LITE SMÅTT OCH GOTT!

Beställt från HM - Piffigt och färgglatt









                         Sjukt snygg klänning även den från HM.
                                                        "If I had a million dollar..!" 



































MIN ÖNSKE OUTFIT INFÖR HÖSTEN:
det mesta hittat på Ellos, så rätt så billigt.
VILL HA!






FÖRSTA DAGEN I SKOLAN

Gick utmärkt! Fick massa information, kommer knappt ihåg hälften, men det känns som om det kan bli bra! Imorgon har vi våran första lektion. Spännande! Så har vi ju Rookieveckorna, nollning, inspark, you name it. Första festen skulle vara ikväll, men verkade inte som om så många skulle gå idag, lite mycket för första dagen. Men på onsdag, då ska i alla fall jag parta! Jag är ledig på torsdagen, mormor! <3

Nu har jag varit hos läkaren med, fick remiss till Hud för mina skavsår, sen fick jag nån medicin för magen med som jag ska testa. Glömde dock be om magtabletter, damn! Kom på det nu, jaja, vi får hoppas det går över. Plugga är säkert inte alls stressigt... inte alls..!

Ikväll ska jag dejta med Elin och Max! Ska bli myspys, har knappt sett röken av dom på sistone, måste bli ändring på det! Max han blev helt hysterisk i telefonen när jag ringde, han sa att han saknade mig så mycket. Jag förstår bebisspråk förstår ni. Så bättring på det!

Nu ska jag ta och njuta av en god kopp kaffe till efterrätt,
har nyss moffat fläskpannkaka med mammas goda lingonsylt!



Fick massa, massa papper och prylar idag som ska gås igenom ikväll!


FJÄRILAR I MAGEN

Inte sånna där kittlande fjärilar, snarare någon slags mördar fjäril som försöker äta upp mig innifrån.

Är galet nervös nu, ska snart sätta mig i bilen och åka. Träffa Sanna klockan åtta. Frukost, sen ska vi på inskrivining. Sen är det full fart hela dagen. Det kommer att gå bra, det kommer att gå fint.


SEG SÖNDAG

Vaknade imorse med en galen huvudvärk! Lika galen som gårdagskvällen, hade verkligen jätte trevligt! TACK ALLA SÖTA! Började med en stadig kebabfrukost. Härligt. Sen har vi tvättat, städat, städat och grejat mest hela dagen. Satte mig och läste lite i ELLE, iaf trendbibeln som medföljde. Fick lite panik över att jag inte vet vad jag ska ha på mig imorgon! Men det löser sig. Har ju lite att välja på. Det är det som är problemet.

Nu blir det till att krypa upp i soffan hos <3 och kolla på film och äte lite godis. Nya tag imorgon. Hua, imorgon. Är sjukt nervös nu. Ska träffa Sanna imorgon klockan åtta på frukost, sen drar allt igång vid nio. Ska ta bilen in, går inte mycket tåg hem, ska till doktorn så enklast att ta bilen. Men vars parkerar man? Det löser sig nog.

HA EN FORTSATT TREVLIG SÖNDAG!


                                                         


THOR MODEEN DAGARNA

Hade en underbart kväll igår med mina söta tjejer från jobbet! <3

Bilderna får tala för sig själva.














FOTBOLL OCH PEPP!

Trodde aldrig jag skulle ha dom två orden i samma mening. Idag har jag tillbringat förmiddagen på fotbollsplanen. Tittade när min lillkusin spelade! Han var så dukig! Riktigt trevligt. Mormor, Roffe och moster var där, sen kom Elin och Max en sväng! Det blev dragkamp om ungstackarn! <3 Sen följde mormor, Roffe, Elin och Max med hem och fikade!

Mitt matintag har varit nyttigt idag. En Actimel yoghurt till frukost, sen en bull eoch kaffe på fotbollen, sen kaffe och lite chokladkaka hemma när vi fikade. Sen har jag ätit några godisar. FYFAN va illa! Nej, måste äta något mer fast innan jag går på vinet.





MYSPYS MED KUSIN VITAMIN!

Har haft en väldigt trevlig dag idag. Jobbade 8-16, sista dagen nu på två veckor, allvaret börjar ju på måndag. Sen hem, snabbis damsugning, sen kom Cornelia! Vi gick upp och handlade lite godis till bion, köpte pizza och gick hem och käkade, sen traskade vi igen upp mot bion i regnet! Filmen var faktiskt helt okej, The Proposal, som alla andra filmen med Sandra Bullock, samma gammla handling. Men helt okej!

Sen gick vi hem igen, spelade lite Wii. Har precis kommit hem nästan från att ha skjutsat henne hem! Tänkte vänta på att Magnus kommer hem snart, han är nere på öltältet. Är riktigt pigg och partysugen, men lite sent att börja nu? Eller tidigt om man ser det från den vinkeln?






Imorgon blir det till att kolla in lillkusin Gustav som ska spela fotboll här i byn! Senare kommer tjejerna från jobbet hit och vi ska käka kinamat och dricka oss vackra. Sen ska vi göra öltältet. Ska bli underbart trevligt! <3


JAG MÅR SÅ BRA

Jag tänkte skriva just nu, men det verkar ju deprimerande så det ångrade jag! Alltså, jag mår bra! Känner mig på underbart humör, har förstås lite fjärilar i magen inför skolstarten. Men mitt mål att att gå dit första dagen och det kommer jag att klara!

Fikade med Sanna idag, min barndomsvän från Kolbäck. Hon ska gå samma som jag nu, super kul! Vi satt och pratade och jag känner mig mycket lugnare nu när man vet att alla andra är lika stressade och nervösa som jag varit. Det var trevligt, ska bli kul och förhoppningsvis träffas oftare i fortsättningen!

På förmiddagen så var jag hos frissan och klippte mig och permanentade mig. Slänger upp lite bilder nu, men har inte fått haft i några produkter så ser lite ofixat ut, vilket det är. Permanenten måste "sätta sig"  nu någon dag. Haha. Men är super nöjd och kommer nog att bli ännu nöjdare när jag får fixa det ordentligt på lördag.

Imorgon ska jag jobba 8-16, sen ska jag umgås med min kusin, vi ska troligtvis gå på bio eller något sådant! Ska bli urmysigt! Hoppas hon vill käka med mig med, åhh, längtar! <3






Hoppas det här sprudlande humöret håller i sig resten av livet!

HOPPLA, HOPPLA!

FULL FART HELA DAGEN.

Jobbat 8-16, varmt, kallt om vartannat. Sen hem, bytte om, i väg på kalas för svärmor som fyller år! Åt kakor och lite tårta, aj, aj. Men gott var det! Sen hem, röjja lite, slänga i en tvätt. Nu ska jag till Elin och käka lite. :) Sen ska vi träna! Härligt. Efter denna dag med hålligång ska jag nog ta en tidig kväll. Somnade runt två igår, är lite seg nu.

TJOO!

KÄNSLAN VILL INTE FÖRSVINNA.

Känslan av att inte riktigt ha kontroll över mitt liv.

Dagen har spenderats i  Stora Sundby hos Elins mamma och pappa. Vi kollade in lokalen för Max namnfest, sen fika och sen käka tacos! Mmm! Följde med Elin och Max på innebandy, sen hem och träna. Tess kom förbi innan hon skulle till jobbet, snackade i kapp oss lite! Trevligt! Nu har jag kollat på tv, ska nog ta ett glas rött och krypa upp i soffan med min ELLE. Magnus är i Köping, han har varit på match i Solna idag. Så han kommer väl i natt någongång. Jag ska jobba imorgon, segt värre. Nej, hej hopp!




VAD GÖR DU NU FÖRTIDEN?
och ja, du hinner skriva några rader! ;)

HEMMAMYS EFTER LÅNG KVÄLL

Blev två timmars övertid idag. Nu är jag hemma igen! Ska krypa upp i soffan med <3 och kolla på film. Mysigt värre. Imorgon blir det fika hos Elins mamma och pappa, sen innebandy, mindre roande. ;) Senare ska jag nog höra med min mamma och pappa om dom ska vara hemma, kanske ska ta en sväng dit?


GODKVÄLL!

KÄNNER MIG, SOM I EN BUBBLA.

Har ont i magen och mår illa. Är stressad som tusan. Men det går över. Någon gång.

Har hunnit med en promenad med Elin och Max, blev lite stressat där ett tag, mötte folk på vägen och glömde bort tiden. Eller, jag glömde bort tiden. Men allt fick ett lyckligt slut! Var till Elins söta mormor och morfar och åt skorpor! MYS! Sen hem och käka köttfärsås! Mmmm. Nu ska jag strax traska mot arbetet. Ska jobba med sötaste Johanna ikväll, mys det med. <3

Jag vill gå på bio imorgon! The Hangover. Men ingen vill gå med mig. (Buuuhhuuu.) KÄNN DIG MANAD?

PANIK OCH EFFEKTIVITET

Idag har jag fått lite gjort iallafall. Men fick panik över att jag inte hittar mina CSN papper och inte fattar hur och var eller när man ska skicka in något. Men har lugnat ner mig nu, det fixar jag imorgon förhoppningsvis. Dagen började med sovmorgon, sen promenad med Elin, Vi fuskade lite och käkade glass, men bara en kula var!! Efter detta så gick jag hem och la mig i soffan och läste i en tidning, dock inte nya ELLE (som ligger i köket och jäser) , den sparas till ett speciellt tillfälle. Måste suga på karamellen en stund innan man biter.

Lagade lite mat, gott som tusan. Gjorde gratäng på potatis, färsk vitkål, paprika, majs och bacon. Mmm! La mig i soffan med Magnus en stund till och bara njöt av ledigheten! Lagom till kvälls så gick jag hem till Elin och vi fixade med inbjudningskorten till Max namnfest. Blir så bra! Fixade även kort som ska ingå i bordsplaceringen. Sen var vi duktiga och körde ett träningspass på Wii Fitness Coach. Svettigt värre. Nu ska Elin bjuda mig på krusbärskräm! :)





HUMÖRSVÄNGNINGAR BIG TIME

Blir helt snurrig på mig själv,
ena stunden glad och positiv,
andra, sur som en citron.
Har för mycket att tänka på tror jag.




Idag har jag varit duktig, började med en storstädning på morgonen/förmiddagen. Satte även upp tidningstället jag köpte för hundra år sedan snart. Blev fint. Sen körde jag ett träningspass och efteråt en dusch och vidare mot Köping! Drog ner på stan med mormor och mamma, bytte skorna, så imorgon ska jag testa och gå in dom inne. Sen hem till mormor, moster och Co kom och vi käkade äppelkaka. Plockade lite ögonbryn, som vanligt! Sen färgade jag mina och mammas, blev fint! Fick även mina plockade av moster. :) Handlade på Willys innan hemfärd.

Packa in varor, sen lååång promenad med Elin och Max. Blev 1 ½ timme. Skönt! Ska snart gå och sova nu med värkande ben och tungt huvud. GODNATT!









HAR JAG HELT TAPPAT DET?

Kan knappt sluta skratta, skrattar åt allt jävla elände. Känns ju kanske lite bättre, måste vara bättre än att gråta? Hahaha. Men, men. Imorgon ska jag ta tag i allt och skriva ner alla mina "måstegöra" på en lapp. Det verkar alltid vara så mycket mer när det bara snurrar i huvudet  än om man radar upp allt på en lista.

Idag var jag till ortopeden och hämtade mina inlägg, måste bara in och byta skorna imorgon sen ska jag prova hur dom känns. Ska jag måstegöra imorgon. Efter ortopedbesöket så åkte jag och mamma till hälla och shoppade lite, ytterst lite, har inte mycket money kvar. Sen blev det stress, ovanligt? Tidsoptimist, jag?

Hämtade Tess, hem till mig och snabbsnack, sen P-möte. Efter mötet jobbade jag 16-21. Nu har jag kört lite yoga, skönt. Sitter och pillar på datorn och sneglar på So you think you can dance. Snart ska jag hoppa in i duschen och krypa ner hos Magnus som ligger och sover så sött redan.

Imorgon blir det Köping som sagt. Sen vet jag inte.

TAPPAR KONTROLLEN

Hela tiden. Blir bara arg och sur för allt. Morr. Vet inte, men ändå vet jag precis, varför.

Idag har jag tränat på morgonen, men har myror i benen. SKa snart gå på promenad med Elin. <3 Tvättar gör jag med, dax att gå och slänga i en ny maskin snart.. Efter promenaden ska vi wooka lite jag och Magnus. Sen ska jag jobba 16-21. ORKAR INTE. Vill bara lägga mig under täcket och sova. Har så ont i nacken med, haft ont i flera dagar nu. BAJS! Skulle behöva ta tag i massor med saker, men jag orkar inte. fyfaaaan.

SÖNDAG MED FÖR MYCKET TANKAR


Känner mig helt slut. Har spenderat hela dagen med att misshandla min själ. Oroar mig hela tiden för hur allt kommer att gå, med pengar, med planering, med livet. Är helt seg i huvudet idag. BLÄ på mig, vet att ingenting blir bättre av att grubbla. Allt brukar ju lösa sig. Jag fixar det här. Ingenting kommer att kunna rasera min värld helt. Jag vet. Men att tvivla på sig själv. Ja, det är något man gör och man märker inte att man gjort det förrän man mår som en påse nötter.

Imorgon blir det nya tag. Ska pröva lite Mindfullness övningar. Lära mig att leva i nuet, inte imorgon. Jag som brukar leva flera veckor i förväg.

Men lite annat är själsligmisshandel har jag hunnit med idag. Efter frukost tog jag en promenad med Elin och Max. Mysigt trots att vi höll på att blåsa bort! Då Magnus var hos Jesper och kollade fotboll så insisterade jag på att Elin och jag skulle äta plättar!
 
Mums var det! Sen tänkte jag yoga lite, men var så mätt. Sen tänkte jag städa lite, men hade liksom ingen lust. La mig i soffan och kolade på diverse skit. Tog mig i kragen efter en stund och körde ett slitsamt träningspass på Wii Fitness Coach. Svettigt. Sen kom Magnus, vi käkade ltie. Nu har jag duschat och ska krypa upp i soffan och kolla på film! Sen ska jag krypa ner under täcket och hoppas på en positivare morgondag.


 sötnosen!



















                                                   
                                                   blåsigt Kungsör!

FLÄNGA RUNT DAG OCH BARNVAKTER

Igår efter jobbet åkte vi till mamma och pappa i Kolbäck och käkade lite och fika. Mysigt! Pappa fixade även min bilstereo som lagt av. Men nu dunkar det på som sig bör! Pappa hade hittat en fin (?) soffa på jobbet som han tog hem! Tycker min bror ska ha den i hallen när han flyttar sen, vore lite ballt! Haha! Sen hade dom plockat lite lingon igen, inget ovanligt. Men jag klagar inte, hoppas på lingonsylt!







Idag kom Elin över på förmiddagen och jag fixade hennes hår och sminkade henne inför bröllopet, (inte deras!). Sen kom Magnus med Max och sen kilade dom iväg på fest! Så har haft lilla Max här sedan halv två! Han är så söt så man nästan dör! Han åt lite efter att dom gått, fick en liten spya i urrigningen efteråt, tack! Han som nästan ALDRIG spyr. Hahaha! Sen snackade vi lite och lekte med hans mjuka bok som han tycker är jätterolig! Något annat som är kul är Mangus, han skrattar så fort han ser honom! <3 Sen somnade han och sov sen en stund. Var till Magnus mamma och fikade, han bara sov. När vi gick hem, då vaknade han! Vi gick och ropade på Stig som var på gärdet vid Södergården, otippat? Sen gick vi hem, Max käkade lite till, sen har vi legat och pratat och busat och myst bara! Nu är det bedtime för honom, så han ligger här i vagnen och vi snackar lite. MYSIGT!


















BILDER FRÅN FILMMYS HOS ELIN PÅ FISEN!





FEM ÅR AV SAKNAD OCH KÄRLEK

Idag har jag jobbat. Efter jobbet åkte jag med Elin och Max till frisören, Elin fick i födelsedagspresent av oss en klippning inklusive barnvakt. Så blev det. Mysigt, men Max somnade efter tio minuter, tråkmånsen! Men mysigt som sagt. Efter klippningen så åkte vi till Köping, besökte graven. Sen hem till moster och hon fick ge Max lite mat, hon var lagom nöjd då! Började tjata om att det var på tiden att jag skulle skaffa bebis, men det får gott vänta. :)
 
Sen åkte vi till Lidl och köpte frukt sen hem igen. Åt lite mat med Magnus, sen skulle han titta på fotboll, så jag flydde hem till Elin och färgade hennes hår och plockade ögonbryn. Borde jag börja ta betalt för det snart? ;) Nu ska vi kolla på tv lite, sen blir det natti, natti. Jobb imogon igen.. Men med min söta Linda! <3



EN DAG MED MIXADE KÄNSLOR.


Idag var det fem år sedan vår älskade Johanna togs ifrån oss. Tungt. Saknar henne nå så fruktansvärt. Var vid graven en sväng och la en blomma. Jag tror att du ser oss här nere Johanna. Du ser hur vi saknar dig. Jag har fortfarande kvar vårat "vänskapsmjukisdjur" som vi köpte, han bor i min garderob. Där kommer han att få bo kvar länge. Så länge som du bor kvar i mitt hjärta, och det är föralltid. Alla minnen som jag har av dig, min vän, dom finns kvar trots att du lämnat denna jord. Jag saknar dig så! <3


 









Det är även fem år sedan jag blev tillsammans med min älskade Magnus. Han har funnits med mig sedan Johanna lämnade mig. Han har varit min trygghet och min styrka i fem års tid. Du fanns där när allt var svårt, och finns fortfarande vid min sida. Jag älskar dig så mycket. Johanna hade rätt när hon parade ihop oss. Jag är henne evigt tacksam för det. Magnus, du är verkligen mitt livs kärlek, jag vill leva resten av mitt liv med dig. Du kan få mig att skratta när jag som mest behöver det, du känner mig utan och innan. Jag älskar dig! <3



Jag älskar ditt sätt att uttala ordet choklad.
Jag älskar när du försöker förklara offside regeln för mig.
Jag älskar hur du alltid kan få mig att skratta.
Jag älskar hur du luktar och hur du ler.
Jag älskar hur dina ögon strålar när du pratar om fotboll.
Jag älskar dina smilgropar på kinderna .
Jag älskar din passion du har för AIK.

Jag älskar allt som gör att du är du.





UPP OCH NER

Ner och upp.

Idag har jag jobbat 8-16. Sen gick jag hem och la mig i ett varmt och skönt bad, har haft ont i nacken idag. Känns lite bättre nu. Men är så trött. Blir relativt tidig kväll i lväll tror jag. Jobbar imorgon igen.. Vill inte. Men, sånt är livet.

Elin och Max kanske skulle komma över ikväll! Kolla på film. Vore mysigt!





Idag har jag känt mig jävligt nere. Det börjar närma sig årsdagen. Fem år sedan våran älskade Johanna lämnade livet här. Jag saknar ehnne så mycket, var dag. Känner att just runt den här tidpunkten så kommer all sorg för alla dom som dött som jag saknar. Faan. Så jävla jobbigt.

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN

ÄLSKAR MAGNUS SÅ IN I HELVETE MYCKET! <3

När jag kom hem från jobbet så hade han lagas fläskfilé och potatisgratäng, gjort laxsnittar och köpt blommor! Åhh va jag grinade. <3 Så gulligt! Vi firar nämligen fem år tillsammans på torsdag, men han menade på att hade han gjort det då hade det inte blivit lika mycket överraskning! Åhh! Fick sju röda rosor, det betyder kärlek på blomsterspråk berättade han stolt. Åhhh!




Jag vill leva mitt liv med dig Mangus.
Du är mitt allt, min värld, mitt syre.
Jag älskar dig.

KRÄFTKALAS OCH SKRATT

Idag har jag och Magnus städat, städat, städat och så tvättat massor! Skönt att få det gjort! En promenad med Elin och Max han jag med. Har bokat klipp och permanent tid nu, den 27/8. Spännande! Efter allt detta städande så åkte vi till Kolbäck för att äta kräftor med mamma, moster och kusinerna! <3 Vi åkte och fiskade lite först, sen hem och käkade massa gott, kräftor, ost och kex! Är mätt nu kan jag lova. Efter maten fick jag den äran att plocka mamma och mosters ögonbryn igen.. Som vanligt. JA, jag ser lite dåligt, fick låna mammas läsglasögon, hemskt börjar bli gammal!! Sen blev det massa tokerier, dom är galna!! <3 Saknat er massor!

Nu ska jag snart gå och sova, borde gjort det för länge sen, jobb imorgon..










SÖTUNGAR <3






 


STRESSAD

Över vad kanske du undrar? Listan över vad som inte stessar mig just nu är betydligt kortare.

Idag har jag jobbat.. Sen skulle jag tvätta, men Linda ringde och tyckte jag skulle komma över och titta på lekstugan som växer fram fint! Det lät mer lockande, trots att tvätthögen nu för länge sedan börjat klättra ur tvättkorgen. Att tilläga, våra BÅDA tvättkorgar. Tragiskt. Men tvätta kan jag göra imorgon.

Så gick upp till Linda och Mikko en sväng, busade lite med Miio och kollade hur fin hennes lekstuga blir! Sen kom Magnus förbi och hämtade upp mig, vi traskade hemmåt. Sen beställde vi pizza, jag vet, borde inte, men orkade verkligen inte laga mat. Magnus var bakis så han hade ju en "ursäkt"! ;) Nya tag imorgon, blir lite yoga och en promenad. Elin? Känner du dig manad att göra mig sällskap?

Nu film, sen röja lite, faaan va jag stökar till. Sen, godnatt, underbart!




Imorgon blir det som sagt tvättning.
Skulle vilja hinna åka till Köping och träffa Ölandsborna med.
<3 Kan nog hinnas med.

FÅNIGT KÄR

Känner mig sådär fånigt kär i Magnus. <3 Underbart!


Idag har jag jobbat, varit ute hela dagen så ser ut som en kräfta. Jag som tjatade på Magnus att han skulle komma ihåg solkräm idag. SMART! Men, gjort är gjort, tur det finns after sun. Efter jobbet så gick jag hem, var jätte trött, men tänkte bara röja upp lite i köket, sen liite i vardagsrummet, och kanske hallen, sen kom jag på mig själv med att stå och skrubba kaklet i badrummet med en svamp. Nej, fy, inte städa som en galning i denna värme.

Sansade mig och bestämmde mig för att testa yogan på mitt nya spel till Wii, det var skit kul! Sen blev det en välbehövlig dusch! Lagade lite mat, lyx med falukorv, senapssås och potatis! Det ni! Inte fy skam. Efteråt så blev det en timmes promenad med Elin. <3 Tack för att du finns vännen. Nu blir det nog en kopp the och krypa upp i soffan.



Kom inte och säg att det inte är vackert, mitt, hemma.


VARMT, SÅ JÄVLA VARMT!

I två dagar har jag trott att jag varit på gränsen till att försmäkta i denna värme,
sen blev det lite värre.


Men har haft kul ändå! Igår var en supermysig dag! Började med sovmorgon, som alltid är trevligt. Vidare till Köping, Magnus hämtade sitt pass, nu blir det Thailand! Fikade hos mormor och Roffe. <3 Fick kalvdans, sååå gott! Vi tog våran extremt varma bil mot Arboga, kollade in Medeltidsmarknaden, hade aldrig varit där. Mysigt att gå runt och titta, vi köpte Fläsk i bröd med kål och äppelsallad, gott! När vi sett allt så åkte vi till KanalCafét och köpte god glass! Så mysigt att ha en hel dag med min älskade Magnus. <3





Efter allt myspys åkte vi hem! Jag tog en kvällspromenad med Elin och Max, varmt som det var passade jag på att ta ett dopp! Underbart vackert Kungsör är på sommaren! Vi träffade söta Lena på hemvägen, babblade lite! Sen efter promenaden gick jag hem och åt mat med Magnus, sen kollade vi på film! MYSIG DAG!!







 


NÄST SISTA SEMESTER DAGEN

Lyckades sova till kvart i nio, inte illa! Nu har jag ätit lite fil, mamma kom precis hem nu, kunde sluta lite tidigare. Nu blir det Hallsta, ÅSBY! Har ju presentkort där sen jag fyllde år, dags att shoppa! Men bara för presentkortet hoppas jag, har inte mycket kvar på det där bankkortet. ;)


GODMORGON ALLA SÖTA UNDERBARA

TOM PLÅNBOK OCH FULL MAGE

Hoppas jag håller mig länge utan mat nu med tanke på att mitt bankkort gått varmt idag. Med mycket fyndade jag på rea. Trevligt med rea!

Dagen startade tidigt, skulle vara i västerås vid nio. Sov hos mams inatt för att slippa gå upp allt för tidigt! Väl hos läkaren så trodde jag att alla mina fotproblem skulle lösas, men ack så fel man kan ha! Min läkare i Kungsör hade skrivit att mitt problem var att jag har hälsporre och skavsår, inte att hälsporren beror på att jag tvingas gå i platta skor FÖR att jag FÅR skavsår av skor med bakkappa. ARRRRHHH! Så han den oerhört trevliga läkaren han sa att mot skavsår kunde han inte göra någonting utan tyckte att jag då borde fått en remiss till en hudspecialist. SUCK. Men ska få inlägg i alla fall, hade lite högt fotvalv, så kan ju inte skada. Så, tillbaka på ruta ett. Skapligt besviken.

Efter detta snurriga läkarbesök blev det lite välbehövlig reashopping. Hittade massa fint, lovade Linda att lägga upp bilder, så here you go!


           topp 49:-         jacka 100:-          klänning 50:-   tröja 80:- byxa 30:- sjal 40:-


topp 80:- linnen 99:-/st      Bikini 100.-
blomma 25:- skärp 50:-     linne 50:-


fin mask 150:-  oljelampa 45:-


 



GOD MAT!!

Efter all shopping åkte jag och mamma hem och lagade Västerbottenostpaj! Mmmm! Sen åt vi det och kräftor! Så nu är vi mätta och halvdöa! ;) Imorgon ska jag ta sovmorgon, hoppas jag kan sova då! Mamma slutar jobba vid 12 så då ska vi ev. ut och plocka lite blåbär. Sen ska jag hem till Magnus igen. <3


FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN

Jävla skit! När man känner att allt liksom faller på plats, lugnar ner sig. Då jävlar måste det strula till sig igen! FAAAAN!

Jag ska bevisa att jag har rätt, jag ska.

EN UNDERHÅLLANDE MORGON PÅ SYRENVÄGEN

Är så glad att jag har persienner i vardagsrummet! Hahaha. Har köpt ett nytt spel till våran Wii,  My Fitness Coach. Skit jobbigt! Måste ha sett skapligt fånigt ut! Men men, kul var det, ska nog köra en stund varje dag. Fanns allt i från cardio till yoga. KUL! Jaha, nu sitter jag och hoppas att Elin vill ta en promenad snart, så jag kan duscha sen! Idag har jag lite att hinna med, måste köpa joggingskor inför läkarbesöket imorgon, ska ju trolla bort mina skavsår på något vis. Sen ikväll ska jag till Tess och så kommer Anne-Lie och vi ska kolla på film och mysa!





EN UNDERBART INNEHÅLLSRIK DAG

Puh, säger jag bara. Fått en massa gjort idag! Var upp till KFAB och skrev nytt kontrakt. Har nu en hyra på 2000 kronor! Helt sjukt! Fick även uppgradera internet som förövrigt är helt gratis för oss nu! Trevligt som fan! Så kännde att jag inte vill ta lån på heltid, behöver nog inte det, just nu. Så ringde CSN, men dom är ju helt väck, vet ingenting. Men tror att jag kanske fattade. Måste försöka få tag på någon på lönekontoret imorgon, måste veta på ett unfefär hur mycket jag kommer att tjäna. Lätt att veta?! Efter allt ringande och ingen som ville svara så åkte jag och Magnus till Köping. Blev en sväng till polisen, nu har Magnus fixat pass inför Thailand i höst! <3 Sen ner på stan, jag köpte en ny kalender, är ju snaaaart skolstart, huah va läskigt.

Sen tog vi en fika hos mormor, mamma och hundarna kom med. Fick lingonsylt av mams, GODASTE I VÄRLDEN, jag lovar! Sen lite blåbärssylt med, så imorgon blir det pannkakor! Sen var jag och hämtade mina grejor hos Tess. Imorgon blir det filmkväll med henne och Anne-Lie! MYS! Sen träffade jag upp mormor, mamma och Magnus på stan och jag köpte trosor, en jacka för, håll i er, 12,50(!), en brun kjol för, håll i er igen, 12,50 (!) och en rosa kjol som jag tittat på jätte länge, nu nedsatt till 64,50! Helnöjd!! Fyndade även badbyxor och chinos till Max! Sen köpte jag en skallra/bitgrej med "tummen" på och sötaste haklappen med texten "liten älskling" på! <3

Efter shoppingrycket så åkte vi hem, jag och Elin tog en lååång promenad på 1½ timme, nu har jag och älskling ätit tacos. Ska testa ett nytt spel snart som vi köpt till Wii. Sen duscha och så kommer jag somna helt ovaggad.





Fyndade även badbyxor och chinos till Max!
Sen köpte jag en skallra/bitgrej med "tummen" på
och sötaste haklappen med texten "liten älskling" på! <3





en jacka för, håll i er, 12,50(!),
en brun kjol för, håll i er igen, 12,50 (!)
och en rosa kjol som jag tittat på jätte länge,
nu nedsatt till 64,50! Helnöjd!!





MÅNDAGSFÖRVIRRING

BLÅ, massa man borde göra, men ingenting man orkar. Måste iaf gå till KFAB idag och fixa kontraktet. Skulle behöva ringa chefen med. Men tror hon har semester. Ska försöka ta mig i kragen och ringa facket med. Mycket jag ska göra idag.

Ska även till mormor och Roffe idag. Mams skulle kanske dit med. Ska ringa mormor och fråga om dom ska vara hemma. Hoppas. Måste till Willly med. Handla lite grönt. Nej, hejdå, innan jag kommer på mer måsten.

KVÄLLSPROMENAD MED MINNEN

Hur kommar det sig att vår hjärna fungerar så att vi kan framkalla fotografiska minnen genom att använda oss av våra sinnen? En doft kan framkalla en känsla, en känsla en doft. Bara av att se något kan våra hjärna flytta oss tillbaka flera år i tiden och få oss att uppleva ett ögonblick åter. Det är så enormt och underbart att jag inte vill veta hur det fungerar. Det räcker med vetskapen att det gör det.






Ekarna får mig att minnas vad som fick mig att förälska mig i Kungsör.
Björkarna minner om rinnande näsa och kliande ögon. När jag ser
en maskros kommer jag att tänka på dig, Johanna, hur vi matade
din pappa med maskrosblad när han sov. Som dom gjorde i Pippi
filmen. Rönnbären får mig att inse att hösten snart är här, eller har
den redan kommit? Himlen får mig att känna att alla dom som
lämnat oss här på jorden finns med oss, nära. Mina vita ben påminner
 mig att jag måste hinna sola innan sommaren är slut. Doften av varm
asfalt med inslag av ruttet vatten från bäcken får mig att le.





SKAPLIGT SEG IDAG

Blä!! Nu blir det ingen alkohol på ett bra tag. Inte Aldrig mer, det kan man inte hålla. Men ett tag. Mår inte alls så bra idag, känns inte som om jag vaknat än. Ändå har jag hunnit med att lägga in bilder, promenerat upp på byn i värmen, haft totalstopp i toan och lite annat smått och gott. Sånt man önskar sig när man känner sig som en påse nötter.

Nu blir det nog soffan resten av kvällen och försöka ignorera alla typ femtio myggbett jag fick igår. Och hoppas på att allt flyter på, inga mer förödelser idag.

Imorgon hoppas jag på att vakna pigg som en mört och städsugen. Tråkligt nog verkar det inte så troligt, men man kan ju drömma. Annars blir det nog en sväng till Köping imorgon. Till mormor och Roffe kanske, eventuellt en sväng till Kolbäck med? Vi får se hur morgondagens humör och allmänna tillstånd är.

GODKVÄLL!

HEMMA IGEN

Nu blir jag kvar hemma ett tag. Skönt. Jaha, i fredags tog jag det så lugnt man kan. Nästan. Men, men. I går blev det party igen! Känns som om det blitt lite mycket alkohol den här sommaren. Inte bra, inte bra. Jag drog hem till Tess och vi drack lite fancy drinkar och mös! Sen drog vi vidare till WQ för att kolla på Veronica Maggio! Min födelsedagspresent till Tess! <3 Det var sjukt mycket folk och ett jävla drag! underbart! Bästa på länge!









SMÖGEN

jobbade, solade, badade bubbelpool och hade det grymt bra!




EN SAK I TAGET

Nu blev det helt plötsligt länge sen sist!
Men en uppdatering kommer nu! Yeeeiih!

Så, börjar med Tess och Carros blötfest förra veckan, bilderna får tala lite för sig själv.





RSS 2.0