NÅGON SOM HAR SETT EN STOR SKOPA MOTIVATION SPRINGA FÖRBI?

För jag har tappat min någonstans.


Får liksom ingenting gjort när det gäller skolan. Blir så frustrerad, har inte tid att tappa nu. Massor att läsa! SÅ om någon känner att dom har lite motivation till övers, packa in den i ett paket och skicka det till mig??


MIN HJÄLTE

Min moster är min hjälte! Har alltid, sedan jag var mycket liten sett upp till min moster. Hon var alltid så tokig och glad, och är det fortfarande! Jag minns när vi åkte i hennes bil och sjöng med Magnus Ugglas "Fula gubbar", "jag mår illa" och skrålade till "Jånni Balle". Det tyckte jag var det bästa som fanns. " Hon var så rolig och galen min moster, kunde göra de fulaste grimagerna och sjunga högst. Jag minns att jag alltid tyckte att hon borde bli känd. Hon sjöng ju så fint! Nu är jag lite äldre, men jag tycker fortfarande att min moster är världens bästa, det är fortfarande kul att sjunga i hennes bil och hon är fortfarande lika galen och rolig som då.


Man har aldrig tråkigt med min, världens bästa, "nanni"!






EN BRA DAG

Idag har varit en underbar dag! Haft Tess, Elin, Max, Lena, Matilda och Linda här under dagen. Så skönt att känna att man har så många underbara vänner runt sig. Det värmer ska ni veta. Någon som plingar på dörren, bara för att ge en en kram. Det känns bra i hjärtat. Jag hoppas ni förstår hur mycket ni betyder för mig, alla mina vänner ingen nämnd, ingen glömd!

KÄRLEK TILL ER!




VARM I HJÄRTAT

Att två små människor kan göra en så varm i hjärtat! Har saknat er! Både mamma och er. Tänk va energin smittar av sig och man är mycket starkare än innan. Miio gav mig ett jätte fint pärlplattehjärta. Blev så glad.


"Det är ett hjärta", förklarade hon. "Det finns härinne" och pekar på sig själv. "Det bankar hela tiden".



Jag kan lova att de hjärtan som finns hos er, de är av renaste guld.


JAG TÄNKER

gå med huvudet högt igenom det här och komma ut på andra sidan som en starkare människa.

KLICKAT HEM LITE FINT



Jag älskar dom, och dom är mina!

om våren aldrig vill komma, så kommer
i alla fall vårkänslan med de här leggingsen!

fyndade även en klänning, solglasögon och en topp.


JAG KÄNNER HUR STYRKAN ÅTERKOMMER



jag skulle inte ropa hej än om jag vore du.



SHOPPING!

Känns som det var evigheter sedan! Äntligen. Trotsade budgeten och unnade mig lite nytt. Men hittade inte något sådär som jag verkligen ville ha, det blev mest behövliga plagg. Men är nöjd! Hittade skärpet jag letat efter och sen fin transparant topp! Ja, ni kan ju se själva.


Skärp 79:- Lindex \ Sjal 50:- Spirit \ Transparant Topp 90:- Spirit


Big t-shirt 49:- (!) HM \ tunika 50:- Gina Tricot \ Basplagg, överallt.


Finaste långlinnet, 129:- Gina Tricot.

Tess, jag vet att du älskar det? Haha!



SÖTASTE MAX I FINASTE MÖSSAN



Max var såå söt i sin OS mössa. Tror Elin berättade det för mig tvåtusen gånger under dagen. Men kan man göra annat än att hålla med?

Max fick denna fina mössa av världens bästa mormor, min alltså!


FÖRLÅT MIG

Förlåt mig alla. Men detta upptar all min uppmärksamhet och mina tankar just nu. Jag hoppas ni förstår. Jag måste göra det här för min skull nu.

SMÄRTA

Den psykiska smärtan har nu mixats med fysisk. Jag min klant snubblade med träskorna när jag skulle hem från Elin ikväll, så har nog troligtvis stukat foten. Sitter nu med foten uppe mot dörrkarmen och ser allmänt dum ut. Bjuder på den inre bilden så ni har lite att skratta åt. Ska gå och försöka få lite sömn nu, natten till idag blev relativt sömnlös. Jag drömde att jag var i en affär och skulle köpa löshår, men de hade inte i min färg och jag blev jätte arg och ledsen. Någon som kan tyda den drömmen? Haha.

Det här känns, som ni vet jävligt jobbigt. Jag och Elin pratade om att det känns som om man går igenom någonslags sorgeprocess. Fan.

INGA ORD

Jag har inga ord kvar. Ingen ilska. Bara tårar.

Jag har inte bara blivit varslad, kommer få sluta mitt jobb. Jag mister en vän, någon jag träffat nästan varje dag i flera år. Kan ses som oproffsigt, men försök själva att inte skapa några som helst band. Jag anklagar inte någon nu, jag bara känner efter. Jag kommer sakna, massor. Jag kommer sakna Linda. Jag kommer sakna Lena. Jag kommer sakna Johannorna. Jag kommer sakna brukaren mest. <3 Ett gammalt kapitel avslutas nu. Ett nytt ska påbörjas.

Försöker se det positivt. Men det här måste smältas och bearbetas. Jag känner en stor sorg. En ganska stor del av mig bara dog och försvann. Det som liksom var "jag". Ingenting kommer att bli som förut.


Måste finna nya stigar att gå på, nya sätt att se på hur allt borde vara.


MIN VÄRLD HAR FANIMEJ RASAT IDAG

Är så jävla ledsen just nu. Orkar inte ens tänka på hur det ska bli.

Har pendlat från sorg, till ilska, till sinnesjukt, till absurt, till likgiltighet hela dagen.


UNDERBARA KALLA MÅNDAG

Burr, kylan bara kryper neråt. När ska sommaren komma?

Idag när jag vaknade var klockan nio. Jag gick upp en sväng, sen kröp jag tillbaka ner under täcket och la mig och läste i två timmar. Så undrbart, jag läste en BOK, inte någon skolbok utan en deckare. Tänk vad små saker i livet kan kännas bra. Nu har jag ätit grötfrukost, fixat med tvätten, skurat lite i köket, plockat lite.

Väntar på Tess som skulle komma över innan vi har personalmöte klockan tre. Ont i magen.


Ta det lugnt i kylan idag!

SÖNDAG

Då var ännu en vecka över. Dagarna går fort och veckorna fortare. Men just nu så gör det mig ingenting. Ju fortare tiden går desto fortare får vi sommar.

I helgen har jag jobbat. I fredags var över till Tess och drack lite vin, mys.

Imorgon börjar en ny vecka, med nya tag. Eventuellt blir mycket nytt, det får vi se imorgon. Möte med jobbet. Har ont i magen. Men något bra är att jag är LEDIG imorgon. Ska bli så underbart skönt att få sova. Ikväll blir det hemmagjorda hamburgare, mys med Magnus, sen tidigt i säng.

Hoppas ni haft en bra helg?

THEY GROW ON YOU

People are like songs, it's true
Some seem dull at first but then they grow on you
Me, I'm like Can't Get You Out of My Head
Annoying at times but I make you wanna dance

And you are the only one I've met who's God Only Knows
I liked you the first time I met you, and it grows and grows and grows

People are like songs, I've been told
Some claim your ears but never hear a story unfold
Old Radio Gaga or Your High School Friends
Reminds you of things when you were someone else


Hello Saferide – I wonder who is like this one


SKÖNT ATT VARA TILLBAKA

Så jävla skönt att träna igen! Men nu är jag trött som tusan. Blev en fika inklämd innan träningen med Elin och Max, som var superbusig! Han och jag delade på ett äpple, mums tyckte han! SÖTNOS! <3 kan slänga upp en bild imorgon, nu är jag galet trött och måste sova.

Det känns skönt att jag tagit tag lite i sömnen. Har knappt slagit på tv:n på hela veckan, man känner sig i alla fall lite piggare om man sover en timma längre. Men nu blev det ltie sent idag, så borsta tänderna nu, sen bums i säng!

Hoppas ni haft en bra torsdag sötnosar!

BÄTTRE?

Törs jag yttra det ordet? Var jätte hängig imorse med, men nu börjar det kännas riktigt bra. Men ska inte ropa hej än. Ska dock försöka mig på att träna ikväll, men vi kör lite yoga. Flåsig träning vågar jag mig inte på än. Ska bli så skönt!


DU SKA VARA RÄDD OM DIG NU

Jag ska köpa henne pärlor,
det finns pärlor utav glas.

Det är sånna jag vill skaffa,
Sånna som kan gå i kras.

Jag ska säga att det vackra,
är så skört, så skört som du.

Sen ska jag lyfta hennes händer och säga,
du ska va rädd om dig själv nu.




AAAAAHHHHH!

Nu har jag fått operationstid, fan. Jag vill inte vara med längre. FEGIS MALIN.

DET FINNS VIDRIGA MÄNNISKOR

Hur kan man vilja förstöra någons liv? Jag kan inte förstå hur man kan få ut något av att skada någon? Någon man inte har någon relation alls till? Hur kan man kämpa så för att slå undan benen på en annan människa? Somliga saker är bara för overkliga och sjuka för att man ska förstå.

Det finns ingen anledning i världen som kan
berättiga dig till att bete sig så mot en medmänniska.



NÄR SKA ORKEN ÅTERVÄNDA?

Jag hatar att vara förkyld. Det gör ont i hela kroppen, man är matt och trött som om man sprungit ett maraton. Det tjuter i näsan hur mycket man än snyter sig och sprayar. Jag blir galet rastlös av att bara sitta hela dagarna i skolan, men törs knappast träna när jag mår såhär. Huvudet dunkar. Vill inte stoppa i mig en hel massa alvedon heller. Men tror jag ska ta en nu, lyxa till det lite med att döva huvudvärken och värken i kroppen för kvällen.

Hoppas på en piggare och friskare morgondag.

MÅNDAG

Det här var nog den måndag som var måndagigast på länge. Näsan är täppt som tusan och jag känner mig helt matt i hela kroppen. Denna vecka läser vi matematik och fysik, inte mina favoritämnen. Dagen spenderade vi med bland annat detta:



vi gjorde fiskar, droppade vatten på enkronor, sorterade "skräp".



Sen uppfann jag och Malin en lampa, inte så värst snygg, men den lyser!
Det var inte en uppgift utan vi använde oss av skräpet vi egentligen skulle
sortera. Duktigt tyckte vi!


Så finns det de som kallar lärarlinjen flummig. Det är ju bara för att de inte förstår, eller hur?


YEAH!

VG PÅ EXA 2!

SNÄLLHET

En tanke slog mig idag. Vi satt och diskuterade i skolan och formuleringen "du är för snäll" kom upp. Då började jag fundera, kan man vara för snäll? Vad innebär det?

För att jämföra så kan man kanske ta gott som exempel. Ingenting kan ju smaka för gott, eller? Eller vara för fint? Egentligen. Men att vara för snäll? Hur vet man det, och vart går gränsen för närr man är snäll, och när man är för snäll? Det finns flera ord för detta, man kan vara "dum-snäll" och "översnäll". 

Jag har fått höra det många gånger, hellst när man blir sviken av någon eller när man känner sig lite bortglömd eller åsidosatt. Ingen ser det väl som ett straff, "nu har hon varit så jävla snäll mot mig så jag måste var lite elak för att balandera upp det"? Nu hård drar jag det, jag vet. Jag menar heller inte att den som uttryckte detta har fel på något sätt, jag har själv sagt såhär många gånger. Det jag undrar är bara hur kan det bli så? Ärr om man är för snäll då går det illa. Vart går gränsen? Det skulle jag vilja veta.

Kan det vara så att om man ställer upp på någon och hjälper till och försöker vara en bra vän så blir man lätt besviken om man inte får samma behandling tillbaka? Att man, om man nu ska vara elak, är lite naiv. Men jag anser inte att man bör gå runt och tro det värsta om människor heller? Tänk vad tråkigt allt skulle bli.

Jag vet att det gör ont när man blir behandlad på ett sätt som man inte förtjänar. Men jag kommer ändå att uppfostra mina framtida barn till att tro på människors godhet och välvilja. Vad är tacken för att man är snäll? Det kanske inte är så konstigt att man känner sig lite bitter ibland.



Googlat:
Det finns tydligen bot för "översnällhet", kolla in http://www.twice.se/snall1.html om du känner dig träffad!

ALLA HJÄRTANS DAG

Vi tog det med ro i år. Ingen panik att gå på bio eller försöka boka bord någonstans. Vi Tog en sväng till Arboga för lite innebandy, sen till svärmor och Ulf, sen hem. Nu puttrar en kyckling i lergrytan tillsammans med massa goda grönsaker. Vi ska bara vara hemma och njuta av varandras sällskap.


Nell spelade match, bra var de! Vinst, 0-2!

Jag tror på att man ska vara kärleksfull året runt, visa dem du älskar att du är glad att de finns i ditt liv, ofta! Inte bara en gång om året för att det står i kalendern. Men sen, pysselfreak som jag är så tycker jag det är roligt att fixa och dona. Så gjorde en liten "giftbag" till svärmor och hennes man! <3




KÄRLEK TILL ER ALLA IDAG! 


SÅ VAR DET DET HÄR MED KÄRLEK

Det är detta denna dagen ska stå för, är det inte? Jag var lite osäker själv så jag kollade in vad Nationalencyklopedin hade att säga om Alla hjärtans dag: 


alla hjärtans dag, en numera i Sverige vanlig benämning på Valentindagen 14 februari. Även om denna traditions införande och moderna utformning i Sverige kan härledas ur amerikansk sed rör det sig om en vårfest med rötter i antik tradition. Dess huvudsyfte var på många håll, särskilt i Västeuropa, att para ihop ungdomar två och två inför den stundande vårens och sommarens lekar och danser. Till detta knöts talesätt med likartat innehåll, såsom att det var vid Valentin som fåglarna valde sina partner.

Redan under medeltiden utvecklades en särskild valentinpoesi, rimmade kärleksbrev med vilka ynglingar uppvaktade sina kärestor. En av de tidigaste diktarna av sådana valentinverser var Charles d'Orléans.

Under 1800-talet blev tryckta och ofta rikt utsirade valentinkort populära och var gärna smyckade med sidenbandsrosetter, sammet och spetsar. Numera är valentinkorten väl så ofta skämtsamma. Seden att skicka sådana kort står i anglosaxiska länder i kvantitet endast efter julkorten.

I Sverige har valentinfirandet inga äldre förebilder, troligen av klimatiska skäl. Under 1960-talet började man inom vissa affärsbranscher lansera 14 februari som "alla hjärtans dag", vilket numera, åtminstone bland ungdomar, är den enda benämningen. Den har fått särskilt stark spridning i skolorna, i början av 1990-talet främst i storstädernas gymnasieskolor, sedermera även i lägre klasser, och numera är firandet utbrett över hela landet. Den vanligaste seden är att ungdomarna ger varandra blommor, med eller utan ett kort och ofta anonymt. Vissa koder rörande val av blommor och färger har vuxit fram.



Så alltså, som jag tolkar det så handlar det inte alls om kärlek, utan ett stort dejting projekt? Kanske att jämföras med nutidens Paradise Hotel? Haha. Kanske. Ja, dagens betydelse är inte stor, men för många är detta en förödande dag, där man känner sig extra ensam om man inte har någon att dela den med. Så jag tänkte dela med mig av en underbar människas visdomsord:

"Man måste leva lycklig i sig själv för att någonsin vara lycklig med någon annan.
Vi ska inte sträva efter att leva ett liv med någon annan, snarare leva sitt eget liv och ta glädje i det faktum att någon vill följa dig på vägen med sina egna tankar, erfarenheter, värderingar och egenskaper."
Bästa, Linda Kihlstrand. (
http://lindakihlstrand.blogg.se/)


      


Så, summan av kardemumman:

Sträck på dig idag, oavsett om du är ensam eller
är tillsammans med någon du tycker om!
Håll huvudet högt och sprid ditt leende över världen,
leendet kanske träffar någon som känner sig nere idag.
Någon som känner sig ensam och elendig helt i onödan.


ANNARS DÅ?

För er som inte haft den äran att prata med mig idag kan jag meddela att min näsa fortfarande är alldelles överfull med snor och jag låter rent ut sagt förjävlig.

Dagen har ändå spenderats i Kolbäck hos mamma och pappa. Mys med hundarna och lite loppisfyndande. Hittade en lampfot, en superfin för bara en hundring! Najs. Men nu återstår det bara att hitta en fin skärm till.




foten är hög, ca ½ meter och
ska stå i sovrumsfönstret.
ursäkta mobilfotot.


Kvällen kommer nu avnjutas i sällskap med Magnus. Lite vin, popcorn och film. Ibland känns det bara så bra!


MELODIFESTIVALEN 2010

Det liksom känns i luften att det är dags. Lördag, vindruvor och popcorn. Mello. Yeah.



Ikväll gillades Pauline Kamusewu.


bild från http://www.svd.se/multimedia/dynamic/00459/pauline_459511b.jpg

FRAYDEJ

Äntligen, har inte längtat efter fredag så här mycket på länge. Långa dagar i skolan nu. Nästa vecka verje dag, sen jobba helgen. Jag längar till sommaren, ska försöka vara lite ledig då. Slutade tidigt idag efter redovisningen, så åkte en sväng hem till mormor! <3 Vi pratade, pratade, pratade lite till. Älskar det, saknar att prata med mormor även om vi så bara inte hörts på en dag.

Ikväll blir det på gund av den enorma mängden snor som rinner ut från min näsa en mysig hemmafredag. Jag och Magnus ska äta tacos och mysa framför någon bra film. Så underbart. Imorgon ska jag sova. Äntligen.


Fick ett "mystiskt paket" i brevlådan idag.





Sötaste mamma och pappa! Älskar er!


MINA VÄNNER

Jag är verkligen stolt över att få vara just din vän.

FAVORITSAKER.SE

jag har hittat mina favoritsaker!



ÅH NEJ

Har ont i halsen igen, känner mig som om någon glömt mig i torktummlaren för länge. Men som mamma sa, förhoppningsvis är det kanske sista gången mina halsmandlar förstör för mig!

Skolan rullar på. Dagarna flyter liksom ihop med varandra. Är ledig i helgen ändå, känns så underbart skönt. Ska nog bara ta det lugnt och vila upp mig. Hatar att vara sjuk, missar ju massa träning. Inte alls bra. Ska snart kila över till Elin på en kaffe! Sen hem och slänga mig i soffan framför slutat på en film som vi började se i helgen. Ska dyka ner under täcket tidigt idag, redovisning imorgon. Sen är det, håll i er, FREDAG!




jag och elin förra helgen efter Bishops.


NU SKA DOM JÄVLARNA ÄNTLIGEN UT!

Ja, jag var till sjukhuset idag. Har ju jämt ont i halsen och är sjuk. Så nu ska jag äntligen, ÄNTLIGEN få operera ut dom där förbannade halsmandlarna. Känns skönt! Men börjar oroa mig för själva operationen, jag har faktiskt haft den turen att jag aldrig varit sövd. Men det går nog bra. Hoppas jag.





Har haft kusin vitamin här sedan igår, mys! Vi var på bio, Avatar, SE DEN! Jag är inte ett stort fan av filmer av den sorten, men den här var grymt bra! Kommer att ses igen, det är inte ofta man vill se en film flera gånger. Jag mitt smarto drog på arslet på hemvägen, fick jätte ont! Måste ha sett skapligt kul ut. Cornelia sa att jag bara försvann i en snödriva, hon fortsatte gå och märkte inget ett dugg först! Haha! Sen hem och mys och skratt i soffan framför "hälsoresan" Magnus är helt såld på Stig-Helmer (därav kattens namn). Han och Cornelia skrattade dock mest åt att jag hade trillat. Haha. skitkul. ;)


Idag tog vi sovmorgon, så skönt! Sen långfrukost och sen satt vi bara och snackade. Åkte in till läkaren, tog en lunch på nya Cafe och Bar i Köping. Super gott, man fick kombinera ihop sin egen sallad. Bra skit. Har gjort barnintervjuer idag med Miio och Leo. Uppgift från skolan, så ska sätta mig och fixa med det nu, sen gå och lägga mig. Trött, trött.



"Det är inte klokt att vara klokare än nödvändigt."
Philippe Quenault


PRUTT

Dagens ord. Pruttig dag. Moget Malin. Nja.

Har haft en milslång dag i skolan idag. Interessant med pedagogik, men man är fan inte skapt för att sitta ner på baken i en hel dag. Har haft världens dunderhuvudvärk med. Antingen har Magnus smittat mig eller så håller min visdomstand på att ploppa fram lite till. Det fattas bara en tandläkarräkning på mitt tomma studentkonto. Prutt säger jag bara. Har varit på promenad på eftermiddagen, lagat mat och setat och stirrat på böckerna. Har så ont i huvudet, får läsa allt tre gånger och inget verkar fasta iallafall. PRUTT!


Sticker och tränar nu, sen plugga, sen sova och hoppas på att vakna på "rätt" sida.



-btw. you are aaawsome!
linda du fick mig att le lite,
vilket jag inte gör frivilligt idag. <3
You are aaaawsoMEST.

SÖNDAG

Så var det söndag igen. Veckorna går fort, jag vet inte om det beror på att man har roligt eller att man inte har tid att inse att dagarna flyger förbi i en jävla fart.



Endast en sak behöver ändra på sig för att vi ska uppleva lycka i våra liv - var vi fokuserar vår uppmärksamhet.

Greg Anderson


MELODIFESTIVALEN 2010

Så var det dags igen! Den gyllene tiden av spänning, glamour och glitter. Jag säger dock varje år i besvikelse att jag inte ska titta året därpå, men varje år sitter där förväntasfull i soffan. Så, samma sak i år. Delfinalerna gör mig dock lite avtrubbad, det gör att en bit av själva magin går forlorad.

I år såg jag fram emot Dolph Lundgrens debut i dessa sammanhang, han är så härlig! Startfältet var väl inte direkt inponerande då jag inte såg fram emot Olas låt, som kommer spelas sönder i sommar och inte några andra stora namn som tilltalade mig. Men så kom de, Pain of Salvation. Så underbara! Hade inte hört talas om de förut trots att de är från Eskilstuna. Ingen "schlagerdänga" precis, men den eran är utdöd för länge sedan. Inget som kanske slår ute i de tondöva hemmen i resten av Europa, men vem vet, har vi någon vinnare med oss i år?



Dudu dudududuu! dudu dudududu!

klipp: SVT.se


MASSA UNDERBART

Slänger in lite bilder på lite av det som fått flytta in i min garderob på senaste tiden!



Armband 20:-          Topp 49:-          Topp 49:-



Topp/tunika 149:-


Skärp 49:-



Tunika/tröja 49:-           Kjol 79:-


NY!

Oj, har glömt att berätta vilken underbar pojkvän jag har! Ni kanske kommer ihåg att jag suktat efter en ny telefon, min har knasat sig ett bra tag nu. Så i måndags så kom det en ny! Magnus skulle köpa sig en egen ny, då passade han på att köpa en till mig med, som jag "skulle ha så länge". Men tycker den är superfin! Så den får hänga med mig ett tag! Underbart!






NAKEN, EXPOSED, RÄDD




Haha, så jävla bra!


GREJAT OCH DONAT

Började dagen tidigt, trots "ledighet". Åkte med Tess till Köping klockan åtta, hem till mormor! Vi käkade frukost och hade det supermysigt! Sen kom moster med semeltårta, jag tog en mini, mini bit, nu får det vara nog med socker för min del. Jag ska göra slut med sockret, vi har hängt ihop allt för länge. Sen kom bror och hämtade mig!

Vi åkte hem till oss och käkade mat, sen hjälpte han mig att sätta upp två hyllor och min anslagstalva/magnettavla som jag köpte för allt för länge sedan. Behövde en slagborr! Men nu är de uppe, blev fint! Eller vad tycker ni?






   

Gjorde även lite vårigt i köket med krokus.

Eftersom det var mörkt så var jag tvungen att använda blixt
vilket gör att tapeterna ser väldigt konstiga ut,
dom är mörkgrå med svarta medaljonger och lite silver i.
Här ser de gråa och rutiga ut?



Ikväll blir det mys, Magnus är hemma! Sen blir det en sen kvällspromenad med Linda när hon slutar jobba vid nio.


LITE ATT FUNDERA PÅ

Ja, nu har jag fått lite att fundera på.

Väger risker, fördelar. Fördelarna ser ut att vinna.
Men har tid på mig att ta ett beslut.


Dagen har varit ganska trevlig faktiskt! Hade kemilabb i skolan idag. Kul att få kladda lite! Vi gjorde potatismjöl från grunden, häftigt. Man blir så engarerad av människor som är engagerade! Älskar min basgrupp! Men saknar sötnosarna i min gammla, fika snart?



Efter skolan kom Tess över på varmchoklad och massa snack.
Åhh, vi kan verkligen prata om allt. Du kommer aldrig bli av med mig, så du vet.
Du vet allt för mycket om mig för att jag ska våga något sådant. <3




MUSIKMÅNDAG

Har lyssnat igenom massa gammal musik på datorn, sen letat ny musik på Spotify. Just nu är det mycket Lily Allen, Hello Saferide och massa annat bra som ljuder i mina högtalare. Idag har min nya telefon kommit, så har slängt in lite bra musik där med. Men fan, man har ju inte så mycket Mp3 låtar längre. Så får bli gammalt som håller för evigt. Älskade Coldplay bland annat.

Utan musik vore livet väldigt tråkigt.


Nu blir det snart att gå och träna, sen hem, duscha och sova.
Har en känsla av att jag kommer somna ovaggad ikväll.
Lång skoldag idag, en ny väntar imorgon.



RSS 2.0