormor! massa utropstecken idag, det bjuder jag på!








massa pussar!

skinkmacka och mjölk.

ett bra sätt att starta dagen! ska snart ut i det fina vädret för att gå till syon och fixa det sista. hoppas hon är där.. sen ska jag nog hem och sy lite, men får se om jag hinner.. ska slå tess en pling och se om hon inte vill komma över innan p-mötet börjar. och Linda, jag ska skicka bilderna, har inte hunnit än. PUSS.

måndag eller söndag om så önskas.

idag har jag fått massa gjort, mycket tackvare elin! tack vännen! jag började med en promenad imorse, en halvtimme, sen fick jag gå hem, faan, hade mina nya sköna skor på mig. men ack, fick skavsår av dom med.. piss.. ska ringa läkaren imorgon, nått måste ju gå att göra.. känns skit jobbigt att inte kunna hitta skor som man inte får blåsor av efter en halvtimme. hoppas jag får lämna tillbaka dom, har ju en special deal med han på intersport, han lovade mig typ nya skor om jag fick skavsår fast jag knöt som han sa att jag skulle göra. han får stå för det. igen. samma sak med dom förra ju.. får åka in på onsdag, imorgon hinner jag inte, har ingen bil. dennis bil är paj, så han har snott min till sthlm. får ta bussen på onsdag..

idag har jag sökt till högskolan. japp, nu är det fixat med, men måste ringa syon, har tappat bort mitt PIN till uppgifterna om mina betyg, måste kolla så kompleteringen blev klar med mina engelska B betyg. ska ringa dit med. och läkaren då. sen hat vi p-möte, sen jobbar jag 16-21. så blir en konstig dag imorgon. ska försöka hinna sy lite imorgon hoppas jag.

elin var här idag som sagt. sen jobbade jag 16-21. väl hemma tog jag en lång dusch, sen tog jag ett bad och ett halvt glas rödvin. Mmm. nu sitter jag och kollar på tv lite, fan Ballar av stål, det är ju helt stört. inte kul någonstans, det jag sett hittills. låg humor. ska nog ta och gå och lägga mig snart!

natti, natti!

proppmätt, beskriver som bäst helgen.

fredagen var super trevlig! massa trevligt folk, grilla och snacka skit! underbart. munktorp sen hantis! bilder kommer. jag vet, är dålig. :)

lördagen spenderades med att äta, mycker och länge, som sig bör. först hos svärmor, med hela den släkten. blev påskmat och jordgubbstårta! sen ringde jag till Linda sötnos och jag och magnus åkte över dit! pussade lite på barnen, sötungar! sen drack vi kaffe och jag och linda drack lite mamma muu! Mmmmm! sen hem, damp ner i soffan med chips och dipp. kollade på tv, för första gången på typ två veckor.. sen på kvällen kom elin och magnus över och snackade lite strunt! <3 somnade i soffan en stund, duschade och sen somnade jag skönt.

idag så vaknade vi, städade upp lite. sen fixade vi oss, åkte till gymninge! ätit påskmat med min familia och släkt! så nu är jag mätt som fan! moster och hennes familj är kvar, vi sitter och dricker kaffe och pratar, blir nog att vi sover här i natt. ska jobba imorgon 16-21. hmm, inte kul, men storhelgs OB. najs som faen!

later.

en snurra-runt-dag.

blev ingen inlägg igår, var så trött efter allt...

idag har jag jobbat, sen hem, bytte om, åkte till tunapark med Lisa från jobbet! kul, shoppade massa fint, igen. fick lite dåligt samvete när jag pratade med linda. bad henne gissa vad jag gjort idag, hon sa: Jaha, vad har du köpt nu dåå???". haha, jag vet. jag är beroende. måste snart shoppa igen, en större garderob. eller två. Men får passa på nu innan jag blir fattig student! sen åkte vi hem, jag och magnus gick över till elin och magnus som bjussade på goda bullar och kaffe! inte fel! sen hem, äta, duscha, vika tvätt. packa inför imorgon! Linda K är i staaan! så blir party, party i världsmetropolen munktorp, sen hantis. ballt! not. men balls som fan att träffa Linda! :) ska ha finaste käderna på mig, dom från HM, bilder kommer nog på lördag. har haft slut på batteri i kameran, laddar nu, kommer jag säkert glömma den bara för det.. visar sig! sen ska jag sova hos mormor! måste kolla bussar på lördag, ska på påskmiddag, vore kanske bra att hinna duscha och så innan men ska dit. ordnar sig nog!

godkväll, godnatt.

energin går upp och ner.

trött som tusan på jobbet, eller upp och ner, känns som om jag har humörsvängningar typ fast bara energi nivån som går upp och ner. stört. dagens ord, stört. upprepats massa gånger idag av någon anledning. efter jobbet duschade jag, fick massa energi var med elin till romantica, köpte påskpynt till mamma (hoppas hon inte hinner läsa det här innan jag träffar henne, då spricker lite av present idéen. men men.). sen gick vi hem till mig och satte oss på gräsmattan och planterade om lite blommor! blir så bra så! har köpt lökar med, dahlior och grejer, ska hämta dom hos moster imorgon. sen har jag ätit köttbullar, Mmmm! och faktiskt kollar lite på tv, typ en halvtimme. sen har jag provat massa kläder som jag beställt från HM. bilder kommer väl kanske imorgon. nu ska jag snart gå och lägga mig tror jag. blir upp vid åtta imorgon, måste hinna platta håret och så.

så har jag ont i magen, ska på Jespers begravning imorgon. kommer bli väldigt tufft. ska göra mitt bästa för att inte gråta, fan kan ju knappt gå i närheten av en kyrka. massa minnen jag inte vill minnas. vill inte gråta. orkar inte, det gör för ont att gråta. jag vill gråta sen, när jag är ensam. min bror ska med, känns bra. och mamma och pappa och resten av alla i släkten. tråkigt att man ska träffa alla som man inte träffar så ofta på en begravning. men så är det väl.


godnatt på er sötnosar.

en ny dag, en ny vecka!

haha, vägde mig imorse, Puh, trodde jag gått upp typ fyra kilo men nej då, ligger fortfarande på 9 kilo minus! :) skönt som fan! ska köra VV nu till på torsdag, sen är det ju påsk, vill äta massa ägg så det skiter sig nog så tar nya tag på måndag. som vanligt! men skönt som fan att jag inte backat massor, känndes som det. men skönt! igår kröp jag upp i soffan och kollade på en helsjuk film, vet inteom det var jag som var för trött eller så men men. den hette The happening, handlade om typ att växter och träd utlöste någon kemikalie i luften som fick folk att ta livet av sig själva. stört som fan! och äckligt, folk kastade sig framför gräsklippare, stack pennor genom halsen och krockade med bilar. blä. sen gick jag och la mig, läste lite ur Hagamannen, haha, hade lite svårt att sova om ni förstår mig. :) tur att magnus var hemma nu, visserligen sov han som en stock men han var ju i närheten iaf! haha, töntig man kan vara.

idag blir det att åka till kolbäck, pappa ska kolla på min bil! kanske ska man ta och byta till sommar däck med, nu får det fan inte komma någon mer snö helvete! nu har jag ätit frukost, så ska snart ta och åka!


later cowboys.

smågodis, kalas och skratt!

jag gick till elin en sväng igår! :) men vi kom fram till att vi var trötta så blev en kopp kaffe och jag tog en öl, har blitt alkoholist. två öl på två dagar, inte bra. haha! sen travade jag hemåt för en dusch. lyckades somna, trots att jag var aldelles ensam hemma. sen upp och jobba 8-16. nu har jag gjort den här helgen! skönt.. sen hem, byta om, åka på kalas! gurrasnurra fyllde åtta år idag! åt kebabpizza, kladdkaka Mmm! sen bråkade jag med ungarna, pratade skit med min söta moster. sen sjöng vi opera och lekte med nå grejer som man skulle kasta i marken, så hoppade dom upp skithögt. vi hade kul iaf jag och min moster, synd att vi bara hade två annars kunde ju gurra ha varit med tyckte vi . ;) sen hem, magnus är hemma nu! köpte lite smågodis, JA DET HETER SÅ! men nu tror jag han ska gå och lägga sig, jag är ju uppe i värsta socket chocken, men men, är ganska trött faktiskt jag med. imorgon ska jag till mamma och pappa! pappa ska kolla på min Märta som har börjat läcka bensin! tror att det är hål i tanken, börjar läcka när jag tankar fullt.. hoppas jag inte behöver byta hela tanken.. lägger upp en bild på min skönhet!








så vill jag bara tillägga, eller bara och bara, inte så bara, att jag älskar min underbara söta Linda! puss på dig snuttan! ;)

<3


mätt, belåten och ensam.

haha, dramatisk som vanligt! nu har jag varit och träffat tess! hon var hungrig som jag, no shit!! ;) så vi åt mat på ett nytt ställa här i kungsör, ja det kommer sånna med jämna mellanrum, med mexicansk mat. Mhmm säger jag bara, gott som fan, dom babblade på spanska och hade hockeyfrilla, som sig bör. åt nachostallrik, gott som faen! sen gick vi hem till mig och babblade lite. nu sitter jag och hoppas på att elin ska komma hem och vilja träffa mig! hatar att vara ensam, inte min grej bara! ska kanska titta lite på dumburken, har inte tittat på tv på typ hela veckan så kanske inte vore så fel. men det ser jag som en bra grej! lite bilder från gårdagen/dagen bjuder jag på!

funkar som topp med? :)      elins var alkoholfri, som ni ser!       

kjolen, funkar som topp med? \\ öl i solen! \\ lyxbad med vin och choklad. \\ lyxfika i solen med lite viktiga nyheter!


tjoho!

lördag med massa sol!

jobbat idag, gick bra! sen hem, duschade till massa HÖG musik, öppnade fönster och dörrar för att släppa in ny fräch luft! sen klädde jag mig, kokade kaffe, pallade upp med tidningar och satt mig ute i solen och åt en muffin och läste! hur mysigt som hellst. men nu är solen borta från min uteplats, gömmer sig bakom ett hur, har nog tjugominuter snart inär den går emellan husen. ska hålla koll så jag inte missar det! strax kommer tess hit en sväng innan hon börjar jobba! underbart trevligt! sen ska jag nog våldgästa elin ikväll, vare sig hon vill det eller inte! magnus är ju på hemvärnsövning i helgen så ska vara alldelles ensam till imorgon. inte det jag är bäst på om man säger så! nu börjar jag bli hungrig, hoppas tess vill äta med mig. men när det gäller mat brukar hon inte vara omöjlig! ;)

later.

en underbar dag, och den är inte ens slut än!!

efter duschen gick jag till romantica och köpte krukor och massa jord! började plantera om mina blommor! behöver göras det med! elin kom och höll mig sällskap en snabbis. sen gick jag till syon, nu har jag bestämt mig. jag ska plugga till förskolelärare i höst! känns så jävla skönt att ha tagit det beslutet! jag som inte kan bestämma mig vad jag ska ha för strumpor på mig ens. men men. blir nog skitbra tror jag! och skitfattigt, men det gör mig inte så mycket! sen träffade jag linda, vi gick till Hamnen och fikade, satt ute i solen och njöt av vädret! sen gick vi till systembolaget, jag köpte öl och en alkoholfri en till tjockisen elin! <3 hon har tjatat om att hon är så sugen på öl. hällde upp lite chips i en skål och tog med mig varsin öl och så satte vi oss på hennes balkong. så underbart! veckans höjdpunkt! älskar dig sötgurka! sen efter det gick vi ner till romantica, igen, har gjort av med massa pengar idag. sen gick jag hem och fortsatte min omplantering. sen städade jag uteplatsen och ställde fram utemöblerna! sen dammade jag och dammsög inne. så nu känner jag mig nöjd och slut. har hunnit med massor idag, haft en underbart trevlig dag! nu ska jag sätta mig med magnus och kolla lite på innebandyn och ta en till öl! eller kanske bläddra i ELLE och ta en öl om jag ska vara ärlig. haha!

sol inne, sol i sinne. <3

städning och underbart väder!

upp vid nio, sovmorgon! skönt. sen upp på vinden och städat, så nu är det kanske inte finfint men iaf bättre än innan! skönt. mycket som är skönt idag, även vädret. sol, sol, sol! skönt som fan. har nyss duschat, klätt mig, funderar på att ta en tripp till romantica och köpa jord. men vi får se! ska till syon klockan 14.00, sen ska jag nog ringa linda och höra om hon vill gå en promenad med mig! jag vill gå och fika!! så jävla fint väder!


senare.


hemma i storstaden efter en heldag på landet.

haha, ironi, ironi. nu är jag som sagt hemma, har slagit in paket, gjort lite matlådor som ska in i frysen, plockat lite. ska packa ner lite raggsockor och så nu. för nu är det vår! ska städa på vinden imorgon, fått kartonger av elin. ska bli skönt att förhoppningsvis få lite ordning! kommer knappt in där uppe. provade mina nya joggingskor idag, har inte kunnat prova dom, skavsåren från de förra ville inte ge sig. men har gått med dom nu sen jag kom hem, dom verkar vara bra. ÄNTLIGEN säger jag isåfall!!  något som passar mina cp fötter.. ikväll blir det nog tidig kväll, om jag ska orka städa! sen blir det ev promenad med Linda imorgon med. hoppas på sol!
godkväll.




dagens klädsel

kolbäck idag.

är ute i kolbäck hos mamms och papps! dom håller på och renoverar lite här och där. blir fin fint! :) innan hit gick jag på stan med moster! köpte födelsedagspresenter åt gurra! har fyller år på söndag, då blir det kalajs! nej, nu ska jag ta och sätta i gång och greja igen, blev tuvungen att ta en fika pause! hörs senare.

hittade min fina kjol!

som jag sydde för hundra år sedan. älskar!
kommer att bli flitigt använd, känner mig underbart vårig!



22 kronor för en glass?

dyrt som faen. men ganska gott, dock inte "22-kronorsgott". haha! idag har jag jobbat 8-16. sen hem och duscha, skönt som tusan, nu är man ledig i två dagar! underbart! klädde mig, drack lite kaffe med magnus. ÄLSKAR DIG. sen ringde jag elin och så gick vi upp på byn och köpte glass och kaffe! satte oss i solen och njöt! känns faktiskt som om jag fått lite färg i ansiktet. skönt som faen! sen handling, hem till elin och drack lite mera kaffe. nu har jag och magnus nyss ätit ägg och kaviar smörgås och jag ska nog gå och sova strax. känner mig sådär skönt slö idag. imorgon blir det kolbäck!

RSS 2.0