NERVÖST

Fy. Börjar bli lagom nervös inför morgondagen. Huvva.

Sänd mig en tanke imorgon.

FIKA

Detta vecka har gått fort och varit über mysig! Förmiddagarna har spenderats med basisarna och arbete med temat. I måndags var jag och fikade med Gustav på eftermiddagen, träffade Dennis som skulle klippa sig! Igår var bästa syskonen Tess och Linda här. Vi åt från Mekong och mypspyste hela kvällen! Åhh vad jag älskar när det händer saker, att flänga runt och bara mysa med alla mina underbara nära och kära.

UNDERBART!




VATTENKRIG!

Jag och Max hade ett galet vattenkrig! Världens bästa mysunge! Du gör en varm i hjärtat. <3




Vatten är kul!





Söta lilla hjärtat! <3



CALLE KRISTIANSSON

I lördags kväll var det dags, Calle på Ögir. Kvällen började grymt bra för mig och Tess, vi var ute i god tid, fixade oss och bytte om tidigt, för att det inte skulle bli stress. Sen satt vi och pratade och pratade och helt plötsligt vad klockan kvart i nio! Vi skulle ju ta mat, som slutade serveras klockan nio! Panik!! Så vi bokstavligt talat sprang hela vägen från Tess till Ögir, Puh. Vi kom dit fem över och drog någon vit lögn om att taxin inte kommit i tid, så vi fick ta mat ändå. Efter personalen, så det var nästan tomt i alla skålar, sen var det ju Earth Hour igår, så vi fick slänga i oss maten i mörker. Vi blev ju mätta i alla fall, men vi lovade oss själva att aldrig beställa mat innan en spelning igen. Då vi vet hur vi är, ALLTID SENA.

Sen var det dags, eller inte, Calle började spela en timme sent, så vi fick snällt sitta och vänta. Men han var fan grym! Spelade massa bra musik och han sjunger ju bara så bra! Ja, ni kan ju lyssna själva:










Hade min nya klänning:



PEPP, PEPP, PEPP!

På med peppmusik på högsta volym, in i duschen, packa för att åka till Tess! Ikväll är det Calle Kristiansson på Ögir som står på schemat. Det kommer bli grymt. Men först ska vi tagg med vin. <3

Hoppas ni får en trevlig lördag!

GAMMLA MÖNSTER

Jag känner att jag är på väg tillbaka lite. Dåligt samvete och självanklagningar. Jag vill inte falla tillbaka i de gammla mönstren. Jag vill inte. Jag orkar inte en gång till.



När man har höga förväntingar blir fallet längre och landningen hårdare.
Besviken.


NYSTART

Temat känns som  en nystart, kul att jobba med någonting nytt! Bättre sällskap än jag har kan man ju inte heller få. De andra kommer få det svårt att toppa oss. Ödmjuka är vi, inte. Haha.

Idag har vi varit på brandstationen och arbetat. Det ni! Efter det så åkte jag till Kolbäck, fick gottigaste maten, stekt fläsk och stuvade morötter. Mmm, ljuvligt efter att ha levt på kokt fisk allt för länge. Vi tog en sväng till loppis med, fyndade lite, bilder kommer. Bror var här med, alltid lika trevligt att bråka lite med lillebror, men mest han som bråkar med mig. Han har ju liksom växt ifatt och blivit lite starkare än mig, lite.

Nu ska vi äta lite glass och myspysa.

Hoppas ni har en mysig tisdag!

URK

Torka här ett tag nu. Har fått kräken. Mår prutt.

JAG VET INTE RIKTIGT VART DU ÄR JUST NU

Snälla, älskade vän. Du gör mig förvirrad. Jag finns här, kommer alltid att göra det. Jag saknar dig nu. Men det verkar som om du låter mycket ställa sig emellan oss. Jag förstår inte varför. Jag hoppas att du finns där, men låt mig finnas där för dig?


Du vet vart min brevlåda bor och siffrorna till ett samtal. <3


NYA TAG OCH NYA SPÄNNANDE UTMANINGAR

Ja, nu är det färdigdeppat och dags för lite pepp ett tag! Vi börjar ju med våra grupparbeten på måndag, tema "människan". Ska bli spännande. Detta betyder massa tid spenderad med mina underbara basisar! Förhoppningsvis ganska mycket "ledigt" när man väl är "ledig" då. Känns skönt att vi kan planera våran egen tid lite. Skönt.

Mycket är det som händer här framöver, jag ska äntligen perma håret igen, jag ska på Calle på Ögir med Tess, vi ska ha påsklunch hos oss jag och Magnus, jag ska operera mig (snaart, nervös!). Men börjar med ett besök på badhuset i Arboga med Max och Elin. <3 Max första gång i badhuset, spännande.




"Det största misstaget du kan göra i livet är att ständigt frukta att göra ett."
                                                                                                     Elbert Hubbard



min nya filosofi.


JAHA

Det gick som det gick. Glöm och gå vidare. Får svar om en månad, har redan anmält mig till omtenta. Men det visar sig.


PANIK

Går från koll på läget till att inte ha någon koll alls!                                 


Jag längtar till imorgon när det är över.


PLUGG, PLUGG, PLUGG.

Det är mitt liv just nu. Förlåt om jag är världens tråkigaste. På torsgad eftermiddag är jag troligtvis mig själv igen.


<3
Kärlek till er alla!

GRÖNGÖLING <3

Så här söt blev jag i min nya tröja och mössa
som min gudmormorsmor stickat åt mig.









Världens finaste Max. <3


EN SKÖN HELG



SOLEN SKEN!




MOFFA! GOTT SOM TUSAN.




MELLO OCH MYS PÅ KVÄLLEN.
KAN DET BLI MYSIGARE ÄN SÅHÄR?
HADE WILLMA BREVID MIG MED. <3



MYSLÖRDAG

Som den underbara flickvän jag är (om jag kunde skulle jag lätt vara tillsammans med mig själv) så gick jag upp lite tidigare och gjorde lyxfrukost åt oss! <3 Bakade scones och gjorde varm choklad.




OMRINGAD

Magsjukan verkar ha intagit min omgivning. Har, som tur är (?) nästan inte haft någon tid att umgås med någon på senaste tiden. Så klarar mig nog, ta i trä och proppa vitpepparkorn!


Flyr fältet imorgon, ska fika med VÄRLDENS BÄSTA TESS! Sen ska jag sova över hos mormor, mys! För att sedan plugga och umgås med henne hela fredagsförmiddagen. Ibland får man till det bra! Har ltie att plugga som sagt. Lyckades plandera in en heldag i Kolbäck på lördag, så nu måste jag rackarns sätta fart!


IKVÄLL ÄR DET MIN TV KVÄLL. GREYS OCH TRUE BLOOD.
LOVELY, LOVELY.


världens bästa mormor! <3


BESLUTSÅNGEST OCH VÅRFYND



Kan inte bestämma mig för vilken jag ska ha?
Men det lutar väldigt mycket mot den blåa.




Hittade lite fint som jag defenitivt ska ha!
(allt fån Ellos.se)


SOLIG KILLE



Max lånade mina brills.
Tuffaste killen i stan? <3

SUNNY SIDE OF LIFE



När jag kom hem från skolan idag, hade vi en liten strimma sol kvar på ute platsen.
Tog en sitt puff med mig, en filt, en kopp varm choklad och en bok.
Underbart! Fick skapliga vårkänslor. Stig var med mig som sällskap.
Han är glad att våren snart är här han med.




VÅRKÄNSLOR!



Är det våren som är här? Vågar man hoppas?


SÖNDAGSÅNGEST

Bara skrutt idag. Jävla reflektionstext, jag vet inte ens vad jag skrivit. Skit samma. Jag orkar snart inte längre, det har varit för mycket för mig nu. Jag hoppas på att vakna imorgon fylld med ny energi.

För imorgon är det dags, igen. Nu måste jag ta tag i det här. Måste komma igång med träningen, mina promenader, äta bättre. Inte konstigt kanske att jag är så trött. nya tag imorgon.

Har nyss styädat hemma i alla fall, behövligt, ja! Allt känns faktiskt lite bättre när man har det rent och fint omkring sig. Ska ta och stryka löparen på bordet, sen mysa ner mig i soffan en stund. men blir tidigt i säng ikväll.


Hoppas ni haft en bra helg!
bilder från min
kommer imorgon!


NU KAN MAN ANDAS IGEN

I dag är en bra dag, jag kände det redan imorse. Nn känns allt bra igen. Lämnar ett kapitel avslutat och börjar ett nytt. Tack alla mina älskade nära och kära för att just ni är just mina nära och kära!


Dagen började med smyg från en sovande Tess, gick till mormor och pluggade. <3 Världens bästa mormor! Sen kom Tess och hämtade upp mig för att åka mot Kungsör. Träffade Elin och vi lagade tonfisksallad och käkade. Var och fikade på kondis efteråt! <3


Nu har jag setat och pluggat hela, hela eftermiddagen. Är nästan helt klar, några hundra ord kvar nu. Men tar det imorgon, klockan är verkligen efter pluggtid.


MYSONSDAG!

Vitt vin, räkor, massa gott till, umgås med Magnus! Sen är det äntligen dags för Greys Anatomy och True Blood ikväll! Kan det bli mycket bättre än så?




HAVREGRYNSGRÖT!

Lång frukost, dunka musik på högsta volym, solen skiner, sovmorgon, kan det bli bättre?


MÅNDAG

Ny vecka, nya tag, med det mesta.

Skolan idag, sen hem till Linda på kaffe, där var både Lena och Elin, mys! Nu har vi nyss ätit, så jävla gott! Lagade tjockkorv, senapssås, potatis och massa grönt. Ljuvligt! Kvällen bjuder väl på plugg, sen skulle jag vilja träna. Håll tummarna för att det slutar snöa snart, ska till v-ås imorgon. Inte kul att köra i det här ovädret.



Jag längtar efter sena sommarkvällar. När jag och Elin i brist på romantik
från M&M satt och tittade på solnedgången tillsammans.


Jag längtar efter onsdag.. Då börjar både Greys och True Blood igen. Underbara onsdagar framöver!


RSS 2.0