MITT HJÄRTA STANNADE FÖR EN STUND

Gör inte så igen.
Jag blev så rädd.
Rädd att förlora.
Förlora allt.
Gör inte så igen.





Inlägg som beskriver tiden i Smögen får vänta.
Just nu är jag bara glad att jag andas. Här.
Ingenting kan betyda mer än det.

RENT HUS OCH VÄRMESLAG

Vi har städat idag, så skönt att få det gjort! Nu luktar det ljuvligt här! Passade på att städa på uteplatsen med. Blev fin fint. Har börjat smått att packa inför jobbresan. Värre med det, kommer säker bli sol och jag packar varma kläder eller tvärt om. Så är det alltid. Men men, i värsta fall finns det affärer.

Ikväll kommer Sara och Peter hit, grannar och kollegor, på ett eller annat sätt! :) Ska bli trevligt, har gjort kebabspett, fläskfilén är marinerad, ska slänga in potatisen i ugnen och slå på grillen! Trevligt, trevligt! Ska nog ta något glas vin med, men det blir lugnt, börjar jobba imorgon. Känner inte alls för det, semester är bra skönt! ;) Men ska ju bara jobba en vecka, sen semester i en vecka, sen jobba ca två veckor, sen börjar skolan! Så ska nog passa på att njuta av arbetskamrater och brukarens sällskap!

Ha en trevlig kväll! <3


MYSIG REGNIG DAG MED MASSOR AV PRODUKTIVITET

Jag gillar att hitta på ord! Idag har jag fått en massa gjort, en enorm lättnad. Jag började dagen med en promenad upp til da boss efter frukost. Hade kollat lite med CSN och tydligen så räknas det som man får tjäna om man tar lån ut på kalenderhalvår, inte termin som jag trodde. Så allt jag tjänar nu räknas in i den summan. SURT! Eftersom jag ska fortsätta jobba varannan helg var jag tvungen att kolla så jag inte kom över den summan. Som tur var så gjorde jag inte det! Om jag inte jobbar extra som jag troligtvis kommer att göra. Så funderar på att inte ta fullt lån, utan bara ta för ca 15 vecor istället för 20. Får tjäna lite mera då. Man vill ju ha så lite skulder som möjligt efter allt. Men vi får se!

Sen var jag förbi jobbet och kollade upp lite inför jobb-resan på söndag. Ska bli kul! Sen efter det, se hur produktiv jag varit, gick jag upp till KFAB och kollade upp det här men student rabatt. Hon skulle kolla, sen sa hon att hon tyckte vi hade det fint på våran uteplats, tack! Trevligt med sånt. Fick ett positivt samtal en stund senare, det gick att göra den här lägenheten till studentrabbaterad. Så vad jag fattade det som så kommer vi att få en hyra på 2000!! Det är nästan gratis om man jämför med dom 5200 vi betalar nu! HAPPY!! Skönt! Det löser sig nog till det bästa tillsut!

Efter allt detta runt springande och runt ringande så Har jag lagat världens godaste mat! Bosnisk pita! GOTT, GOTT! Sen blev det massa filodeg över så jag gjorde dom här goda rullarna fyllda med Spenat/Keso/Tonfisk och Spenat/Keso/Bacon. Gott, gott gott! Sen kall sås på yoghurt och MASSA vitlök, så luktar fint här hemma nu!



Nu har jag och älskade kollat på Scrubs så ögonen blöder. Nu sitter jag med färg i håret, dags att färska upp det hela lite. Så man inte märker om man får gråa hår. ;) Slänger upp lite bilder på klänningen jag köpte i Ö-vik. Tess önskan. Me like!



DRÖMMAR OCH KONSTIGHETER

Drömde en konstig dröm inatt. Helt snurrig. ALLA drog ur mig energi, ville att jag skulle hjälpa dom med massa saker, sen dög det inte iallafall. Men jag gjorde om och försökte fixa allt, till jag bröt ihop och gav upp. Bara la mig ner och orkade inte ens lyft ett finger, jag tänkte ligga där tills jag dog. Hemsk dröm! Har en konstig känsla i magen fortfarande. Huua.

Men annars känns det bra, som igår. Känner att jag har mycket går min väg just nu, tror jag, om det här är min väg, vem vet? Men jag har kommit in på skolan, har massa med underbara människor runt mig. En pojkvän som jag älskar så mycket! Underbar familj och underbara vänner som står mig så nära. Det är sånt här jag inte ser jämt, fast det alltid finns här. <3 Jag älskar er!




Men det finns platser i mitt hjärta
som är lite mer tomma nu.
Dock finns dom kvar, för alltid.


Det finns en glädje
större än sorgen
Glädjen att minnas

Jag glömmer aldrig. <3


 


KVÄLLSPROMENIX

Tog en långpromenad nu på kvällskvisten. Varmt som fan är det ute fortfarande! Kvavt liksom. Men, man ska inte klaga, nej. Fotade lite, men kameran har fått tuppjuck!! Ska kolla på den imorgon, ingenting ville funka, så ursäkta bilderna. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, sen ta en kopp kaffe och så ska jag och Magnus kolla på Scrubs, nu är han fast han med! <3







Jag älskar kungsör med alla ekar.
Dom är så vackra! Tänk vilka krafter som krävts för att dessa
enorma träd har vuxit sig så stora.

Att de har funnits så länge, det är liksom något magiskt i dom.
Man känner sig så liten och tid känns som ett fånigt begrepp
när man tittar upp mot dom stora kronorna.
vackert.




SOLIG ONSDAG

Idag sken solen in genom fönstret när jag slog upp mina blå! Underbart! Men  har en nedrans huvudvärk, måste dricka vatten bättre idag, har varit sjukt dåligt med det. På dagens agenda står ett snabbt besök på jobbet, ska kolla upp lite inför jobbstarten på lördag. Sen ska vi åka in till Köping Magnus och jag för en fika hos älskade mormor och Roffe! Efter det blir det en efterlängtad fika med Tess! <3


 

kärlek till er alla.


ÄNTLIGEN HEMMA

Lite så känns det faktiskt. Borta bra, men hemma lite bättre. <3 Saknat att tvätta händerna under rinnande vatten, duscha hur länge jag vill, rena kläder, våran säng, soffan och såklart Stig! Han hade flyttat till Södergården, igen, han gör det när vi åker på semester, trots att vi har haft någon som sett till honom flera gånger om dagen. Men men, envis som han är så drar han. Tur att man vet var! Åkte förbi på vägen hem och där låg han och sov i hammocken. Sötnosen! <3

Idag har det mest blitt att tvätta alla kläder, sängkläder och handdukar. DRYGT! Men nu är allt klart, hjärtat är på träning och jag ska nog lägga mig i soffan med ett glas vin och nya HM katalogen. UNDERBART! Imorgon blir det till att gå och träna, sen ska jag ta mig i kragen nu en sväng, har typ lagt på mig tusen kilo på semestern, nästan. FY! Men men, tur att det går att göra något åt den saken. Men det får bli imorgon som sagt! Bjuder på lite bilder på några av mina loppisfynd!

ÄLSKAR dom blåa stövlarna!! 30 KRONOR!!
Har nästan likadana fast röda.

Tavlan kostade 20 kronor, nästan gratis!

Kossan köpte jag åt magnus, nu kan han bjuda på"kossa" i kaffet på riktigt!



ANDRA VECKAN I PARADISET

Efter att huliganerna åkt hem var jag och magnus ensamma i stugan i två dagar. En dag med bara myspys och en dag tillbringade vi i Ö-vik med lite shopping! Sen kom mamma och pappa uppp och överraskade oss! Dom ringde inte ens före utan bara dök upp, höll på att skita ner mig när det kom två vilddjur springande, Tindra och Willma! Men jätte kul att dom kom, vi grejade i stugan, möblerade om och donade, åkte på loppisar och handlade massor! Fint väder varje dag den sista veckan :) Det har varit helt underbara två veckor här uppe, trots mygginvationen av Malin och regn. I går åkte vi hem, hejdå stugan, för denna gång. <3 ÄLSKAR DENNA PLATS!
 
GLASS EFTER SHOPPINGEN



MINA FYND




M&P OCH VILDDJUREN KOM PÅ OVÄNTAD VISIT



LOPPISBESÖK, FIXING, SPELA SPEL, TEKNIKPROBLEM OCH MYSPYS

























TRAV, DANNERO



HÄNGMATTEHÄNG, VOVVARNA OCH ALLA MINA MYGGBETT




<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

EN UNDERBAR SEMESTER MED FAM G&B

STUGAN



FISKE LYCKA (?)



SISTA DAGEN, SOL!



BYGGDE UPP MITT PIPPI HUS!



BUS



SKATTJAKTEN



EN SUPERROLIG DAG PÅ PARADISBADET I Ö-VIK




TACKAR HULIGANERNA FÖR EN UNDERBAR VECKA! <3

SEMESTER

Nu har vi haft en vecka här uppe i norrland! Underbart trevligt med Linda, Mikko och barnen! Dåligt väder men vi har haft det bra ändå. Första dagarna var vi mest i stugan och mös och donade lite här. Sen var vi till Ö-vik i fredags och badade på Paradisbadet, ett stort äventyrsbad, super kul!! Tror att jag hade mer roligt än barna till och med! Vi åkte fors och massa annat kul! badade hela dagen! Sen tog jag och Magnus en snabb sväng på stan. Dagen efter var alla "gammlingarna" slitna och hade träningsvärk. Haha! Trodde faktiskt att jag inte skulle kunna röra mig jag heller, men se på fan, det gick så bra så! Dagen efter så hade vi ÄNTLIGEN lite bättre väder! Så det bar ut på skattjakt. Vi hittade en flaskpost med en skattkarta. Ungarna ble helt tokiga och vi tog båten ut och letade! Jätte kul! Sen fiskade vi, gril och spelade TP halva natten. MYS! I söndags åkte huliganerna hem och det blev tom och tyst här... Men tack för en underbar vecka med massa skoj och bus!! <3



Vi stannade några gånger på resan upp!


FINASTE PLATSEN! Fiske/regn.


frukost och sagostund.


"altanen", grilla M och solnedgång.


Mer bilder kommer senare när vi är hemma igen, bilder från skattjakten med mera, liiite seg uppkoppling i skogen!

Hur har ni det??

ÄNTLIGEN SEMESTER

Igår bar det av mot norrlandsskogarna! Äntligen! Elin och Max kom förbi på förmiddagen en sväng, han har blitt så stor!Jag lovar att han typ hänger på fritidsgår´n när vi kommer hem. Dom växer fort! Stig saknar jag med redan! Men han har det bra!

Resan upp gick bra igår, förutom över bron, men det var ju väntat. Nu är vi äntligen inpackade, jag går runt och fejar lite, Linda och barnen fiskar och Mikko och Mange är och hämtar vatten. MYSIGT!! Nu mullrar det över sjön, kommer mer uppdatering sen.

hoppas ni har det bra hemma! <3





POWEER MEET 2009

Lördagen började med grillning i Munktorp hos Tess och Lindas pappa Björn! trevligt värre, lite små regn när vi grillade bara, men paraplyn är en uppfinning till för att användas! Vi åt och sen sprang vi flickor upp och fixade oss iordning. <3 jag och Tess åkte med Björn till v-ås, dom andra åkte raggarstyle. Väl framme så drog jag och Tess runt och kollade läget lite. Träffade Malin L med, kul som fan att träffa henne, var ju över ett år sedan sist! Sen köpte vi langos som var sådär. Haha! Vi begav oss hemmåt vid två tiden. Då fick Vi åka stilfullt hem! Mysigt med filtar och söta vänner. <3 Gick hem från "vägen" i mörkret. Ringde Magnus som kom hem från krogen, vi pratade heela vägen hem. TREVLIG KVÄLL!





sötnosar <3


Tess är snyggve!



Fiiinbilen!



and off we go!



Månskensdrink vid mälaren! ;)



puss*



SNYGGVE!



åka biiil!



promenad hemåt.



BILDRESULTAT OCH FOTOGLÄDJE



 
Detta blev resultater efter BUSen och hårfix.




aj!



Så var det söndag. Skönt ändå. Helgen har varit bra, var in till v-ås i går, lägger upp lite bilder imorgon. Hade jätte kul! <3 Nu har jag precis spray tannat Elin, hon blev lite avundsjuk på att jag var så brun, så nu blev hon med det. Så fint! :) har packat lite med. Håller på och tvättar det absolut sista. Tvätten är snart klar, då ska jag krypa ner i sängen och sova! Imorgon bär det av till norrland! ÄNTLIGEN!!! <3








fotade lite i Gymninge


PEPPARKAKSGUMMA MED KRULL OCH EN DECIMETER HÅR MINDRE

That's my look for today. Hell yeah. Blev riktigt nöjd faktiskt.

Så idag har jag inte hunnit så mycket mer än att permanenta håret, duschat och ätit lite lunch. Men dagen är ung! Ska snart till Munktorp, som idag får finbesök av Linda. <3 Där ska vi grilla lite och dricka massa vin. Sen ska vi vidare till Västerås och Power Meet. Trevligt värre. Känner mig nöjd, snygg och glad. :)

Bilder kommer imorgon, glömde sladden till kameran.

Men bege er till stan ikväll! Vi ses i dimman! Give me a call, bitch!


DET BLEV EN GANSKA BRA DAG TILLSLUT

Nu är jag i Kolbäck, har precis spray tannat mkig nu då. Brun blev jag, men ska inte ropa hej förrän jag sett det i dagsljus. Kanske bara kommer att visa mig på nätterna framöver, för nu ser det bra ut. Hoppas det blev bra. på för och eftermiddagen roade jag mig med att tvätta och däremellan kolla på Scruba, trevligt.

Imorgon ska jag nog permanenta mig och klippa mig. Om vi orkar fixa det. Ska städa bilen som vi ska låna till semestern med. Till kvällen blir det grillmys och sen mot västerås. <3

DET HÄR SKULLE BLI EN BRA DAG.

Du får mig att tappa fotfästet ibland. Give it back to me!

Gårdagen tillbringades på jobbet, sen hemma. Har nu semester. :) Sköönt. Dagen idag började med det något överambisiösa att gå och träna i denna värme. Men nu är det gjort skönt. Sen en skön dusch och ihärdigt skrubbande av kroppen, i kväll ska jag bli brun. Hahha. Blir nog bra.


Känner mig tom, liksom inte redo för något av allt.

Funderar på att skita i håret idag iaf. Orkar inte flänga runt och leta efter permanent tjosan. Orkar inte. Åker till mamma och pappa ikväll och fixar brännan iaf. Imorgon blir det power meet!

ÄNNU EN MYSIG DAG

Har jobbat 8-13, tog ut komp och passade på att ta en sväng med mormor och mamma på stan! Köpte byxor, ett linne, shorts, leggings och en klänning. Bra skit. Det vänder nu, det känner jag. Haha. Sen åkte jag till Big In och köpte Spray tan in a can. Haha, Lena hade köpt och gjort det, hon var så fin!! Lika brun som Tess, och då är man brun. så jag kände mig som en blekfis. Så nu har jag köpt med, så ev. imorgon så blir jag brun! Hah! Ska fixa håret med, jag klipper mig själv och så ska mamma permenenta mig. hoppas det blir bra! Tror det. Sen gick jag hem till Tess, skulle kolla buss tiderna, men hon skulle till jobbet och Jocke skulle skjuts henne så jag tog snålskjuts. :) Ska plocka upp lite nu och ta en välbehövlig dusch. Unnade mig ett glas vin med, Mmmm. Sen ska jag gå och lägga mig snart, jobb imorgon med. Måste sooova. Värmen tär på en. Vill att det ska bli lördag. <3


Simma lugnt.

JAG FÖRSMÄKTAR SNART I DENNA VÄRME

:) pippi. Idag har jag jobbat 8-16 i denna värme! Samma sak imorgon.. Men efter jobbet så tog jag en skön dusch, bytte om och traskade tillsammans med Elin och Max till Linda och Mikko, Miio fyller år idag! :) Snackade lite strunt, åt prinsessbakelse och dracka massa kaffe. Sen hängde Elin med mig hem och vi käkade lite, hamburgare, sallad och vattenmelon, mmm! Nu på kvällen har jag röjt lite här hemma, vattnat alla blommor, tar lååång tid. Nu har jag slängt in sista räkningen och ska snart hoppa i säng. Bara tre dagar kvar till SEMESTER nu! Jeeii! Snart stugan.. snart.. Men först blir det Power Meet och träffa Linda K. <3 Ja och Tess förstås, men det är inget nytt. ;)

GODNATT!

RSS 2.0