mätt och belåten!

Idag har jag jobbat, lite småsegt efter fyra dagars ledighet, men ändå helt okej! nu har jag nyss ätit så är mätt och belåten! vad ska man göra nu då? ska ringa till Elin och höra om hon är hemma kanske? först ska jag diska efter mig. eller kanske magnus fixar det, han hade ju damsugit när jag kom hem idag. men man kanske inte ska pressa dom, karlarna, kanska man ska nöja sig med damsugning. ;) han har tur och har semester idag så. nej nu har jag fått sån jävla hicka!!ska dricka lite vatten eller nått. vad funkar?

hörs.


Auktion, Kaffe och Trevligt Sällskap!

varit på auktion här i kungsör med Lena, var skit häftigt ju. ska dit igen med pengar och lite tidigare så man kan sitta ner, då kanske man törs ropa! haha! sen hem och käka lite, är konstant hungrig, men tror det beror på tiden i månaden. hoppas jag, annars har jag problem! :) kommer sluta som en val på stranden i sommar igen annars. nejdå, har börjat VV idag, så nu är jag på rätt spår igen. efter trippen till auktionen, stavas det så btw(?), så gick jag hem till elin och magnus på en kvälls kaffe med knäckebröd. underskattat fikabröd måste jag säga. nu ska jag gå och lägga mig, har tjatat på magnus att han skulle komma lägga sig hen med nu, och nu verkar han vara på väg mot sängen. är skit trött efter mina fyra timmars sömn natten som var! så ska bli så underbart att krypa till kojs och snarka.

godnatt mina älskade vänner och andra söthuven!


fiskgratäng och bara luffa runt och vara ledig.

det är en bra dag det. yehiie! som sagt, håller på att göra fiskgratäng, eller det gottar sig i ugnen. magnus kommer hem, så jag får lunch sällskap, inte fel! sen ska jag eventuellt tillbaka till elin en sväng, var där nyss och gjorde inte mycket nytta alls, haha. men men. bar några tomkartonger och så hit, som vi fick. så nu måste jag upp och städa iordning på vinden någon dag. typiskt. blir ett senare problem. senare idag så ska jag på auktion! haha, asfränt! men Lena på jobbet. blir nog bra det! sitter och funderar på vad jag ska ha på mig, har ju fått för mig att det är vår nu, så vill ha mina chinos, men lite kort och kallt ikväll kanske.. vi får se vad jag hittar på! har man inte mycket till liv får man passa på att klä sig fint när tillfälle bjuds. :)

nu ska jag duka lite. hörs!

sömnbrist och träningsvärk.

blä, sovit typ fyra timmar inatt.. glömde bort att ställa om klockan igår under dagen. så när vi skulle gå och lägga oss var klockan halv tre! och så upp sju! bra där. var till mälarhälsan, sen gick jag som den underbara flickvän jag är och köpte färskt bröd på kondis och dagens expressen. nu sitter jag och äter gröt jag och väntar på att magnus ska vakna. <3

jag tror att jag bestämt mig nu.


söndag. lataste dagen på länge.

imorse vaknade jag klockan tio!!! panik, hungrig var jag med. så var så jävla lat så jag tog bilen upp på byn och köpte frukost mackor.. men skulle hämta ut paket med arbetskläder med. som om det gjorde skillnad. sen hem och äta frukost, då plingar elin på och är kissnödig. haha, sötnos! sen åt jag frukost i lugn och ro, mmm. lyx! sen luffade jag bara runt här hemma, vek lite tvätt, idag med. grejade lite.. sen åt jag och magnus kroppkakor, supergott! inte hemmagjorda dock.. men men! sen gick jag hem till elon och magnus och hjälpte till att skuva hylla och soffa. tog en evighet, köp aldrig grejer på jysk, man får praktiskt taget bygga ihop dom själv! som elin sa, vi kunde likagärna ha huggit ner träd till virket med. haha! en kopp kaffe efter många välförtjänta timmar av skruvande! sen en dusch, nu blir det snart att krypa til kojs! ska vara på mälarhälsan åtta imorgon bitti!

tjohej på dig!

min frisyr igår!

men tog bilden när jag kom hem idag, så har sovit med den, därav ruffset! men fin ändå, min mormor, hon kan!




trött och sliten.

känner mig som om jag borde gått och lagt mig för längesen.. ska snart krypa till kojs. idag har jag "hjälpt" elin och magnus med flytten, lite nytta gjorde jag nog i alla fall. grejade med gardiner och målade lite! är så glad för deras skull att dom fått en så fin lägenhet! super fin!! hoppas på att få hjälpa till imorgon med, tycker att det är kul! men men, nu är jag hemma, har röjt lite här och vikt in kläder, tvättade häromdagen, drar mig verkligen för att vika in tvätten efteråt. det är så extremt tråkigt!! men nu är det gjort! det värsta är att jag tvättade lite i dag med, så blir till att vika mer imorgon när det torkat.. blä! nej, nu ska jag nog gå och lägga mig strax. hade hoppats att mange skulle komma hem snart! känns inte som om vi hunnit ses på hela veckan.. blir till att umgås imorgon när han är bakis och trevlig! ;)

godnatt, godnatt, trollkarlshatt!


mår som sig bör.

lite ont i huvudet, lite ont överallt faktiskt, men jag mår bra ändå! haha, ja, blev inget e-tuna igår, men det blev bra ändå! först gick jag på stan men mormor, handlade lite smått och gott! sen hem till mormor, hon fixade mitt hår, finaste svinryggen! <3 sen åkte jag hem, packade ihop mig och så kom tess och carro och hämtade mig. hem till tess! åt OKQ8 sallad, fixade oss och drack goda drinkar! micho kom senare. vi drog till hantis, massa folk. och hallå jag kännde mig as gammal, ja, jag är tjugo år. pinsamt! men kul hade vi iallafall! sen gick jag hem till tess och slocknade! vaknade sju som vanligt.. sen somnade jag om, som tur var, och vaknade med lite panik för ett tag sen! snart blir det bussen hem!

:)

underbart bra

ville bara delge alla att jag är på undebart bra humör! nyfärgat hår och känner mig len som en barnrumpa på hela kroppen! skrubade mig med nån skrubb jag köpte för länge sen och glömt bort. skitbra ju! ska kolla sen vad den heter om någon är intresserad av att veta. nu ska jag krypa ner under täcket och sova! ser fram emot morgondagen och vad den har att erbjuda, det är ju inte var dag man går och lägger sig med den känslan, men händer oftare nu tycker jag. och det är ju bra!
natti, natti!







hittade skor
jag vill ha
den dagen
jag säger
ja! älskar.

blir brun-are

blev ingen långpromenad idag, fan. fick värsta skavsåren av mina nya skor, som han på intersport sa var bra.. jävla skitsnack! eller så är mina fötter ett totalt hopplöst fall. ska in dit imorgon och snacka med dom. så jag tog en sväng med damsugaren ist skönt att få det gjort med. så gjorde jag faktiskt kaffe och satt mig i soffan med min ELLE. en halvtimme typ, sen var det bara att knalla till jobbet! nu är jag hemma, sitter med färg i håret, blir brun-are som sagt. :) tog ögonbrynen med, så nu ser jag ut som han i mupparna, haha! hoppas det hinner gå bort lite på huden till i morgon, annars kan det bli intressant!

imorgon blir det att åka till mormor, ner på stan och shoppa lite med ALLA andra som fått lön, ser inte fram emot det nämnvärt mycket kan jag säga.. men sen, sen blir det utgång! först ev blir det fördrinkar hos mig, sen förfest i e-tuna och sen krogen för hela slanten! underbart.


lite kortare, inte mycket. men skönt!


tvättstugan 12-16

jag hatar att tvätta i gemensamma tvättstugor! speciellt när man har en matttvätt i den. någon annan kan alltså tvätta SAMTIDIGT som mig. kul. ännu roligare blir det när den som tvättar mattor använder ALLA torkmaskiner. jätte kul! sen är det roligt att jag ska hänga mina nytvättade trosor brevid någons jävla mattor. glad blir jag.

jag och tess har setat i solen och ätit årets första glass. höll på att frysa ihjäl, men det hör till! nu ska jag tvätta, äta gröt, sen kanske krypa upp i soffan, men har en känsla av att jag inte kommer att göra det, skulle behöva damsuga.. vi får se! myror i arslet som sagt. :)

mammas äppelmos, Mmm, det är BÄST!

försoning och MTV

Älskar dig.

lång skön morgon, ska ta en promenad alldeles snart! i solen, men mina brills! :) underbart.
ska nog köpa något gott och sen hem och dricka kaffe och krya upp i soffan med nya ELLE som sagt!
lovely.


klippning och kaffesnack.

jaha, det blev klippning idag, skönt! topparna bara typ, och lite mera lugg, blir nog bra, ska testa och platta det. foto kommer.. sen hem och äta lite, åt soppa så brände mig på tungan.. typiskt! sen kom Elin hit, vi snackade massor och drack kaffe och åt Noblesse, Mmm! tack för att du finns och reder ut mig ibland när jag nystat ihop mig själv! ♥

nu ska jag nog platta luggen lite som sagt, om jag orkar.. sen blir det sängen. har blitt gammal, lägger mig tidigt nu för tiden. haha. kanske därför jag vaknar sju? jaja, vi får se hur det blir imorgon. börjar inte jobba förrän klockan fyra, så hinner sova lite längre. ska tvätta imorgon fm. sen tänkte jag ta en sån där skön självisk förmiddag, gå ut och gå, färga håret, krypa upp i soffan med en kopp kaffe och läsa ELLE som jag sparat i två dagar nu. underbart!

hoppas på sol!

morgonstund

vaknade som vanligt tidigt, börjar bli drygt.. men nu har jag hunnit med att göra smoothie som jag ska dricka till frukost senare. inte illa det. jobbar till fyra idag, funderar även på att försöka klippa mig idag igen. men har inte bestämt mig än. ikväll ska jag ha en date med Elin, blev ingen igår, hon har så ont. plutt!

nu ska jag strax dra på mig jackan och dra mig mot jobbet.


kärlek till er.

kanske dags att sova?

trött som en gnu. bläää! vill inte jobba imorgon, vill sova! men men, en dag och en kväll, sen fyra dagars ledighet, fyra! underbart! så ringde sötaanne-lie och ville gå på stan imorgon, bajs. ville ju det. men men, en annan dag. undrar jag om min prins vill gå och lägga sig nu med. ska ta och fråga! godnatt på er.


massa kärlek!

personalmöte och en massa kaffe

idag har jag jobbat, med sötlinda! hon är min pudding, fast vi kan bli lite osams ibland <3 älskar dig vännen!! personalmöte, sen hem och duscha. på med kläder och upp på byn och tänkte att nu jävlar ska jag klippa mig, men, jaha, då var alla frisörer stängda. typiskt.. så handlade lite, hem och nu håller jag på med maten, blir wook idag. Mmmm! sen tänkte jag ta en fika med min underbara elin!

känner mig positiv trots det negativa beskedet idag. magnus är varslad. så om två månader har han inget jobb. men som han sa, det löser sig älskling. och det gör det nog.

ikväll hoppas jag på en fika med elin som sagt, nu ska jag äta!

snart godnatt.

Mmm, magnus lagade god mat. efter maten begav vi oss till manges mormor, hon är så gullig! blir så glad när man kommer, hade med mig tulpaner, vi fikade och pratade. kul att lyssna på någon som levde och minns när elen kom. hon är över nittio år och bor hemma. kruttant! :)



sen hem och så har jag setat och skärmshoppat som elin skulle ha uttryckt det, fast det var tydligen när man inte köpte något, men det gjorde jag! massa fint. men tröjan jag skulle köpa på HM, fanns inte kvar. skit. men men, jag överlever , kanske. nu ska jag kolla lite mer.. sen sova, är trött, jobb imorgon!

julsånger och tulpaner

blev lite najs shopping idag, good mat på Big Inn, sen hemmåt, möte med jobbet. kanske inte lika tråkigt som vanligt bara våran chef som snckade budget. totalt onödigt. sen gick jag hem till magnus. har plockat lite här hemma, fixat matlåda till i morgon, ska äta fiskbullar, var en sisådär tio år sen jag åt det. haha, så när jag tog fram burken jag köpte för ett tag sen så kom jag på att jag inte visste vad man hade till fiskbullar! fick ringa mamma som löste problemet åt mig. kännde mig bra smart. nu har jag kokat potatis, så det är färdigt imorgon. magnus har lagat kyckligvingar och ris, mums! så håller jag på att gå in mina nya walking skor, testa dom lite. inga skavsår än så länge, är sköna! så ikväll blir det nog en lite promenad!


mot storstaden \\ min nya jacka \\ pretty face, haha









haha, magnus och stig sjunger julsånger i köket. eller magnus sköter det mesta av sång delen, men stig sitter och diggar med och följer magnus minsta rörelse med stor inlevelse! <3

en ny vecka, nya äventyr?

denna vecka vill jag ha lite action!

idag ska jag till  köping och träffa mormor och moster på stan. sen är det stormöte idag, brukar vara extremt ointressanta tillställningar, inte ens kaffe får man. måste lösa det på något vis. får köpa med mig, undrar om nåhon annan hänger på? nu när inte  min kaffetörstandekompanjon elin är med. sen då? någon som vill hitta på något? undrar om magnus har träning idag, att jag ALDRIG lär mig vilka dagar det är. annars, om han är hemma hoppas jag på att vi får upp hyllfan snart, kommer bryta tårna helt om den ska stå på golvet mycket längre.

nej, nu ska jag platta till håret,
dra på mig min fina nya jacka
och dra mig mot storstan!

söndag, sköna söndag.

humöret höll i sig sådär, bättre än gårdagens humör iallafall. och imorgon är jag LEDIG och får förhoppningsvis sova! ska bli underbart! funderar på att åka till mormor på fm, sen har vi möte på jobbet 16-18.30, knäpp tid, jag vet. jag var till linda en sväng och drack kaffe efter jobbet. <3 sen hem, duscha. sen gick jag och magnus upp på byna och handlade lite. nu blir det film!

uppe med tuppen!

vaknade, som vanligt klockan sju. prick. FY FAN! men känner mig faktiskt på lite bättre humör, hoppas det håller i sig.. idag blir det jobba, sen?

puss på dig.

AAARRRHHHH!

jag hatar att vara på dåligt humör, men har försökt allt, så nu ger jag upp. efter jobbet duschade jag, vilade ett tag, fixade mig och åkte mot hallsta. grattade anne-lie, men kände mig bara så otrevlig och osocial.. nu är jag hemma.. tog en macka, ja, idag har jag inte kört stenhårt, men åt ingen tårta iaf.. nya tag på måndag. jag svär. hoppas jag mår lite bättre imorgon. kanske lite sömn gör susen! godnatt.

lördag

fyfan, jag är på riktigt dåligt humör idag.. vaknade på helt fel sida.. jobbat har jag med, ont i huvudet och i hela kroppen efter storstädardagen i torsdags. kanske blir på bättre humör senare. kanske. hoppas jag!


ledig dag!

underbart, om man bara kunde sova, vaknade ju sju som vanligt.. skjutsade magnus till vårdcentralen, han har ögoninflammation stackaren. sen åkte jag till köping och fikade med mormor och moster! åkte vidare med dom ner på stan, köpte walking skor, så nu jävlar, ser ni någon galning traska runt ikväll, så är det jag. sen åt vi på greken, MMmm! sen åkte dom hemmåt, jag stannade och köpte en jacka och en väska. är lite osäker på jackan, men vi får se. har ju en vecka på mig att bestämma mig. efter shoppingturen åkte jag till Willys, sen till mormor. fikade lite kaffe och frukt, nell och gurra kom med. sen tjatade jag med men nell ner på stan igen, köpte födelsedagspresent till anne-lie som fyller år imorgon! sen hem till mormor igen. nu är jag hemma, ska äta lite snart. ikväll blir det film och mys med magnus!

fredag

jävla skit. jag orkar snart inte längre. vill veta. hatar att ha det såhär.
man kan inte bara låtsas som om ingenting för alltid. men om du inte
är beredd att ens sätta dig ner och prata, då är det väl så. men säg det.
så jag vet. hatar att gå och vänta. jag hatar att du ljög, jag hatar att du inte vill förklara.

jag hatar inte dig.
jag är bara jävligt besviken.
men det kanske du inte kan ta?
då får det vara.


torsdagens bestyr!





fy fan va jag är bra! idag har jag städat heela dagen. så nu skiner det här hemma. har skurat bakom spis, tvättmaskin, torkat ur alla köksskåp, luckor, tvättat täcken, vädrat, vädrat kuddar i soffan, damsugit bakom soffan, ööverallt! är så skönt!

sen har jag varit hos syon. nu tror jag att det blir antingen textilslöjdslärare eller förskolelärare. men är som sagt inte helt säker. ska dit igen den 1/4. blir nog bra tillslut!

nu på kvällen har jag badat, nu sitterjag och myslyxar med en kopp kaffe och en chokladbit. bra, koffein och socker lagom till kvällen, sover man bra sen. :) men tror jag kommer att somna ovaggad idag, är helt färdig efter allt grejande!

imorgon ska jag till mormor, hoppas hon vill ner på stan, behöver handla lite. eller snarare, jag vill handla lite!

Puss och godnatt!


tidigmorgon..

vaknade sju, kul på en ledig dag! eller inte.. men nu har jag redan ätit frukost och ska börja städa, så blir nog kanske klar idag, haha. tänkte röja och resa ut vintern och in våren! skönt. nu ska jag börja med att skrubba köket skinande!

take care.

sol!

SOL, det får stå för dagens mest använda ord. Gick jätte bra på jobbet idag! har haft en sån där dag när man känner att man har ett underbart jobb. känns skönt med tanke på att det kännts ganska tungt på sistone. efter jobbet gick jag hem och duschade, sen åkte jag till köping, hämtade upp mormor, handlade lite. sen hem till mormor och roffe, mamma och pappa kom en sväng, fika lite. sen åt vi sill och potatis! Mmmm! sommarmat. <3 sen lite mer kaffe!  massa praaaaat. jag och mormor gjorde en avslappningsövning, hon går massa kurser nu, najs! så ska försöka göra det då och då, skönt faktiskt! och bara 12 minuter, det kan man undvara nästan varje dag. nu är jag hemma, kom nyss hem. ska umgås lite med min magnus, som är lycklig efter vinsten! ska nog försöka sova rätt snart, är inte så trött men imorgon ska jag storstäda, så blir till att gå upp i tid, vid nio iaf! sovmorgon, inte dåligt!

solen gör mig positiv, så ni är helt fria att
kräkas på mig om ni vill, jag förstår er. ;)


tant blå


jaha..

så var det kväller.. funderar på att gå och lägga mig ganska snart, är trött, som vanligt. och huvudet snurrar som vanligt. eller mer än vanligt, har varit lite yr hela dagen idag. läskigt! var upp till elin med en mumsmums och snackade lite skit. <3 nu är jag hemma och ska som sagt snart ge upp för idag. imorgon ska jag jobba 8-16, sen hem duscha, sen åker jag till mormor! blir mys. mormor är min klippa! <3


Dennis, jag och mormor






kan du ringa snart? orkar jag inte.
vill ha ett svar och höra att du bryr dig nu,
för det här gör ont i hjärtat. det gör det.
annars kan du mitt kontonummer,
och mobilnumret behöver du inte längre.
men älskar dig. jag vill. och bryr mig.
men bara om du verkligen vill och bryr dig.
annars får det fan vara.



tisdag

ÄNTLIGEN kom solen! äntligen. är det vår nu?? hoppas, hoppas, hoppas. behöver solen och ljuset. mår bättre då. idag har jag jobbat 8-16, gick bra. sen gick jag hem och bytte om, ringde Linda och frågade om hon ville gå ut och gå, hämtade upp henne, sen gick vi runt södersgärde, byn och ån hem! duktigt värre! sen hem, duscha, fixa mat. nu har jag ätit och grejat undan lite här hemma.. hade hoppats på att få umgås med min elin idag, men hon har ont i huvudet.. så blir väl jag och dumburken kanske..


FAN, jag saknar dig. kändes som ett skott i hjärtat idag.
men, men. jag tycker att bollen ligger hos dig nu.

ska man eller ska man inte ge upp för idag?

är så fruktansvärt trött. väntar på att klockan ska bli nio, känns lite bättre att gå och lägga sig så, inte mycket bättre kanske, men lite. fan, det bara går runt i huvudet på mig. två dåliga nyheter till. fan, när ska det sluta? ska livet vara bara elände och hemskheter? nej, fyfan säger jag bara. jag känner att jag håller på att gå in i mig själv nu. orkar inte prata med någon knappt, för när jag gör det känner jag bara hur otrevlig, ointresserad och jävla bitchig jag är mot folk. vet inte varför. fan, skärpning. men jag tror kanske att det kan handla om att jag gör såhär nu undermedvetet, när jag inte är på topp. förlåt om jag sårat någon eller betett mig illa. jag ber tusen gånger om ursäkt. mår inte bra just nu, det borde inte gå ut över alla andra. förlåt.

när död inträffar i ens närhet kommer man att tänka på hur mycket man älskar alla sina nära och kära.
jag vill att ni ska veta det. att jag älskar er. massor. vi måste värna om tiden vi har. ta hand om varandra.


och ta nu tillfället i akt, att tala om för alla som ni älskar ,
att ni älskar dom. just dom, för den hon/han är.




måndag igen.

trög dag idag. har varit för mycket inne i mitt eget huvud tror jag. gått och tänkt.

jobbade 8-16, sen till syon, blir nog bra det här. ska dit igen på torsdag och kolla mera. hon verkar helbra!

nej, kanske updt senare.

vila i frid.

fyfan, livet är orättvist.
jag tänker på min farbror med familj.
vila i frid jesper. vila i frid.

så jävla orättvist livet är.

I say yes!



Mhmmmhmm, säger jag bara om dom här Dior.




....

fan, känner mig inte nå bra.. har ont i magen, ätit för mycket skit i helgen.. nya tag imorgon. jag lovar. känner mig trött nu, men vill inte gå och sova. tror att det beror på att jag inte vill jobba imorgon, känner att jag skulle behöva en dag till hemma. men jobbar med min söta underbara linda imorgon, det gör det hela mycket lättare! <3 sen ska jag till syon imorgon, tror att det är därför jag är lite såhär, är nervös.. men men, blir skönt att få det gjort!

men dig blir jag inte klok på. jag sa att jag ville, frågan är om du verkligen vill?
för vill du inte, verkligen av hela ditt hjärta, då får det vara. jag orkar inte.
vänskap ska inte vara såhär komplicerat. borde inte vara det.


ska nog glo på lite skor, brukar få mig på bättre humör! lägger in och jag hittar något fint, så har ni lite att dregla över!

puss

Åhhh!

jag önskar mig!

           
 

             

söndag..

jaha, så var ännu en vecka slut. förlåt om jag tjatar om att tiden går fort, men fan, jag hänger inte med. igår åkte jag till mamma och pappa, drack lite kaffe. sen åkte jag med anne-lie till västerås och åkte runt och letade påsksaker, hon skulle köpa åt stallet. sen åkte vi och köpta massa gott till kvällen. hem, byta om, åkte ner och åt supergod pasta! massa prat om livet :) sen hem igen. vi dukade upp och bänkade oss framför tvn. sen började det!



och vilken besvikelse, eller kanske inte, har inga förhoppningar längre. jag hejade inte direkt på någon, kanske lite på Agnes, för magnus skull, han är lite kär i henne. haha. men det gick ju som det gick och vi vinner nog inte i år heller. men lika glad kommer jag vara nästa år igen när det vankas malodifestival! vi hade jätte trevligt, drack vin och pratade massor, massor! efter melodifestivalen så tittade vi på Mamma Mia! asbra! sen kome mina snälla mams och hämtade mig!

idag har jag bara njutit av det underbara vädret! var ute med mamma, pappa och bushundarna på promenad på morgonen. skönt! sen hem, satt ute i solen och drack kaffe. sen åkte vi in till kolbäck och handlade lite och sen ni, då tände vi grillen för första gången i år! grillat kött har aldrig smakat så gott! Mmmm! efter maten tog jag och mams varsin bok och bänkade oss längs husväggen med kaffe. underbart! känner mig nästan lite varm på kinderna, så kanske tog solen lite! ÅHH va jag ÄLSKAR SOL! man blir så pigg och glad!

senare åkte jag hemmåt, stannade till på willys och köpte påskliljor <3 och lite  kattmat och annat som behövdes. nu ska jag lägga in lite bilder på bilddagboken, sen ska jag kanske sätta upp hyllan som pappa fixat åt mig, en sån man har fat i. ska sätta fram manges mormors fina fat. blir bra!  lite bilder fran idag:





puss på er!

lördag!

som vanligt, ringde papps och väckte mig, börjar bli en lördagsvana! haha! käkat lyxig helgfrukost med baguetter. med magnus, det är lyx! sen grejat runt lite! nu har jag fixat mig och ska packa ihop mig lite sen ska jag åka. ska ringa papps och kolla vars dom är, antingen åker jag dit först, eller så åker jag till mormor. sen ikväll ska jag till anne-lie! har laddat upp med vin och grejer! najs! har fan inte druckit en droppe på snart sex veckor tror jag. men ikväll ska jag inte räkna points, men börjar imorgon igen så man inte kommer ur gängorna! men nu först ska jag gå en promenad med elin!

hittade massa fint på hm igår, vill ha!



vårdrömmar!

vill ha i vår!

 





fredagskväll!

jaha, här kanske man borde berätta om nån häftig fest man ska på då, men nejdå, ännu en fredag hemma i soffan. men tillsammans med min älskade magnus och sötstig, en bra film och myspys med ljus och min mysiga filt så känns det helt okej! <3 imorgon ska jag till min underbara anne-lie och dricka vin, titta på melodifestivalen och äta något smarrigt! ska bli superkul! idag har jag jobbat, sen hem, slängde mig i duschen, lagade mat, nu har jag ätit och är alldelles proppfull med klyftpotatis, lövbiff och massa grönt gott.

så nu ska jag nog hoppa i mystofflorna, vira in mig i filten och dra magnus till soffan och titta på lite film. underbart.

vad vill du bli när du blir stor?

då var det så enkelt. jag ville bli biblotekarie kommer jag ihåg, haha. ja, jag var lite nörd. men nu, har jag inte någon aning.. har tittat lite nu, funderar på förskolelärare, ev slöjdlärare. eller kanske socialpedagog, eller specialpedagog. fan, jag vet inte. men man kan ju söka till flera, och bestämma sig senare kanske. så får det nog bli. nu har jag mailat till syon på kunskapsporten, så hoppas på att få en tid snart! känns bra att jag iaf har börjat! tack till elin för det!

men när jag sitter och tänker blir jag aldelles för snurrig. jag känner att jag kanske borde göra något "mer" med mitt liv, men fan, man kan väl vara lycklig här? måste man bli något stort och bra, flytta utomlands, så kanske man inte alls är lycklig. men typiskt mänskligt.. men kan inte vara nöjd och glad för att man är frisk, alla nära är friska och mår bra, man är kär och har underbara vänner, och ett bra jobb som betalar räkningarna. nej, men det finns ALLTID någon som har det bättre än oss, då blir man avis. sjukt egentligen. nu blev det snurrigt värre!

jaha, nu på kvällen så kom elin över, vi drack kaffe och babblade, eller jag babblade nog mest, tack för att du orkar lyssna på mitt drabbel! det betyder massor. <3 sen spelade vi lite Wii och åt massa frukt! nu ska jag snart borta tänderna och hoppa i säng! ska ju jobba imorgon..


               

elins fina bebismage! det är min gudson/dotter där inne!!


 


fan..

helt plötsligt känner jag mig bara helt värdelös.

torsdag..

fy vad dagarna bara flyger iväg!! jobbat 8-16. nu jobbar jag bara imorgon, så är jag ledig i helgen, ska bli så skönt! har röjt lite här hemma nu, var så rörigt! nu håller jag på och tvättar lite. skönt att få det gjort. senare ska jag träffa elin, najs najs! men först ska jag försöka få liv i mange så vi hinner äta innan han ska på träning!


på ett sätt känns det skönt, jag hoppas att saker kan bli bra igen.
men känner mig fånig, men fan, jag känner så här. ska inte behöva
be om ursäkt för det. egentligen. men jag är inte "fånig" för
skojs skull, jag vill att det ska bli bra. på riktigt någon gång.
I miss the good old times. kanske kommer dom tillbaka?
kanske gör dom inte det. men vänskap är starkare än man tror.



onsdagkväll

jaha, så var ännu en dag snart förbi. idag har jag jobbat, varit på mälarhälsan och nu är jag och magnus i köping och är barnvakter åt mina sötkusiner! :) gurra har nästan somnat nu, så ska förhöra nell på spanska läxan en gång till. takterna från spanskan sitter INTE i längre! haha. annars har det inte hänt mycket idag..

jag måste tydligen bli mera självisk. men känns så svårt, jag hatar själviska människor. men man kanske kan hitta någon balans där som funkar.  jag vet inte. men att bara ge och ge funkar ju inte. om man inte får något tillbaka förstås! men jag har iallafall börjat tänka efter innan jag svarar på saker, inte sagt nej tror jag, men det kommer väl det med.. sen måsta jag börja stå på mig, tänkte skriva tydligen innan men fan, jag vet det själv. jag hatar att jag alltid ber om ursäkt, fast jag kanske inte ens gjort något fel. sjukt. men det ska vi ändra på.

imorgon blir det jobba, sen tvätta.. undrar om elin vill umgås kanske? :)

nu ska jag sova iaf. godnatt!


ps

bikinin kommer ifårn HM, men fan ta den som köper den och åker med mig och badar, jag ska ha snyggast bikini i år! ;)

så var det kväll igen.

fy dagarna går så jävla fort! om det ändå vore för att man hade roligt.. nej, inte var så neggo!! jaha, nu har jag jobbat, gick fin fint!

som sagt så var vi ju och shoppade lite idag, najs! hittade inget sånt där onödigt som man egentligen inte behöver men vill ha. men massa nyttiga grejor som typ mat. men ack så tråkigt! köpte iofs nått lockgrejs till håret, meddelar senare om det var något att ha! vi hann med ÖB, Maxi, rusta och willys. inte så fashionabelt som sagt, men mysigt att hänga lite med min tjockis! hon blir så arg när jag säger så, thats why I like to say it ALL the time! moahahha. vi lunchade på Donken, inte heller i det ballaste laget, blä, hade glömt hur snuskigt det var! och jag räknade in det i mitt dagliga pointsräknande så var inte oroliga! ;) 

Så hem och slänga upp varorna, byta om och så drog jag till mälarhälsan, men nehe, det var imorgon jag skulle dit, typiskt mig. så hem och hann blädra lite i en tidning jag köpte, drömde mig bort i vackra kläder och skor! haha, sen upp och jobba! nu sitter jag här och har nyss duschat. och nu kom magnus hem, så ska ta och vara lite social. känns som jag inte varit det så mycket på sista tiden kanske.. så jag ska gå och ge honom en stor puss!


   <--- Malin vill ha.



och jag kan inte hejda det, jag blir så jävla ledsen. kanske är jag barnslig.
men nej, man gör inte så. det gör man inte. jävlar. och nu då? va?

vill ha!!!!































ska nog köpa! :)

hemma en snabbis!

nu har vi varit och shoppat lite, men blev inte så mycket. och tur är väl det kanske? :) nu har jag packat upp varorna och plockat ihop lite mat till ikväll, jobbar 16-21. men först ska jag till mälarhälsan en sväng!

nu måste jag byta om lite snabbt! updaterar senare!

"de sanningar som vi inte villl höra, är nyttigast för oss att lyssna till"

kärlek! // malin

härligt!

najs morgon, älskar att vakna av solljus! :) sen att den fortsätter morgonen, men lite sex and the city, goda smörgåsar och härligt humör, det är inte dåligt! nu ska jag åka med min pärla (ELON) och shoppa lite! ska springa och ta på min skorna nu, så hon inte behöver vänta på mig som vanligt!

PUSS

snabbis

ska nu snaart gå och sova, fastnade vid datorn.

måste bara delge er dessa vackra skor. ska nog köpa, men vilken färg?

   

tjohooo!

haha! blev inspirerad av det vackra vädret i morse, så jag klädde mig varmt, laddade med en cdbok, och började traska mot köping! efter måånga, låånga raksträckor och kurvor så kom jag fram! fy fan, ca 1,7 mil från mig till mormor! bra gjort tycker jag, mina ben säger nog aj aj imorgon. men som sagt, imorgon är en annan dag! ja, halvägs ångrade jag min lite, men lite sent kanske? var lite komiskt bara när kungsör-köping bussen körde förbi mig för andra gången, tillråga på allt var det samma chafför. han tittade lite konstigt, men det är kanske inte så konstigt? ganska korkat, gå i piss vädret som blev när solen försvann! huah!

väl framme så gick jag till mormor, åt lite lunch. sen åkte mormor och jag upp till min moster och åt fruktsallad! gott, gott! busade med kusinerna, som jag saknat massor! måste åka dit oftare! sen åkte vi ner på stan, köpte mammastrumpbyxor åt elin, och ett par helt faboulosa solglasögon åt mig själv! love them! sen fick jag en fin tygblomma av mormor! PUSS på dig!






sen tog jag bussen hem, elin tyckte jag var lite lat som inte gick hem med. haha, aldrig varit så underbart skönt att åka buss! :) väl hemma så kom elin över och snackade lite skit och drack the! mys!

sen hoppade jag i ett varmt och skönt bad, nu ska jag snart lägga mig och läsa lite! lyxdag.

imorgon ska vi åka på impuls shopping tur till e-tuna innan jag börjar jobba! ska spendera lite pengar, som jag egentligen inte borde, men jag vill!


                                                                           



måndag morgon!

och den bästa! fan va skönt, vaknade imorse av att solen stålade in genom persiennerna och att jag hörde fågelkvitter! sisserligen det där småirriterade pip-pip ,pip-pip. med inte ens det gjorde något! våren är här!! :) hoppas jag! nu har jag plattat håret och lyckats bränt mig på örat, igen. farligt det där! ska käka lite frulle och ringa mormor, hoppas hon är hemma! vägning i morse, -8.7 kilo! bra malin! men men, nej, ny fryser jag om tårna, måste hitta ett par strumpor!






man kan inte ta tillbaka eller göra något åt de val man gjort.
men man kan ändra sig för att inte göra det igen nästa gång,
eller så kan man det inte. ett val i sig.
men jag älskar dig.

jahadu!

ja, vad ska man säga. lägga över några jävla skuldkänslor på mig, du känner mig allt för väl du. fan, att du inte fattar! hade du bara kommit till mig hade du fått allt stöd i världen. mer än så, för du är en av de som har störst plats i mitt hjärta. jävla idiot säger jag, för att jag älskar dig, fattar du det? det är klart att man känner sig som en påse skit när man skjuter undan dom som bryr sig. dumt. och att ljuga då reparerar ingenting. förstår du inte hur dum jag kände mig? du ljög mig rätt upp i ansiktet, det gjorde du. fan. fan!

vet inte om jag orkar. fan, mår inte alls bra själv, tackar som frågar.

vi får se. vad som sker. men jag älskar dig. och vill ditt bästa.
men det är väl det som är mitt stora fel. att man litar på folk.
dumma naiva jag.

du låter som en fisk som drunknar.

smart magnus, smart!




Elin hade bakat semlebullar, så hon och magnus kom hit och fikade! FY FAN va gott! alldelles för många points men imorgon är en annan dag! :)  ja, vettigare inlägg nu till kvällen blir det inte är inte alls vettig nu, så svårt att få ner något vettigt. har nog aldrig använt ordet vettig så många gånger i samma mening. ja, som sagt. haha! pratade med min sötalinda idag, måste gå dit och snacka strunt och krama småkottarna någon dag!! imorgon ska jag åka till mormor, träffa moster ska jag med. blir nog en bra dag. fast först ska jag sova länge och äta frukost länge. och kanske hinna med ett avsnitt sex and the city!

jag förstår mig inte på dig. är det så jävla svårt?



??

fattar ännu mindre än vad jag gjorde igår, mer förvirring. inte var jag behöver. verkligen inte.

jobbat idag, gick bra. sen hem. blev cp. duschade. fortfarande cp.

orkar inte skriva. är fan, dum.

kanske updt. senare. forhoppingsvis lite mera vett då.

?

jobbat idag, gick bra, men varit trött och seg hela dagen. fy, hoppas på bättre energinivå imorgon. när jag kom hem och hade duschat och allt var på topp ringde jag paps! han har byggt klart våran köks hylla/bänk! så dom var så snälla att dom kom över med den och satte upp den, blev så fint!! sen bjussade vi på lite mat, spelade wii och kollade på melodifestivalen. helmysig dag! kommer bild på hyllorna innom kort, orkar inte nu! ;) men jag och magnus sitter och beundrar skapelsen! tusen tack pappa! nu ska jag nog snart gå och sova tror jag, vissa ska ju upp och jobba imorgon.. ska nog lägga mig och läsa. läser just nu "det ska bli ett sant nöje att döda dig" av Magdalena Graaf, helt okej. men först ska jag krypa upp i soffan en stund hos min älskade magnus!


fattar fan ingenting, du säger emot dig själv. hela tiden. 
orkar inte tro eller bry mig om vad du säger längre.
tiden får utvisa hur det här blir.


godnatt

jaha, så var den arbetsdagen avklarad! gick ju bra trots att jag var så trött så jag trodde jag skulle svimma ett tag. men nu är jag hemma, nyduschad och ska snart hoppa ner i soffan hos magnus! fick lite oroväckande sms nu på kvällen, vi får se imorgon hur det artar sig, hoppas att jag har fel.

blir så jävla förvirrad av allt.

godnatt.

...

TACK elin för det sköna promenaden, behövde verkligen komma ut och få frisk luft! tog en sväng förbi Änglastället, sen tog vi en fika på Hamnen, Mmm! unnade mig en skumraket, och elin, det är 3,5 point i en sån, var ju inte så farligt ändå! :)nu är jag hemma, ska äta lite fil och björnbär innan jag ska jobba 16-21.







fredag

och idag börjar jag jobba igen. känns ju sådär, men hoppas det ska gå bra. är inte riktigt hundra frisk med lite snor har väl ingen dött av? igår var en UNDERBAR dag, med betoning på underbar! jag träffade anne-lie min lilla pärla, vi drack kaffe och snackade om allt mellan himmel och jord, är så skönt med anne-lie, vi har liksom samma värderingar och även om vi inte setta på ett halvår är det som om vi sågs senast för en kvart sen. skönt med okomplicerade och underbara väskapsband. så det ska vara. hade med mig mams och paps hund, willma, busan själv. anne-lie har ju skaffat en söt liten Belle, tänkte att dom har nog det kul ihop, men ack så fel jag hade!

Willma var livrädd för den lilla lilla hunden, hon bara pep och gömde sig bakom mig hela tiden, hon som brukar vara en sån tuffing! men hon var nog rädd nu när inte storasyster Tindra var med och skyddade henne. tror hon var jätte spänd sen, för hon kräktes i min bil! stackarn! efter fika och flera försök till att hundarna skulle komma överens så tog vi en sväng till Åsby, hittade ingenting, men drack lite kaffe till. träffade Emelie, som jag inte sett på hundra år, hon är så gullig! sen tog vi en sväng till loppisen, och jag btw älskar och ALLTID fyndar i, men nejdå, ingenting där heller. ibland så har man otur.

sen vidare hem till mams och paps, lagade lite mat, kyckligwook! Mmm! sen råkade jag logga in på msn, sa hej till min söta elin! det skulle jag kanske aldrig gjort? ;) hon har nu sedan hon läste mitt senaste inlägg, bestämt sig för att få in mig på högskolan till hösten. hon ska tjata och gnata och slå mig om jag inte gör som hon säger. det är en riktig vän det! <3 så igår skickade hon massa länkar och grejer så jag blev helt yr. men hon har sagt att hon ska hjälpa mig, hon tycker att sånt är kul? jaja, har alltid tyckt att hon är lite konstig den där elin. men trots att jag gnäller som fan så är jag oändligt tacksam. oändligt. älskar dig mina söta elin!

så, nu tänkte jag ta mig en stor kopp kaffe och  kanske göra lite nytta innan jobbet! i alla fall en matlåda!

morgonstund

jaha, nej nu blir jag snart tokig! kan fan inte sova om nätterna. men har en vag aning om att det kommer att släppa på söndag typ. hoppas jag. faen, ska ta ett snack med min elin med. hon måste hjälpa mig att slå ner arslet och ta tag i mitt liv och söka in till högskolan, annars kommer jag ALDRIG att kunna sova. tror att det börjar närma sig april? fy, kryper i hela kroppen.

känner mig bättre idag, taiträ. hoppas jag kan gå och jobba imogon, med min söta linda! <3 nu sitter jag ocyh väntar på att anne-lie ska slå mig en plig, ska åka dit och fika, träffa vovven med. söta lilla belle! tar med willma, hon kan behöva lite valpskoj. tindra får stanna hemma med pappa, hon tycker nog mest att leka och så är jobbigt. haha, sötlat.

saknar min magnus gör jag med. och min säng. jag äälskar min säng! och magnus! men tror att han har träning ikväll, kommer han hem sent, men bättre sent än aldrig! ska gå in till 100 % för att kunna sova inatt, blir ett sent bad och massa kamomil the. hoppas ska funka, annars tar jag nog en Valerina Natt, så jag verkligen får sova om jag ska orka jobba hela dagen. måste ringa min elin ändå, saknar henne. har ju inte träffats sen i måndags tror jag, fy!

nu ska jag piffa till mig lite. tjipp!

onsdag

fyfan vilken dag. inget speciellt som händ med har kännt mig konstig hela dagen. pirrig i kroppen, ingen bra pirr. huah! men men, efter en dusch och lite konkret nu gör vi så och så, packade jag ihop mig och åkte till kolbäck. åkte lite skoter med pappa, vi började bygga min bänk till köket. sen åkte vi en sväng till Maxi när mamma slutade jobba. sen mat och nu lite slapp resten av dagen. ska ringa min söta magnus snart.

imorgon ska jag träffa min söta anne-lie! :) värsta kul!


klurig natt.

har legat och funderat och funderat inatt igen. börjar tammefan bli ett problem. nej, kan bara inte sluta mala allt i huvudet. förhoppningsvis blir allt lite bättre om när jag blir frisk och kan ut och röra på mig, så jag är trött när jag ska sova. hoppas det löser allt.

nu är det iaf en ny dag, haha, eller eftermiddag. har inga problem med att ligga i sänger och slummra och fundera om vartannat från sju fram till nu. stört. nu ska jag ta med en macka till frukost för ovanlighetens skull och titta på lite sex and the city, för vanlighetens skull, så vi får någon slags balans i det hela.

sen vet jag inte om det bär av till gymninge, får se om jag känner mig piggare efter lite förtäring.

puss

är det så viktigt att ha rätt?


är det det? fan, jag tycker ofta att jag har rätt, och bli sur om jag inte har det. och ibland önskar man mer än något att man har just fel. varför är det så svårt att inse att man har fel, när man inte inte vill ha fel, fast man vet att man har det? fan, komplicerad skit. när det gäller någon man älskar så mycket, det är då det är så jävla svårt! jag kan inte fatta att jag försvarar dig, är det för att jag hatar att ha fel, eller för att jag verkligen inte vill ha fel? vilket är värst?

en jävla massa gnäll just nu, men fan, varför kan inte något gå som jag vill? ska föröka sova nu, värst. när man inte slösar någon energi som helst om dagarna är det väldigt svårt att sova har jag kommit fram till. funderar för mycket. man får för sig att man måste lösa hela sitt liv klockan fyra på morgonen när man ligger vaken. varför kan jag inte bara vara nöj och glad för det jag har? och varför ska jag som är ung, smart och vill massor nöja mig med det jag har? fattar ni dilemmat? usch, låter som någon jävla överklass unge. skärpning malin.

maten har gått sådär, har hållt mig till mina points men ätit för lite mat och för mycket poppcorn och choklad. inget sådant imorgon. två mål mat, så blir det.

en ny start.

jaha, då raderade jag mina tidigare inlägg och börjar om från början. skönt.

nu är jag på gång med mitt liv, trodde jag, sen blev jag sjuk, flunsan. jävla skit, men är så stolt över att jag klarat av att hålla mig till pointsen iallafall. stolt! ännu stoltare blev jag när jag vägde mig i måndags och såg -7.3 kg. duktigt malin! haha, känns så skönt.

annars är det inte mycket som känns skönt just nu kan jag säga. febern visserligen borta nu, men är snorig, har ont i halsen, hostar och känner mig allmänt seg i huvudet. trött på det här nu. men det värsta är nog inte att vara fysiskt sjuk utan att den enorma tristessen detta isolerande från övriga världen innebär! jag tror jag håller på att bli tokig. snart börjar jag väl prata för mig själv och rita tavlor direkt på väggarna. hua, hoppas jag blir frisk snart!



RSS 2.0