EN LÅNG, LÅNG FREDAG

Är trött, tycker det är ett av mina vanligaste tillstånd nu mera. Fick frågan för några dagar sedan av en i min klass, hur hinner du med allt? Det gör jag inte, hinner inte ens med hälften av det jag skulle önska. Men så kan det vara. Har i alla fall blitt bättre på att ta hand om mig själv, så inte huvudet snurrar för fort.

Dagen har spenderats i Kolbäck, pappa fyllde ju år i onsdags, så imorgon är det fest! Har dukat, städat och grejat. Ska sova här i natt, sen åka och jobba imogon bitti, hade jag ju gärna sluppit, men pengar är pengar. Med det går fort. Jobb söndag med så får duktigt vara nykter och köra imorgon kväll. Mamma och jag tog oss ett glas vin ikväll istället. Gott!


Nej, man kanske skulle hinna med lite sömn med. Godnatt mina <3!

TRÄSMAK I RUMPAN OCH GELE I FINGRARNA

Nu får det vara färdigskrivet för idag, fick ihop något i alla fall. Sen om det är något att ha får lärarna avgöra. Känner att ambitionsnivån är låg. Låg. Men är stolt över att jag fick i hop något alls efter förmiddagens skrivkramp. Nu har jag tränat med, en timmes svettning var det som fattades för att ögonen nu håller på att trilla ihop av trötthet. Nu ska jag ta en dusch, sen fylla upp ett varmt, väldoftande skumbad! Underbart!




Åhhhh, Linda ska flytta hem igen! Så bra! Ser fram emot många tjejmiddagar?!

och btw, Linda! Tanningsprayen heter Tan In A Can,
finns på BIG IN, nu får du komma hit och köpa den! <3

EN NY DAG

En lång dag. Hade tänkt bli klar med Ten2 idag, så det kommer bli en lång dag..


Igår hade vi det såå mysigt på kvälen föresten. Jag köpte en helgskinka på MAXI häromdagen, så vi griljerade den, bredde oss varsin skinkmacka med senap och hällde upp oss varsit glas julmust. Tända massa ljus och hde så mysigt, Magnus, Willma och jag! <3


GRATTIS PAPPA PÅ 50 ÅRS DAGEN!



MIN PAPPA FYLLER ÅR IDAG!




Pappa har alltid funnits där för mig.
Alltid redo att ge en hjälpande hand.
Hur skulle jag klara mig utan dig?

JAG ÄLSKAR DIG!


UPPFÖRSBACKE

Dagen har varit lite av en bergochdalbana, eller snarare en uppförsbacke kanske. Började bra med en skön dusch, en härlig frukost och sedan började jag plugga. Läste klart en bok och skrev på litteraturdelen. vid lunch kom Willma som ska vara här till på fredag! Mys! Tindra hon är hos mormor hon. Tog en pause och gick en långpromenad med Elin och Max. Sen började det, fan, vet inte alls hur jag ska skriva har verkligen fastnat.. Men ja.. Skulle strukturera om litteraturdelen, blev kaos. Skrev metoddelen, blev ganska bra, men resultatdelen blev störd. Sen diskussionen har jag inte en aning om hur jag ska skriva.

 BLÄ! Orkar inte, så känns det just nu. Måste ju bli klar imorgon för i helgen är det jobb, 50års fest och en massa snurr. Panik just nu. Ska sätta mig en stund till, Elin och Max har just varit här och jag har varit ute med Willma. Hoppas hjärncellerna fick lite vila och kan fungera nu. Det blir väl vad det blir, ett underkänt är ju inte "the end of the world". Då har man iallafall fått in den, måste jag komplettera så är det så. Vilket det ser ut nu som om jag kommer få göra om jag inte får en AHA upplevelse snart.

Köpte frukt på ICA, supersöt påse att bära hem den i,
tror jag ska köpa imorgon med, bara för att påsen var så fin!




Nej, lite plugg nu, sen Greys och True Blood ikväll.


ONT I VARENDA LITE MUSKEL

AJ! Träningsvärk delux. Elin och jag körde en timme core igår, vi gjorde minst 200 situps. Det känns idag kan jag lova, och värre lär det väl bli imorgon. Det blir en långpromenad för att göra sig lite rörlig igen?

Ja, idag var jag till Kolbäck för att skriva KLOK uppsats med Sanna och Camilla. Det gick bra, vi satt på fiket i Kolbäck, skit mysigt ju! God mat med! Efter pluggandet åkte jag med mamma till ICA MAXI och handlade lite. Sen hem och drog på mig mina nya knästrumpor som jag köpt, drog på Michael Jackson på högta volym, dansade och kockade ihop grillad ciabata med kyckling. Gott, gott i gott, gott!

Har försökt skriva lite på tentan, men gick inte så bra, nu kollar jag film med Magnus, ska snart sova! Imorgon blir det plugga HELA dagen. Måste snart bli klar.














































Dagens middag!




JAG VILL HA

En ny sängavel! Kollade lite på IKEA, men finns inte mycket. Funderar på att bygga en själv, med pappa till hjälp kanske? En skiva, vaddera den, klä den i något snygg tyg. Troligtvis blir det något sånt. Förhoppningsvis snart.



Hittade Malm huvudgavel, smart, snygg. Kanske?
På bilden är den "felvänd".






JUST JA!

Lovade Elin en bild på vad jag hade på mig i fredags.
Här!







PYSSEL



Åhh, jag köpte ju en lampa på loppisen i Köping för några veckor sedan. Nu har jag fixat till den och är så nöjd med resultatet! Tänk vad lite guldfärg kan göra, med nästan allt! <3





Har fått lite gjort ändå idag, konstigt, allt annat är roligare än att sätta sig ner och skriva på tentan. Konstigt! Har plockat undan och fixat lite fint hemma, ÄLSKAR att gå runt och plocka och titta, lukta och känna på mina fina saker. Jag har någon slags relation till allt. Dem är ditställda med hjärtat. Låter helt flum, men det är bara för att ni isåfall inte förtår, som min lärare en gång sa.

Förmiddagen spenderades med lite plugg, lite.. Sen åkte vi till Kolbäck, tittade på fotboll, AIK vann, underbart! Det betyder en glad pojkvän för mig! Sen käkade vi köttbullar och drack kaffe och pratade. Efter det åkte vi och handlade lite på Willys! Dom har mina älskade Sweetie, jag kan inte få nog. Men ganska dyra, ca åtta kronor än så länge. Men det är det värt!





Fick fina blommor av mamma och pappa! <3
mamma är en riktig baddare på att fynda blommor.
Dessa köpte hon för två veckor sedan för tio kronor.
Dom brukar sälja ut på Hemköp två gånger i veckan,
hon lyckas alltid hitta, jag klagar inte! ;)





LITE NYA BILDER PÅ HJÄRTAT

Han har blitt så stor! <3




Han fick tag i en popcornpåse som var jätterolig
att kasta ner på golvet ungefär hundra gånger! <3

SÖTUNGE! DU FÅR MITT HJÄRTA ATT LE.


TRÖTT OCH LUKTAR PRUTT

Ahhh.. Är så trött.. Ska ner på stan en sväng, käka Café Latte sallad till frukost! <3 Men inte kul när man luktar gammal krog prutt. Fan att jag aldrig lär mig att ta med mig rena kläder till dagen efter. Inte ens värt att duscha nu, får ta det hemma sen.


Vi gick till B&S igår, helt okej musik faktist, men. Det stora MEN, massor, massor med smått bara. Fan, man kände sig gammal. Och jag är 21 liksom. Nej, vi trodde aldrig vi skulle säga det jag och Tess, men vi saknar fan Hantis. Fuck.


Igår fick jag lite gjort, skrev lite på Ten2, skönt. Ska nog fortsätta plugga idag när jag kommer hem. Ikväll blir det myskväll med min Magnus! <3 I can't wait.

<3 ENDORFINER

Kändes jävligt tungt att träna idag, men som alltid mår man bättre efteråt.
Gladare. Skönt! Nu ska jag blöta ner mig lite, sen ska jag sova! Är så trött..



Imorgon blir det utgång med Tess! ..och mina FINA SKOR! <3


HAR FILMJÖLK I HUVUDET

Eller bomull, eller vakum, beror på hur man ser det.

Idag har jag inte gjort något vettigt när det gäller skolarbete.. Filmjölken beror på extremt dåligt samvete och brist på ork att ta itu med det. Tog en långpromenad med Elin och Max imorse, käkade frukost på Kungsörsbagar'n. Max fick smaka citron, vi väntade oss världens grimage, men blev en, sen gapade han och ville smaka mera! Han är galen ungen! Sen till Biblioteket och fixat börcker inför nästa kurs. Hem till Elin och gav Max mat, jag fick! :) Han åt broccoli och potatis och sen sin vanliga mat, han var så duktig!

Sen hem, fixa käk.. Röjde lite i köket, ser förjävligt ut här hemma, men orkar inte just nu. Ska kanske ta en sväng med slangdraken imorgon. Nu ska jag snart över till Elin och träna, orkar egentligen inte, men måste. Sen ska jag hem och ta ett bad tror jag, sen sova. Är så trött...



Sen är jag så negativ att jag borde sluta skriva nu. Så, hej på er.

UNDERBARA TISDAG

Dagen började med att jag vaknade och kände mig skönt avslappnad. Inte som jag känt de senaste dagarna att jag inte vill kliva upp, utan det kändes helt okej, trots att det hade varit skönt att få ligga och tryna lite. Men upp och hoppa och cykla till tåget. Kom till skolan där jag och arbogatjejorna bestämde oss för att vi skulle kolla om vi hade fått svar på tentan.

Där satt vi och sofia utbrister: Den har kommit in!! Alla på datorerna och klickade oss in på mailen, där var det, mailet som kunde förändra livet (kändes det som då). På tre samtidigt! Ett... Två... TRE! Några sekunders tystnad, vart står det?? HÄR! AAAAAAAHHHHH!! Vi väckte nog hela biblioteket till liv med våra rop, har ni klarat den? Har du klarat den? Jaaa! Åhh, underbart befriande! Kramar och hopp och skutt, så skönt! Underbart! Känns så skönt att få det ur världen.





Nu sitter jag och ska ta tag i Ten2 som legat på is under VFUn kan man säga. Fick lite ny energi nu! Ikväll ska jag kolla igenom responsen och kolla böcker inför nästa kurs, eftersom vi har salstenta bara några dagar in på den nya kursen. Så är det ur världen. Sen ska jag ta ett glas vin och läsa lite litteratur, för att fira!





EN FARTFYLLD DAG

Började dagen med att irra runt utanför E-tuna för att hitta till min basgrupp, vi hade taco/film/vfu sammanträde hemma hos en av tjejorna. Trevligt värre, inte så mycket plugg, men trevligt. Åkte och bytte mina skor med, så nu kan jag nog ha raggsockor imorgon, skönt!

Efter detta mys så åkte jag hem, tog en promenad. Sen hem till Elin och käkade, busade med fisen en stund, så söt min kotte! Han kutade runt i sin gåstol som en galning. Men söt som få. lite mys blev det innan natti, natti! <3 Vi körde ett pass på Wii Fitness Coach, sen tog vi en halvtimmes promenad. Så kommer somna gott ikväll kan jag lova!

Inget plugg har hunnits med, men ska åka med halv åtta tåget imorgon och börjar 9.15 så hinner förhoppningsvis plugga lite då.








SAKNAR DIG OCH DIN MAMMA MASSOR!
MÅSTE SE TILL ATT DET BLIR OFTARE.
VILL HA MITT GAMMLA LIV TILLBAKA.
LITE, DET BÄSTA AV DET, NI!



HELGEN BARA FÖRSVANN!

Tiden går fort när man har fullt upp.. Jobb, plock och promenad. Jo, lite brunsprayning med, bara ansiktet. Det tar fort. Härligt, hudcancer, nej tack.



























Nu blir det lite tv, sen ska jag sova! Imorgon ska jag försöka hitta till min basgrupp som befinner sig i Slagsta för Tacos och kolla på Baksmällan. Najs! :) Sen ska jag hem och plugga, nu måste jag sätta igång igen! Nya tag!


MYSLÖRDAG

Har jobbat idag, 8-16. Sen hem och slängde mig i duschen, sen knackade det på dörren. En pepparkaka tittade förbi, min Tess! :) Saknat henne en hel massa. Vi satt och bubblade i soffan, sen hämtade vi pizza och tjockade oss. Skönt att du är hemma igen vännen.

Nu blir det nog soffan, men bara skräp på tv. Ska nog ta en tidig kväll ikväll. Brukar låta så.





Känner mig oroligt för något..  

SER FRAM EMOT MORGONDAGEN

Imorgon blir det jobb 8-16, sen ska jag träffa min TESS! <3 Saknat henne en hel massa!






SENTIMENTAL

Sitter och tänker på tiden som paserat, alla dagar man minns. Det är många glada minner, många svarta. Men just nu är det många trevliga minnen som snurrar i huvudet. Människor man mött, som påverkat ens liv, som man sedan glidit ifrån, dom finns ju fortfarande kvar hos en. Så många minnen, så mycket galenskaper. Jag saknar galenskaperna i mitt liv just nu. Under min VFU vecka nu så har man varit tvungen till att agera vuxenroll hela dagen. Fan, vill jag bli vuxen? Men lyckligt nog så kan jag vara hur barnslig och fjantig som hellst hemma med mina nära och kära, det är ju skönt det. Kanske nyttigt att tvingas bli vuxen, för det är inget man bara vaknar upp en morgon och är.

Saknar tiden på gymnasiet, det var en lycklig tid. Saknar alla människor. Men ni ska veta att ni alla, var och en i min klass, lämnade ett litet spår i mig. Ett skämt eller en gest som man kan tänka tillbaka på och få ett leende på läpparna. Några av er lämnade så mycket mer, en värme i hjärtat.

En ny tid har börjat nu. Ny skola, nya vänner att möta. Kanske kommer även de att lämna små minnen hos mig, kanske även några att få värme att spridas i mitt hjärta. Det hoppas och tror jag.





Nu blir det IDOL!



PANIK

Fick en känsla av panik. Huah. Skulle behöva plugga tror jag. Men jag orkar inte. Det får vänta till efter helgen. Har ju två veckor på mig. Men kanske skulle ta och skriva rent Dubbel Loggen. Så har man gjort någe vettigt.


Imorgon är det snökaos varning. Får gå upp tidigt så jag har ltie tid på mig att köra. Hatar is på vägen, älskar snö. Dagens dilemma. Sådär ja. har varit i skolan, sen hos moster hela kvällen. Är trött som en gnu, inte varit hemma mycket den här veckan. Flängt runt som jag vet inte vad. Men imorgon är både jag och <3 hemma, freeedaaagsmys! :) Underbart. Kommer säkert slockna i soffan vid nio.







Jobb i helgen, men ska träffa Tess på lördag! :)
"Man saknar inte kon förrän båset är tomt".
Jo det gör man, men man saknar mer kanske.
<3




BUSUNGAR OCH KVÄLLSPYSSEL

Var till Linda och Mikko och fikade på eftermiddagen.. Drack lite kaffe, snackade och busade med sötungarna! Har saknat dom allihopa! Måste blir oftare. Efter barnkramar och kaffe, riktigt med enegikickar gick jag hem och gjorde lite nytta! Har lagat och sytt om och fixat lite, tvättat, knutit fransar på mina nya fina sjal som mormor stickat! Kollat på Top Model och haft det bra.

Nu börjar nerverna kicka in, ska ju för tusan vara i skolan imorgon! På andra sidan skolbänken. Läskigt!! Tvåor, dom är ju stora ju. Är väldigt nervös kan jag lova. Men det blir nog bra. Hoppas jag. Ska bli väldigt spännande och kul, men som sagt, lite läskigt.




Jag & Miio!      \\      Stigen.


Jag ska snart gå och lägga mig nu, så jag iaf är pigg och glad imorgon! Tänkte ta en promenad innan jag åker, men är rädd att jag kommer trissa upp mig, bättre att bara kliva upp, äta frukost och fixa sig och sen åka.
Promenaderna får jag börja med på tisdag. Hade tänkt börja gå ut och gå 45 minuter varje morgon. Skönt!

Godnatt alla mina <3!



EN UNDERBAR GÅRDAG

Har en underbar dag igår! Var till Köping med Elin och Fisen. <3 Åkte på loppis i folketshus, köpte skinnleggings, skor, tavlor till bror och lite smått och gott! Efter loppisfyndandet åkte vi på en snabbkaffe hos moster! Åkte sen och köpte sallad på Caffe Latte, UNDERBART! Sen hem till mormor för lite mera kaffe.

Efter en lång dag åkte vi hem! Magnusarna var och kollade på fotboll, så vi käkade lite mat och sen moffade vi lite godis och såg "män som hatar kvinnor", huuah. Mysig var det att umgås en heldag med min Elin och sötmax! Blir ju inte så ofta man hinner ses nu när jag pluggar och så, tråkigt men sant.






Ridskor, men fina ändå! 15 kronor kändes överkommligt!




Snygga Skinnleggings! Älskar!! Priset? 10 kronor!




Tavlor till bror att ha i sovrummet, om dom duger..? 30 kronor för båda.



Idag har jag inte gjort så mycket, grejat lite.. Har varit ute på en lång, skön promenad, rensat tankarna lite. <3

Ikväll blir det Top Model, hell yeah!

SOLIG LÖRDAGSMORGON

Vaknade 8.30 av att min granne fick för sig att börja spika i väggen, trevligt.. Upp, tog en promenad och sen frukost. Nu blir det en dusch sen, Köping med Elin och Max! Känner mig piggare idag, underbart!










































GODMORGON

 


FICK ETT KLIPP RYCK

Tog ett varmt och skönt bad, känner mig skönt avslappnad! Kännde att mitt hår bara är tråkigt och fult, det växer som ogräs.. Så tog fram en kökssax och klippte lite, blev bättre om inte annat.. Sen körde jag ett spray med spraytanning. så blir förhoppningsvis lite brunare i fejset till imorgon. 

Har varit över till Elin på en kvällskaffe. Fick dispans av Elin att titta liite på IDOL hemma hos henne.. Hon är inte ett fan om man säger så, men jag gillar henne ändå! <3







ursäkta tröttbilderna. Man ser ut så om man är sjuk.



FREDAG IGEN

Dagarna går så sjukt fort..

Har varit i skolan på förmiddagen, KLOK föreläsning, riktigt intressant faktiskt! Sen, hem och la mig i soffan, har nu pendlat mellan soffan och köksbordet. Har gjort små försök till studier, men inte så lyckat. Har ju VFU nästa vecka, så ingen panik heller. Orkar inte. Har ont i kroppen. Antingen är det en annalkande förkylning eller så är det de de senaste veckornas stress, sömnbrist och slarv med maten som gör sig påmind. Hoppas på det senare. Har inte tid att vara sjuk, vill ju ut i skolan på måndag! Ser fram emot det massor.

Så ikväll blir det till att stanna hemma. Magnus ska på match, så tänkte ta mig ett bad och läsa nya ELLE som jag fick igår, orkar inte låta den ligga och "jäsa till sig" den här gången, man får passa på när man har tid. Senare kanske Elin skulle höra av sig en sväng. Vore mys att hitta på något, känns som man inte hinner umgås med någon nu förtiden..

..sen tycker jag att min Tess kan komma hem snart, saaaknar henne! <3




Har ni sett Ahlgrens Bilar?
Dom har gjort "rosa rattar",
till stöd för bröstcancerfonden.
Fyndigt, skrattade en bra stund.
Så bra!





























EN SJUJÄVLANS DAG

Dagen började bra med forkortat dag från heldag till halvdag, fortsatte bra med lite shopping på Tuna Park, detta får INTE bli en vana bara. Där träffade jag även min Linda med familj. Det slog mig hur mycket jag saknat dom. <3 Måste fan se till att ta mig tid till att gå dit något dag, snarast. Men sen hem, upp till biblioteket med Elin och fisen, hämta och krånga med böcker. Sen hem och skriva på inlämningsuppgift vi har till imorgon, som jag som vanligt spar till sista stund. nu är jag helt jävla död.

Sitter och är orolig för att jag håller på att bli sjuk igen. Ont i hela kroppen, ont i huvudet, sticker i halsen och är så trött så ögonen faller ihop. Ska nog ta mig en hög böcker och fortsätta en stunds studerande i sängläge. men oddsen att jag somnar är höga. Så vi får se. Ska ta mig en värktablett och dricka massa vatten och se och det hjälper. Har inte tid att bli sjuk nu när vi ska ut på VFU nästa vecka.


Håll tummarna för mig därute!

<3

LEDIG ELLER HEMMASTUDIER

Funderar starkt på att vara studieledig idag, men vi får se hur dagen ter sig! :)

Är fortfarande i ett slags lyckorus efter min skoshopping igår. bara ler när jag ser den nya fina raden på skohyllan! Men skulle behöva rensa lite bland de gammla, lovade Magnus att kaste några, han sa fyra in-fyra ut, men det vet jag inte.. Kanske kan smga upp lite sommar skor på vinden? Men ska faktiskt ta och rensa ur skåp idag, det har jag längtat efter länge nu, jag och mina sjuka organisationsfetischism. ;)

Sen blir det på med NRJ och ta en svängom med damsugaren!

SKOR GÖR MIG LYCKLIG

När man har på sig ett par fina skor, liksom bär man sig själv lite bättre.

fyra par för 700 kronor, kan man göra annat än älska Sko Punkten?
dom är svarta allihopa, orkade inte hålla på och trixa med kameran.








måste bli fest nu då, dom vill ut och dansa?!


ÄNNU EN VECKA TILL ÄNDA

Dagarna går sjukt fort nu! Men det känns bra ändå, snart julafton? Magnus har redan börjat komma med sina nedräkningssiffror då och då. <3

Helgen har spenderats på jobbet och framför datorn och böckerna. Har börjat på tentan nu, men har ingen aning om vad jag håller på med, men det kommer nog en aha upplevelse snart.. snart..! Imorgon blir det upp tidigt och försöka få något gjort, ska skicka in den för responsgivning klockan fyra. Det blir nog bra, är ju bara ett utkast, inget färdigt resultat som ska in.

I helgen har det hänt lite! Är en TV, en skrivare och en fin hylla rikare tackvare mina underbara föräldrar! En platt, stor och underbart fin TV blev det, Magnus är överlycklig! Han har tjatat på mig alltför länge om att slänga ut våran stora klump och köpa en ny. Det blev så fint! Sen har pappa byggt en fin hylla till mig som jag har i köket med mina böcker och grejer i, skönt att inte behöva ha halva biblioteket på köksbordet. TACK MAMMA OCH PAPPA FÖR ATT NI HÅLLER UTKIK! <3



Skulle behövt krypa ner och sova för länge sedan, så nu blir det att borsta tänderna och sova!
Männen i mitt liv sitter och gosar framför TV:n, ska se om inte dom vill sova snart med!

Godnatt mina <3.



<3 stig, den andra mannen i mitt liv!


HÖSTEN ÄR HÄR PÅ RIKTIGT

En underbar höstdag! När träden börjar ändra färg och falla ner på marken och göra asfalten underbart färgglad och vacker. Då är jag lycklig. Jag älskar när det prasslar runt fötterna när man går, när mössan åker på och man kan vira in sig i stora varma halsdukar, helst mormors hemstickade. <3 det värsta är att det vackraste av hösten försvinner så fort. Snart kommer dom regniga dagarna och snöslasket. Men sen, sen kommer julefriden hit. Längtar! Så det finns mycket positivt att se fram emot, tur, nu när allt är så stressigt. Skolan står mig upp i halsen snart, men vill verkligen det här, så måste stå ut med den här överväldigande och tråkiga starten, för det blir roligare sen. Snart ska vi ut i skolan och jobba lite, ska bli underbart kul!


Kvällen har varit undertbar den med, ett skumbad, vin, ELLLE, tända ljus. Nu blir det att skapa lite mysfaktor med mer tända ljus (mer underbart med hösten!) och äta tacos oh kolla på IDOL, riktigt fredagsmys! Nu ska jag gå och hjälpa min man som tappert står och kockar i köket. <3 Jag älskar dig så att det gör ont magnus!






skumbad, ett glas vin, lite ljus, och ELLE.
Det får mig oftast att varva ner, hur gör du?
ge min stressade själ ett tips?



RSS 2.0