MYCKET SOM HÄNDER, MEN INTE MYCKET SOM BLIR GJORT

Då var helgen till ända.

Fredagen spenderades i skolan, tröttsamt. På eftermiddagen drog jag in till Köping, träffade Tess och vi tog en sväng på stan. Käkade lite, sen hem till henne. Vi gjorde oss i ordning, Carro kom och sen kunde vin pimlet börja! Trevligt värre! Drog vidare på förfest, sen till Brorsan & Syrrans! Där var det helt kass musik måste jag säga. Dom spelade utdragna remixer på låtar, samma låt i över fem minuter. Lite uttröttande. Vi var till Hantis en sväng med, notera VI. Inte en kotta till. Helt tomt på övervåningen och ca femton personer nere. En lönehelg? Så vi avslutade kvällen med kebab som sig bör. Sen hem till Tess för att sova sött!

Lördagen tilbringades hos lillebror som flyttat hemifrån nu! Fixade i hans lägenhet lite, ska dit i veckan igen tror jag, är så kul när man får fria händer! Han litar på mig, galningen. <3

Idag har jag försökt plugga, lite har jag hunnit med, med betoning på lite. Har tittat på IDOL nu, spännande! Så underbart med tv4play, när man är kass på att planera saker. Kan kolla när man vill. Underbart. Nu tänkte jag faktiskt borsta tänderna och lägga mig och läsa lite ur Läraryrkets många ansikten. Jippie.

Plattade håret idag, läskigt!




Hoppas ni haft en bra helg, vad har ni haft för er?

ONSDAG I PANIKEN OCH FRUSTRATIONENS TECKEN

Känner mig snurrig konstant.. Har gjort ett ärligt försök att plugga men idag fanns det inte någon som helst motivation. Hoppas det vänder annars blir det inte kul. Magnus försökte peppa mig men knappt det hjälpte, så han hotade mig med att om jag inte pluggade klart skulle jag inte få någon mat idag. Så blev så illa tvungen att knåpa ihop något.. Mutade med med kaffe ur min nya favorit kopp och vindruvor! Mmm!





Var barnvakt åt fisen i förmiddags. Så mysigt, men han var trött och somnade hos mig i soffan, det var länge sen han gjorde det! <3 La mig och pluggade lite. Men det är så sövande att höra ett barn sova, att se honom så bekymmerslös och fri från krav och oro. Somnade jag med, fick ge upp. Sen blev jag skapligt seg, så tog en promenad när Elin kom för att hämta Max. Sen pluggde jag då lite..

Såhär på kvällen kom lillebror och Hyttmo över och hämtade lite grejer inför sin flytt på fredag! Skönt att bli av med lite "skit". :) Trevligt att ha honom här på fika! Ja och Hyttmo med såklart! Fick God mat tillslut, Magnus lagade tacopaj, han börjar bli riktigt bra på det här med matlagning! SKÖNT! <3









KÖPTE EN FIN MÖSSA PÅ STAN! <3




MÅNDAG PÅ STAN
med elin, fisen och god mat från spicy!


        





HÖSTPROMENAD

Efter en heldag i skolan så tog jag en lång skön promenad. Det nalkas höst. Underbart, längtar till löven faller ner och det prasslar när man går. Det är det som gör att jag älskar Sverige, alla våra årstider. Alla har sina nackdelar, men även sin charm. underbart.

Det doftar så gott på hösten. Luften känns skön och man kan gå ut och rensa huvudet på ett annat sätt så här års. Det blir något slags lugn. Det är lättare att andas på något vis.



NAMNFEST

LITE BILDER FRÅN MAX NAMNFEST 20/9!








SLÄNGER UPP LITE BILDER FRÅN VECKAN SOM GÅTT




 SÖTSTIG <3




  HEMMAGJORDA HAMBURGARE A'LA MAGNUS





LÖRDAGSFIKA MED ELIN OCH FISEN <3  







SÖTNOS! <3







MAX KOLLAR PÅ AIK:S TIFO MED GUDFAR.
<3





KÅRPARTY MED TESS OCH CARRO!










SYKVÄLL MED ELIN OCH MAX

Elin och jag hade en mysig fredag, käkade på mexicanska, sen hem och tog varit glas vin och började skapandet!





































Denna kväll resulterade i en mysig lekfilt till max och en jädrans massa garnbollar!

<3 tack för en mysig kväll!









EN URSÄKT

Har inte haft tid att blogga så mycket på sistone. Har varit sluttampen på min första tenta, men ikväll blev det klart, äntligen!  så här kommer lite snabbgenomgång!




ORKAR INTE

Orkar inte mera just nu. Fan, halsjävel. Nu? Varför?


Är ganska så trött på att inget verkar gå min väg just nu. Halsontet gör mig förlamad i hela kroppen, även hjärnan. Känns som slöseri att plugga, vet inte vad det blir. Nu kan vi lägga till konstanta nysattacker och snövlel och snor på symptomlistan. Fy fan. Får snart ta en ny alvedon dos, sen blir det Strepsil och honungsvatten. Smaklig måltid!








HONUNGSVATTEN OCH AJ, AJ.

Har fortfarande tok ont i halsen. BLÄ! Orkar inte med det här nu, jag gör inte det.

Men jag var duktig och genomled förmiddagens lektion trots halsont. Slutade tidigt, vid tolv så det gick bra. Har eventuellt ordnat med planer inför helgen, blir nog att gå ut på DeKår, bara allt flyter på åt rätt håll med planeringar och förkylningar.

Kvällen har bestått av jämmer, honungsvatten och pluggande. Sen lite IDOL. Nu tänkte jag borsta tänderna och krypa ner och läsa en stund. Lång tid kvar till nästa värktablett så lika bra att försöka sova bort smärtan.





GODNATT ALLA MINA SÖTA!


















ONT I HALSFAN IGEN

Har inte riktigt tid med det just nu, känner jag.

Dagen har bestått till stor del av skolvistelse. Hade lektion i Lärarens Uppdrag, sen lunch och efter det datakurs! Trevlig, om man bortser från halsfan såklart. Efter skolan bar det av mot världsmetropolen Kolbäck! Tågen stannar till och med här. Den ni! Åkte till Köping med mamma och hämtade kusinerna. Jag läste lite, ca tre sidor sen somnade jag som en stock. Vaknade lagom till pannkakorna! Mmm, yummie!

I kväll så har vi varit på Cirkus i Västerås, kul som fan! Men är toktrött nu, ska läsa lite, lite, sen ska jag sova massor, massor. Ska gå upp lite tidigare och plugga i morgonbitti istället.












DET KAN VARA SÅ BRA

Om man bara lägger ner det där att döma sig själv och bara slappnar av och tar det som det kommer. Men det är svårt, jävligt svårt.



Dagen har varit skön, just så. Var i skolan till tolv, han med tåget då. Hade VFU föreläsning. (VFU- verksamhetsförlagd utbildning.) Var lagom intressant. Sen har jag fikat med Elin Pelin och Max, promenerat, pluggat, somnade, tog ett skönt bad, lagade mat, kollade på Scrubs, nu blir det Roast på Berns och sen godnatt för mig!


Imorgon blir det skola 9-12, sen ska jag fixa lite på stan, köpa en bok. Tar tåget till Kolbäck efteråt, ska på Cirkus i Västerås med mamma, moster, Nell och Gurra! :) Ska bli mysigt!






SKÖNA SÖNDAG

Jobbat 8-16, gick bra, trevligt, men trött som en tok. Så jag hade ett ordbajsande som hette duga, stackars dom som fick stå ut med mig idag. Träffade Elin och Max i sporthallen och gick med dom till kunsum och sen hem. Sötnosarna! Nu har jag tränat och duschat, Tess kommer alldeles snart. Vi ska kolla på Top Model och äta vindruvor!

Sen kommer <3 hem, vad ska man äta ikväll?


IBLAND ÄR DET BRA ATT DET INTE BLIR SOM MAN TÄNKT SIG

Men bara ibland.

Elin kom över och vi lagade mat, potatisgratäng och korv, mumsigt! haha! Sen tog vi något glas vin och tillslut så hamnade vi mitt i ett djupdyk i min överfulla garderob! Blev lite rensning och lite städning. Skönt! Kastade lite, sparade lite på vinden, Elin fick med sig en kasse och tack för hjälpen. Tack gumman för en underbar kväll med mycket skratt. Du är underbar! <3

Nu ska jag strax krypa till kojs tror jag, ska ju upp i morgon och jobba. Men blir lite stirra på dumburken först.



Vad har du haft för dig ikväll?


VILL VERKLIGEN HA DENNA SKÖNHET FRÅN LINDEX!





Det kan va så förfärligt, det kan va så bra.

http://www.youtube.com/watch?v=h_MDgJo5zzc


TA DAGEN SOM DEN KOMMER

- Har aldrig lärt mig det, vill alltid ha något att se fram emot!!

Idag har jag jobbat, tog en friskvårdstimme, tränade! Duschade en sån där lång härlig lördagsdusch. Nu har jag plockat ur diskmaskinen och plockat lite. Snart kommer Elin hit, ska koka ihop lite mat och dricka lite vin! Trevligt värre! Senare kanske det blir utgång, det visar sig. Tar det som det kommer, fast jag tycker inte om det!



<3 Är så glad för din skull Johanna!
Åhh, jag dör! Hundra gånger minst.


EN BRA KVÄLL, AFTER ALL

Det blev ju bra. Mys! Jag och Magnus gick ut och tog varsin öl och käkade lite, sen gick vi på bio. Linje 123 Kapad, inte så dålig, inte så bra heller. Gillar inte John Travolta som "badguy". Nu är vi hemma igen. Ska nog ta en till öl, fick lite mersmak! Sen blir det tidig kväll för mig. Trött, sen så ska jag jobba imorgon 8-16. Skönt att inte vara allt för trött.




Puss på er, sockertoppar!

WHANTS


Har införskaffat ett par lackleggings.
underbara! Vill mysa i detta en kall höstdag. <3






Åhh, jag är kär i det fina linnet från Lindex!
Vill matcha med jeans och en mysig kofta,
lila accesoarer och ett par snörda stövlar.
Vackert som musik.



(Det mesta från Lindex, Kappahl, Din sko och HM, kunde man inte tro!)



NÄR MAN VILL SÅ MYCKET

Blir det bara ett stort virrvarr i huvudet.

Känns som om jag missar en massa, men jag vet att jag inte gör det. Det känns som om jag har massa "borden" jag satt upp för mig själv. Som jag egentligen inte vill/orkar med? Eller vill jag? Har någon konstig känsla av att allt är svart eller vitt för mig ibland. Antingen går det bra, eller så går det åt helvete. Ingenting mitt i mellan. Jag vill så mycket, men allt går inte som jag vill jämt. Nu gäller det att jag inte faller ner i gammla vanor och ger upp. Jag vill inte ge upp, det blir ju inte bättre då? Blir bara förvirrad av mig själv. Och hur lätt är det att få något vettigt gjort då?


Vill ut ikväll! Har inte ro till att vara hemma! Men nej då, alla är så jävla tråkiga! (förlåt jag vet att ni inte har lust/tid/ork/pengar). Men det känns pruttigt. Är ju Rookiesittning ikväll, men har ingen biljett och verkade inte som om det var många själar som skulle gå.. Tråkigt värre. Ska gå på stora sittningen nästa lördag om jag så ska gå helt ensam! Kan inte någon bara slita sig ur soffan och man kan träffas för att bara umgås??

Till råga på allt, så har mina kläder från HM kommit. Hade i vanliga fall blivit en positiv överraskning att dom kom denna vecka. Men, då jag beställde en ny och fin party klänning blev det ännu ett gapskratt i ansiktet. En underbar klänning som inte får gå ut och dansa ikväll. tragik på hög nivå.















klänningen som inte kommer
ut och dansa ikväll.



























Det låter värre än vad det är. Ska höra med min älskling om han inte vill gå på bio med mig ikväll. Vill se Inglourious Basterds. Sen snackade jag med Tessilito och vi ska eventuelt ut imorgon. Så min klänning får dansa, en annan dag.


Det är nog det där jag och Tess snackade om.
Att rastlösa människor som vi måste alltid ha
något att se fram emot för att inte bli stressade
och just rastlösa. Det stämmer bra det.



EN UNDERBAR DAG

Har varit med Elin och Max i Köping hela dagen. <3 först kaffe hos mormor, sen drog vi alla ner på stan! Köpte en "jacka/kofta" och ett par mjukisharems. Sen käkade vi på Cafelatte, Mmm, Salami och feta sallad. <3 underbart! Drog vidare hem till mormor och satt och bubblade. Satt och mös med Max i gungstolen, såå mysigt! Sen blev det storhandling på Willys. Har varit hos Elin och käkat mannagrynsgröt, gott! Nu ska jag duscha och sen sova. Ska väl glo lite på dumburken först.

Imorgon blir det plugg hemma! Jag MÅSTE! 





Älskar er alla, mina nära och kära. Ni vet. <3

MAGNUS LARSSON



Jag skulle vilja berätta lite om han som äger mig hjärta.


Idag när jag kom hem så hade Magnus städat och han höll på att tvätta kläder. Han hade inhandlat fläskkottletter och ska laga mat åt mig ikväll. Nu när jag går i skolan så tyckte han att vi skulle köpa ett skrivbord som jag kan sitta och plugga vid. Han tittade till och med i IKEA katalogen efter ett passade medan jag satt och pluggade igår. Han kollade med folk i sporthallen igår vilken skola i Kungsör som hade bäst rykte inför min VFU och hur dom jobbade där. Utan hans stöd vore jag vilse nu i denna livsförändring.





Han är den som står vid min sida i vått och torrt.
Han hjälper mig att komma ihåg vem jag är när jag tvivlar.
Han kan få mig att skratta när jag inte tror att det är möjligt.
JAG ÄLSKAR HONOM SÅ.



BÄTTRE IDAG

Var lite stressad och så igår. Men idag känns det bättre efter första lektionen. Läraren verkar helt okej och det jag läste igår och det han pratade om idag fattade jag. Skönt! Lite smått stressande med Tenta om två veckor, men det löser sig nog. Ska eventuellt in på fredag och träffa mina "basgrupp" klasskamrater, dom ville diskutera det vi pratat om. Vi får se, känner att jag hänger med rätt bra.

Men verkar inte som om så många ska vara med på Rookieveckorna, lite tråkigt! Men kanske är bra att fokusera på att lära sig skolan först och ta resten senare. Men känner mig lite kluven, jag vill ju festa som en galning med.. Träffa nytt folk, men det kommer väl nya fester hela tiden. Vi får se hur det går!



Ikväll ska Magnus laga mat till mig! :) Underbart! Sen ska jag träffa Elin. Underbart det med! En underbar kväll att vänta alltså. <3

Imorgon ska jag förhoppningsvis hinna fixa lite inloggning till datorn via skolnätet, läsa lite och fixa en bok. Sen tänkte jag åka till Mormor en sväng! Saknar min mormor, har inte träffat henne på jättelänge känns det som!










SNURR I HUVUDET

Som tusen små bin som surrar för fullt.

Har läst nästan allt av det som skulle läsas till första lektionen imorgon. Var mer än jag trodde och så här på dygnet är det inte mycket som fastnar. Har tid både på tåget och i E-tuna innan skolan börjar. Tar det då. Är trött som en tok..

Känner mig korkad. Är inte van med den känslan. Sen har vi den känslan av att inte allt fallit på plats, har inte någon direkt kontroll över allt. Hittar ingenstans och fattar inte allt. Jag vet, har bara gått två dagar, man kan ju kanske inte förvänta sig att fatta allt då. Men känns jobbigt. Man glömmer bort hur enkelt det är att gå till jobbet varje dag, allt är tryggt och välbekant. Men ska inte ge upp!

Efter all förvirring idag tappade jag modet lite, så blev tröst shopping. Ett linne och två leggings från Gina. Ska prova leggingsen imorgon, dom är snarlika så ska bestämma mig för ett par och lämna tillbaka dom andra. Kände mig lite gladare efteråt. Fast jag höll på att tappa bort påsen inne på stationen, men kom på det i tid. Hade ju varit lagom kul.


Nu blir det till att gå och lägga sig, ser snart i kors.

EN NY DAG MED MASSA MÖJLIGHETER

Så är det. SKa lära mig något nytt idag hade jag tänkt. Första lektionen. Yeeei!

Har sovit dåligt inatt, inte nervös eller så, bara vaknat och inte kunnat somna om. Haft lite ont i magen, hoppas nya medicinen hjälper, så äcklig som den är att svälja! På tal om det är det dax nu igen innan jag trycker i mig lite frukost.

Igår var jag hos Elin på kvälls kaffe och snick snack. Tack för att du finns, du vet att jag finns här för dig. Anytime darling! <3

Ska åka in lite tidigare idag och kolla lite på allt som jag inte har råd att köpa. Ska vi slå vad om att jag kommer hem med någon? jag kan nästan lova det.

Jag har en underbar känsla i mitt hjärta idag,
den kallas nog tacksamhet.
Jag är så tacksamm för mina
fina vänner och min underbara familj
som stöttar mig.




Jag älskar er mer än ni kan förstå.

RSS 2.0