SOMMAR

Idag har jag haft sommarkänslor, det liksom slog till bara, jaha, nu är sommaren här på riktigt. Har kommit på mig själv flera gånger att säga, det måste vi göra i sommar sen, men sen är nu, sommaren är här. Det gäller att få fatt i den så den inte flyger obemärkt förbi. Började jobba igår klockan 16 och slutade klockan 8 i morse, med knappt fem timmars sömn gäller det att hålla igång för att inte sega bort hela dagen. Så har städat, städat, städat och tvättat och strykt lite med. Skönt, när det var gjort.

På eftermiddagen kom mormor och Roffe över på fika, mysigt! Glass och björnbär i solen. Sedan tog vi en sväng till Romantica där jag köpte en fin fin solros. Sedan blev jag nästintill överröst av blommor från mina fikagäster. Fick ett nytt Vildvin, då mitt strök med i vintras, en jättefin kruka som jag fyllde med jordgubbsplantor som dignade av bär. Fick en superhäftig blomma att ha inne med, har glömt namnet på den. TACK MORMOR OCH ROFFE FÖR ALLT FINT!! <3 Så nu fattas bara en planteringsbänk jag ska bygga ihop med pappa någondag.

Jag har en känsla av att jag kommer att tillbringa många sköna stunder på vår altan.


 


STEK

Stek-hett.

Jag mest stek-er i solen.

Nu ska jag stek-a pannkakor med min älskade Magnus.


Vad gör ni i värmen?

FÖRLÅT

men jag orkar inte med en massa sådant just nu. Det känns falskt och bara onödigt. Känner mig besviken och lite sviken. Man kan inte ringa en gång i månaden och aldrig ha tid att ses och kalla sig en bra vän.

Eller överreagerar jag bara?

MIDSOMMARAFTON

Vi tillbringade midsommaraftonen ute i Gymninge i Kolbäck med grillning, Sangria och trevligt sällskap.



Vår "Midsommarstång"



Mmmmmm!






En massa skålande!


Sill, ett måste, likaså sötnosarna L&D.



Kubbturnering och självklart avgjordes lätt av TEAM Eric and theresomalin.

Tack för en mysig kväll!


MIDSOMMARFIRANDE

Efter en snabbpromenad gjorde vi fina kransar och begav oss till Kungsudden för midsommarfirande. Mysigt! Det var jag, Magnus, Elin och Max. Sen träffade vi ju en massa sötnosar där. <3













GLAD MIDSOMMAR!


HÄNGMATTEHÄNG OCH GRILLNING

Tess, Linda jag och Magnus körde en grillkväll. Bror och Hyttmo kom över en sväng för att hämta ett bord och bror passade på att känna på hängmattan lite med.

 
Vadå nöjd?


Häng vid hängmattan.






INVIGNING OCH KLADDKAKA

Invigning av hängmattan och fika med Elin, Magnus och Max.
Lite senare kom även Linda och Tess över för att hjälpa mig äta upp kladdkakan.

MYSPYS!






   





UTE!




Träffade min underbara Tess för möte med chefen inför sommaren, sen åkte vi och köpte glass och bara satt och hade det mysigt i solen! Underbart! Elin sprang förbi en sväng, svärmor med. Så skönt att komma ut, känner att jag lever igen. Men jobbigt att prata inför folk, låter ju inte klok!!


ÄNTLIGEN!



Är de här, som jag har väntat!

NÅGOT LITET ATT GLÄDJAS ÅT?

Fortfarande fruktansvärt ont. Talet funkar inte, heller inte näringsintaget. Detta har resulterat i att jag inte orkar göra någonting i princip. Kul! Men nu har jag ändå varit uppe och fått på mig kläder, nyligen stoppat i mig nya värktabletter så jag sitter här och inväntar lite ny energi. Funderar på att ta med mig täcket och raggsockorna, som mer känns som min andra hud just nu, och gå ut och sätta mig i en solstol. Lite frisk luft kan väl inte skada.

Något litet att glädjas åt var det ja? Nu med minimalt matintag är jag nere på -8kg. Inte bra egentligen, detta innebär tre kilo på tre dagar i princip. Men det är nog den enda "positiva" som jag kan se just nu. Men ska verkligen göra ett försök att få i mig mer mat idag, inte minst mer vätska.

SMÄRTA, BIG TIME.

Idag har jag inte ens klivit upp ur sängen. Har så jävla skit ont! Får inte i mig mer vätska än någon deciliter med tabletterna, det går inte. Så kontaktade sjukvårdupplysningen, ska ta en starkare tablett nu och försöka, annars måste jag ringa in imorgon och komma in akut. Så jag hoppas verkligen att jag kan få i mig något snart!


Jag saknar Magnus och har världens hemlängtan, men jag orkar inte ens sitta i bilen, så åka hem får jag skjuta på ännu någon dag. Ligger ju ändå mest och stirrar i väggen.


TREDJE DAGEN

Ska vara värst, så hoppas att det inte blir värre än såhär. För idag har jag ont, som fan, Räknar timmar och minuter till nästa värktablett. Just nu är det en timma och sju minuter kvar. Pallar snart inte mer. Har i alla fall fått sova en stund i natt. Skönt, välbehövligt!

Sen är jag hungrig nu! Kanske ska prova på att få i mig lite kalla makaroner idag. Mums?

TRÖST SHOPPING









IKVÄLL SITTER JAG BÄNKAD.

Titta på vackra klänningar och sedan självklart på Festföreställningen från Konserthuset. Spännande. Kanske kan man glömma bekymren en stund och drömma sig bort.


Älskar Victorias silver sprakande klänning, slående vacker.

SMÄRTA

Jag var förberedd på att det skulle göra ont, ont som fan. Men inte så här jävla ont!

Lever på en diet av isvatten och piggelin. Stadigt.


SISTA GÅNGEN JAG BLOGGAR MED HALSMANDLAR

Självklart skriver jag inte med halsmandlarna, ville bara förtydliga det för mina underbart söta små "ordmärkare". Jag är nervös nu, inte sovit så där jätte bra i natt. Fjantig, ja jag vet. Men första gången jag blir sövd, lite läskigt. Sen är det ju det där morfinet som jag INTE gillar. Sprutor, ja, jag kan skriva en lång lista. Men, ska försöka fokusera på det positiva. Aldrig med behöver jag klaga på att mina halsmandlar är stora som golfbollar, förhoppningsvis behöver jag inte ens ha ont i halsen, inte lika ofta som förrut.

Är lite rädd att jag ska låta konstigt, de är ju rätt stora. Så om jag ringer sen, titta noga på era mobiler och svara Hej Malin, inte, Hallå vem är det? Då börjar jag gråta.

 Förhoppningsvis kan jag få leva på sådant ett tag framöver,
                            eller isbitar, kanske lite bättre för figuren?


OPERATION IMORGON!



Supernervös just nu. Stressad och grinig. Fy.
Kanske har man tur och får mysigt sällskap
av Willma när det är dags att sova i alla fall.

SMÅ FYND

Några små fynd måste man unna sig, fast det är rätt så tomt i plånboken.




Örhängen 10:- Halsband 10:-




Örhängen 10:- Halsband 10:-
Bikinitrosor 20:- Sjal 30:-
Linne 50:-


MÅLERI, MÅLERAAA!

Jag hämtade upp mormor och vi åkte till Kolbäck, målat, lunchat, sen till bror och fika! Moster, Nellan och Gurra var med de också. MYS!






Gurra och Gurra lekte med bollen
tills de ena av dem var helt slut!


EN DAG I DJURPARKEN

blev det idag, med Elin och Max. Mysigt som tusan, det måste vi göra flera gånger.









GRILLERILL MED C-4CE!

Tack flickor och Anders för en mysig kväll med grill, kubb och en massa prat om allt utom skolan.





Ett år avklarat.

 


MONSTERMYGG

Auotch! Kliar ihjäl mig, monstermyggbett!

På dagens agenda har vi promenad, lång dusch, tömma spargrisen och gå till romantica för att hitta något att sätta i en av blomlådorna som står tom, åka till tippen, ÖB och köpa en grill, träffa A, S och M för lite grillerill i Arboga!


 




BIO MED SÖTO



SATC2! Äntligen efter lång väntan. Det var värt det.

Sen åkte vi hem till mig och gick runt i högaklackar och planerade
in en dag att sy snyggaste klänningarna till midsommar. Awheyah!


LEDIG SÖNDAG



Sovmorgon, promenad, dusch, ansiktsmask, nu en kopp kaffe i solen.


KRÄKAS LITE

Förlåt, men jag måste kräkas lite, har ett extremt sötsug och känner mig överlag helt slut.

Varför försöker man vända ut och in på sig själv för att behaga alla andra när man inte får ett skit tillbaka? Är det så svårt att höra av sig ibland? ett litet samtal någon gång då och då? Just idag känns det som om jag flyttat till andra sidan jorden, varför är det så jobbigt att komma och hälsa på mig ibland? Bor liksom inte på nordpolen, ändå är det alltid jag som måste åka överallt. Börjar bli trött på det. Sen har jag en blåsa på lilltån med, inget är bra idag. Jo det är det, men det som ni läser nu är ett koncentrat av frustration som måste få komma ut.

Jag har kommit fram till att jag inte är speciellt bra på att vara ledig. Längtar till jag börjar jobba, så man har lite mer att pussla med för att hinna en massa. Ett helt tomt pussel är svårt att se slutet på liksom, då sitter man bara och stirrar.

Ta detta inlägg med en nypa salt är ni snälla, är inte så illa som det låter.

FÖR ATT JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA PAPPA



Tack för att du är just min världens bästa pappa!

Nu alla, pappa har trollat bort det lilla kopplingsfelet som gjorde att min bakvindrutetorkare gick, hela tiden. Nu slipper vi höra Viii ii, vii ii. Härligt!

FREDAG



Ikväll ska vi över till grannarna, Elin och Magnus för lite mat och mys. Kom på tio i sex att jag faktiskt förtjänar ett glas vin ikväll så spurtade iväg till systemet. Inte alls lite desperat?

SOMMAR



MASSA SOMMARMYS



Luncher ute i det gröna, mys med mina nära och kära,
shoppingtripp till Sthlm, promenader och en massa annat.

ÄNNU MER KÄRLEK




KÄRLEK


RSS 2.0