ETT SKAFFERI MED KÄNSLOR?

Tänk om man kunde fånga en känsla och stoppa den i en burk. Stoppa in den i ett skafferi och förvara den där. Till de gånger då man känner att man aldrig skulle kunna känna igen. När man inte minns hur det känns att känna härliga känslor. Det vore bra. Tänk att kunna öppna en burk med sprudlande glädje och vågor av kärlek.

Jag skulle nog spara lite gråt med. För om jag inte får gråta så blir jag sådan, känslolös på något sätt.


NYA TIDER

Vintern är snart här. Jag haft fullt upp med att hinna med under hösten, har nästan missat att den varit här.

Men nu är det nya tider, nya tag.

Jag hoppas ni haft tid att njuta av hösten,
doftat, upplevt känslan av höstlöv som virvlar runt fötterna,
lagt märke till alla vackra färger.



....

..och allting som är bra med mig har jag en förmåga att glömma bort.


TENTASKRIVNING

Japp, nu är det dags, ska sitta och skriva tenta hela helgen, måndag och troligtvis på nätterna fram till torsdag då den ska lämnas in. Har haft fullt upp med allt annat som ska göras och läsas och skrivas så har det jobbiga kvar nu. Ska inte bara skriva utan även läsa om nio böcker som jag läst, men glömt igen.

Men jag är ju såklart i behov av fika paus ibland, så känn er manade att komma och störa mig här där jag sitter i min ensamhet!

Har haft fruktansvärd ångest över att jag helt glömt bort att städa de senaste veckorna, kanske inte helt, men tamejtusan inte långt ifrån. Så har gjort en deal med mig själv om att städa ett rum per dag nu. Sovrummet, den enorma tvätthög som övertagit vårt badrum, hallen och nu ikväll köket är avklarat. Skurat allt utom taket i dessa rum, det får bli till jul! Oerhört nöjd är jag, och vem behöver gå till gymmet när man kan städa oavbrutet i sex timmar varje eftermiddag.

Igår var jag klar med städandet strax innan halv tolv. Sen direkt i säng. Så ikväll ska jag unna mig ett glas rött och någon timmes soffhäng med min underbara M.

Hoppas du har fångat din dag,
du som haft tid.

 


SKAPLIG BLOGG TORKA

Jag har som sagt hat allt för mycket att stå i de senaste två veckorna. Har inte haft någon energi över till någonting roligt känns det som. Men nu är jag hemma och skriver tenta till på måndag, så ska försöka att se till att vila upp mig lite. Inte flänga runt överallt. Bara ta det som det kommer. Måste försöka få någon ordning på hemmet också, städning hamnar lätt sist på listan när man har allt för många bollar i luften.

Sen har vi fått hem vårat lilla gos!! Hämtade honom igår. <3 Han är så söt, har så mycket energi! Han bara busar, busar, busar och busar. Stig han stack ut igår kväll, får hoppas han behagar komma hem snart igen. Hoppas de kan bli vänner Stig och Helmer.




RSS 2.0