ATT VARA ÄRLIG

Att vara helt ärlig mot sig själv och andra,
det kommer inte av sig själv.
Det krävs hårt arbete. Man orkar inte hela tiden.
Nu och då behöver man lägga på locket, för att orka.
Det betyder inte att man slutar att älska.
Bara att man orkar älska mer en annan dag.

MASSA TANKAR IDAG.

Det finns ingenting som får mig att stanna upp så som
en människa som är helt och hållet ärlig.
Inte så att folk inte är ärliga vanligtvis, men ni vet dom tillfällena när en person
helt och hållet blottar sitt hjärta för en. Det krävs mod, inte bara ärlighet.
Sen att göra det för någon som inte direkt är din vän, det är starkt, jävligt starkt.
Såndant gör mig stum. Och varm i hjärtat på samma gång.
Det finns i oss alla, man måste bara verkligen mena det.




Jobbat 8-16, sen hem och duscha. Efter duschen kände jag mig någorlunda sval och fräsch så bestämde mig för att inte gå ut i solen mer, varmt!! FIck lite dåligt samvete, men satte mig och kolla på tv lite. Skönt. Sen tog jag en promenad ner till ån. satt där en stund och tänkte lite. skönt. Nu ska jag kolla på Scrubs och sen gå och sova. LEDIG IMORGON!



Vi skulle kunna sitta här helt ensamma kvar här föralltid, mina tankar och jag.
Det är första gången på väldigt läng tid.
Jag är ensam just nu, men jag känner mig inte ensam.
jag känner mig fri, fri att kunna bara sitta här med mina
tankar utan att bli rädd att dom ska flyga iväg.
Och jag älskar det. Varje minut.


Det gör ont i hjärtat att se en vän må dåligt.
Men det som gör mest ont är att se en vän som
mår dåligt och att hon inte vänder sig till dig,
snarare vänder sig bort.
Jag kan inte sudda bort problemen,
inte heller lova att allt kommer att bli bra.
Men nog kan jag göra något?
Hjälp mig att hjälpa dig. Snälla.
Älskar dig.



DET SKA VARA JAG TILL DET!

Har lyckats stuka eller sträckt mig på något vis i halva foten. Skulle skjutsa Linda till Granhammar, klev ur bilen liksom från fel håll, fastande med lilltån och tån brevid i facket på insidan av dörren och nått gikc tokigt inne i foten. Har svinont nu. SMART MALIN, SMART! Ska verkligen var jag till nått sånt.

Idag har jag jobbat, sen hem och duscha. Cyklade upp till affären och handlade lite. Sen hem och gjorde potatisbullar, Mmm! Elin kom över på en kaffe sen har jag tittat på film. "låt den rätte komma in", skapligt sjuk film! Nu kom Stig hem, hoppas på att han vill gosa i soffan med mig en stund. Tänkte kolla på Scrubs, fick låna några avsnitt av Tess. Lagom anträngande i värmen. Ska jobba 8-16 imorgon. Ska blir trettio grader, mysigt..

Igår var jag hemme och luffade runt mest hela dagen, blev en promenad i värmen med, höll på att flyta bort. Fick världens skavsår och blåsor med, suprice! Not. Sen på kvällen blev det fotboll, öl, pizza. Mmm! Sen drog vi ner på byn och gick till sportbaren och svirade runt lite. Gick hem vid ett, jobbade ju idag. Men det gick bra! Inte alls seg imorse som jag trodde jag skulle vara!


Nu blir det som sagt Scrubs och sen godnatt för mig!

SOL, SOL, SOL!

Underbart! Dagen spenderades i Köping. Var hos mormor och Roffe och käkade lite lunch, mmm! Sen åkte jag till kuratorn, jobbigt värre. Men hon är så bra, känns som om jag kommer att må bra igen. Måste bara försöka lära mig att ge mig själv ett breake, oftare. Men men, det gick bra! Efteråt åkte jag tillbaka till mormor, drack lite kaffe sen drog vi ner på stan! Provade massa, massa bikinis. Morr, varför måste ALLA bikinis i över D kupa vara skitfula?? Designade för 60+ för fan. BLÄ, hittade inte någon alls, blir att åka till E-tuna eller V-ås. Tänker inte ha en svart ful i år igen. Köpte lite jordgubbar iallafall. GOTT GOTT! Sen gick vi hem och fixade lite käk.

Åkte hem till min darling tess och fikade lite, snacka massa stunt. Sen gjorde vi ett preliminärt schema inför resan med jobbet i sommar. Blev bra. Efter fikan åkte jag förbi kyrkogården och hälsade på vid Johannas grav. Jag saknar henne, varje dag. <3 Jobbigt. Sorg läker aldrig, aldrig. Jag har minnena kvar, men ingen att dela dom med.

Nu ska jag ta och gå och sova tror jag. Ledig imorgon, skööönt!
Man vad ska man hitta på?


UNDERBART VÄDER!

Började dagen med att jobba. 8-16. Sen åkte jag till Malmön i Köping, där träffade jag Tess mfl. Vi solade och jag tog årets första dopp! Skönt, skönt. Lite kallt i vattnet, men det får man ta. Sen vidare hem till Tess för lite torra kläder och en kopp kaffe! Sen åkte jag hemmåt igen. Slängde ihop lite mat, tog en dusch och sen kröp jag upp i soffan med Magnus och tittade på film.

"Fjärilen i glaskupan", en fransk film som var hemsk! Men rörande. Handlade om en man som fick ett slaganfall, en stroke, och blev nästan helt förlamad. Han kunde bara blinka med ena ögat. Men hans talpedagog utvecklade ett sätt att använda alfabetet så han kunde kommunicera. Så skrev han en bok. Aja, den var sorglig och inspirarande på samma sätt.

Men, men, nu är det dags att sova! Ska till mormor imorgon en sväng. Sen kanske på poolparty hos svärmor! ;)


NU BÖRJAR DET KÄNNAS SOM PÅ RIKTIGT.

har sökt CSN nu, hoppas jag kommer in, börjar bli nervös!


Idag har jag jobbat 8-16. Sen hem och la mig i en solstol nån timme på uteplatsen, skönt som faen! Elin ringde och behövde åka till Willys så det bar iväg efter sex någon gång. Vi handlade lite, alltid mer än man borde när man egentligen inte ska ha något.

Sen åkte vi till Mekong och köpte mat, körde ner till gästhamnen och satte oss på en brygga och åt. SÅ mysigt! Vi åt jordgubbar till efterätt och sen satt jag och busa lite med Max i skuggan. Han är en glad liten fis han. <3 TACK FÖR EN MYSIG STUND! Efter spontat picniken så åkte vi hem och jag fixade med CSN ansökningen. Så nu får vi vänta och se. Börjar kännas VÄLDIGT läskigt nu. Huuah.

Nu blir det nog lite "So you think you can dance",
bara för att jag itne orkar göra något mer idag.
Sen blir det godnatt för mig. jobba imorgon.

fridens. <3

SOL, UNDERBART SÄLLSKAP OCH MYSIG KVÄLL.

En underbar dag med mina älskade! <3 Dagen började med en promenad med Elin och Max, blev en bra sväng. Hamnade på Linda och Mikkos altan där vi bjöd in oss på kaffe! Mysigt värre. Sen hem och käka lunch ute på uteplatsen. La mig och sola ett tag, mys.

Mötte upp Magnus, vi gick till Hamnen och fikade, mypys. Vi kom fram till att det var varmt som fan och Magnus kom på att han inte hade några skor. Så vi gick hem, bytte om sen hoppade vi på bussen till Köping. Handlade lite på stan, sen gick vi till Big In. Jag handlade inget, börjar bli en ful ovana det där. ;) Men Magnus hittade både skor och shorts! Väl tillbaka på stan så satte vi oss på Greken och käkade Urfa souvlaki med bulgur, MMMmm! Tog varsin kall öl med, gött, så som livet ska vara! <3


Nu är vi hemma, ska jobba imorgon så det blir strax sängen för mig.

MAX MAX MAX MAX MAX MAX MAX MAX

Tog lite bilder av Max i torsdags!
Han växer och växer,
men är fortfarande en
liten fis. <3











<3

SKÖNA SÖNDAG.

Vaknade i Kolbäck, jag och Magnus sov kvar i Kolbäck. Efter frukost och lite grejande så åkte jag och mamma iväg till IKEA! :) Hittade lite smått och gott! Vi svängde förbi Maxi och sen hemmåt igen. Lagde lite mat och sen fixade jag nya överdrag till mamma och pappas utemöbler, blev skitbra! Åkte till mormor och Roffe och fikade, träffade Nellan en stund. <3 Dom skjutsade hem oss, sen har jag tvättat och städat. Eftersom jag råkade tappa en glasflaska med sköljmedel i hallen. FUCK. Ska vara jag till något sånt. Så fick skura och damsuga, skura och torka. Men nu är det rent och fint igen! Har packat upp det mesta med och tagit en skön dusch! Känner mig som människa igen. Nu blir det nog snart sängen.

Imorgon ska jag ta reda på tvätten, träna och förhoppningsvis träffa Elin, Tess och kanske ta en fika med Linda. hoppas dagen räcker till.  Känner mig piggare idag. Skönt! Men har fortfarande ont i halsen, såklart, det kan aldrigt få vara helt bra. ;)


MIDSOMMARHELGEN!

Blev väldigt trevlig! Åkte tordag eftermiddag. Kom fram till Malmköpings camping, satte upp förtältet. Åkte in till "stan" och käkade och handlade det sista. Sen tillbaka till husvagnen, laddade upp med en ELLE och lite drickbart gott och sen bara mös resten av kvällen!

Självaste midsommarafton vaknade vi vid sex på morgonen av att pappa och mamma började laga frukost, kul! :) Men men, lyckades slummra någon timme men sen upp och hoppa! Åkte in till Malmköping igen, skulle kolla runt lite. Fanns lite söta butiker, men håll i er, jag köpte INGENTING! Oj då, Mmm! ;) Sen tillbaka och började med maten. Åt god midsommar mat och lite sommartårta till kaffet! Började regna när vi skulle till att äta, som sig bör.  Mysigt värre. På kvällen spelade vi lite spel, pratade och hade det mysigt!

På lördagen vaknade vi lika tidigt, om inte tidigare.. Segt! Men men, vi tog en lugn förmiddag, sen packade vi ihop oss och åkte mot kolbäck! :) Tack mamma och pappa för en mysig helg! <3

















MIDSOMMARDAGEN SNART TILL ÄNDA.

Har varit en trevlig Midsommar trots allt. Mer info och bilder kommer imorgon. Nu är vi i Kolbäck och ska sova här till i morgon. Har varit på Åsby, fyndat runt på loppis, massa fint! Lägger in mina fynd senare. Hittade lite grejer till Miios lekstuga som jag och Linda ska pimpa till hennes födelsedag. Hon ska få den då som en överraskning! Hittade gardiner, kruka och lite smått och gottm hoppas Linda gillar det! Och Miio såklart. Sen hittade jag en liten present åt Elin med, men den ska hon få senare. Haha, nu blev du nyfiken va? ;)

Nu har vi käkat tacos och grejat lite. Ska lägga mig och kolla på Twilight nu, har inte set den än. Hoppas den är bra! Magnus ligger redan och sover. Men har laddat upp med lite godis och ett stort glas vatten så blir mys ändå! Börjar få ont i halsen igen, BLÄ. Hoppas det ger sig, men det är fullt med vita blåsor i hela svalget. Suprice? NOT.


Godnatt gott folk,
hoppas ni haft en
trevlig helg.

REGN, LÅDVIN OCH JORDGUBBAR.

Nu sitter jag i förtältet och myser. Regnet öser ner utanför, men vi han få upp tältet i tid. Har varit in till centrum och handlat lite inför i morgon med. Jordgubbar och anjovis. Blir nog en bra midsommar trots allt! Nu ska vi grilla, mamma sitter med ett paraply ovanför grillen, svensk sommar när den är som bäst! Pappa hade med sig två laptops med internet, så kommer fler inlägg, ev bilder senare. haha!

Känner ändå någon sorts rastlöshet, men tror att jag bara är trött.

MALMKÖPING

Idag blir det av, lite mini semester. Ska blir underbart skönt! Åker med mamma, pappa, Magnus och hundarna. Blir husvagn, men det får väl gå, är inte riktigt pigg på att bo fyra vuxna och två vilddjur på typ åtta kvadrat. Men det blir nog bra! Ska bara vara, mysa, dricka lådvin och spela sällskapsspel eller nått sånt.

Nu kommer snart Elin och Max över, Elin ska vara kattvakt när vi åker, så stig har det bra. TACK <3. Ska dricka lite kaffe, sen kommer mamma och pappa så Max får träffa sin gudmormor och gudmorfar. Mamma kom på att eftersom jag är gudmor borde dom bli gudmorföräldrar. Smart där! ;)

HA EN TREVLIG MIDSOMMAR!


om inte pappa har datorn med sig,
då blir det nog nått mer
inlägg om hur vi har det.

fuck. fuck. fuck. fuck. fuck. fuck. fuck.

Känns som om jag är tillbaka på ruta ett. Jävla semester, behöver den. Måste ha det. Orkar inte annars. Hoppas vi kommer iväg, spelar inte sådan stor roll vart längre, men bort vill jag. Bort från vardagen och allt. För jag vill inte vara sån här. Känner att jag inte orkar bry mig, om något, om någon. Inte det att jag inte vill, jag orkar liksom inte. Ingen energi över till någon, eller något. Vill inget.

Solen skiner, men inom mig är regnet kvar.

Men var och fikade med mina underbara Elin och Tess idag. ♥  Ni ger mig energi. Ska ringa min söta Linda imorgon med. Hoppas på en fika med henne med.  ♥  Magnus, han är mitt ljus, han får mig att skratta igen. ♥ Nu har jag gjort ugnspannkaka, ska snart äta. Sen ska jag nog kila över till Elin och Max en sväng, Elins mamma är där med. Har inte sett Max på två dagar, har lite abstinens.. ♥

stockholmsfynden och lite extra.





Skjorta 149:- Gina Tricot.
Väska 89:- rea, Kappahl.
Leggings 99:- rea, Lindex.
Skor 199:- rea, Din Sko.

Skärp 49:- HM.
Armband 20:-, rea HM.
Bh 129:-, Cubus.



Skor 199:-, rea Din Sko.



Tunika 98:-, rea Gina tricot
Kofta 98:-, "rea" HM



Min nya fina Mp3!





faaaan.

Det blir aldrig som man tänkt sig. Ber till solgudarna om sol, nu!
Orkar inte med det här nu.

Är i kolbäck och har käkat räkor och tagit ett glas vin. Mysigt värre, nu blir det sängen. Tåget går 8.14 imorgon. Segt värre. Hoppas jag får sova på tåget en stund.


GODNATT!

...och regnet det bara öser neeer...!

Men jag tycker det är mysigt. Fast mina stackars blommor ute håller på att drunkna tror jag, dom vill ha sol, jag med, snart! Idag har jag faktiskt fått lite gjort, känns som om det var evigheter sen. Dammat och torkat golv och Magnus har dammsugat. Skönt, det var på tiden att det blev gjort. Känns äntligen som om jag har lite energi över till sånt nu. Om än lite. Nu har jag duschat och fixat så maten står i ugnen.

I kväll ska jag hämta upp kusinvitamin och åka till Kolbäck och sova över där, sen ska vi åka till sthlm imorgon! Nell fick det av mig i födelsedagspresent, tågresa och lunch. Ska ev. på bio om vi hinner med det. Ska bli så mysigt! Lite dåligt med cash bara, men har lite sparat sen jag jobbade jul och nyår, tänker unna mig något fint. Nu blir det käk!



2 dagar kvar nu!

känner hur lugnet börjar lägga sig inom mig.

skönt. behövde denna andningspause.

Idag har jag tränat, varit och handlat med mormor, tvättat och nu kom vi nyss hem från familjen Gustavsson/Forsberg. Åt rabarberpaj, Mmmmm! Har varit en skön dag. Känner som sagt att det går åt rätt håll. Men ser fortfarande fram emot semester vid midsommar.

längtar






snart.. bara 3 dagar kvar!

ÖGONGODIS



DEN FINA KLÄNNINGEN FRÅN HM SOM JAG KÖPTE TIDIGARE.
UNDERBAR!


ÖGONGODIS SOM UTLOVAT.






FUNDERAR PÅ VILKA?





HJÄLP MIG!

Jag hittade ljuset i regnet.

Igår fick jag nog av att må skit, så tänkte att jag var tvungen att ta mig i kragen. Ringde min Tess och åkte dit. Vi pratade och pratade, drack lite vin och hade det mysigt. Behövde det, känner mig piggare idag. <3 You make my heart heal. Sov över och åkte hem vid halv ett, han fynda en väska och ett par leggings innan.

När jag gick hem i regnet hände något inuti mig. Helt plötsligt kände jag hur regnet föll i mitt ansikte och jag kände doften av sommarregn. Jag kände mig lite lättare, som om det finns ljus i slutet av tunneln. Hoppas det håller i sig. Regn har aldrig doftat så gott.

Nu har jag ätit tacos med Magnus, ska kolla på tv och kolla lite på kläder på nätet. Förhoppningsvis bara kolla för min plånboks skull. Men det löser sig är min filosofi. Hoppas på en kvällspromenad med min älskade Elin! Max har äntligen börjat gå upp i vikt igen. Skönt!  <3

Konstiga torsdag.

Konstigt humör, är liksom inte med i matchen. Konstigt väder, tungt.

Känner att jag skulle behöva lite hjälp med att komma på vad jag tycker är roligt. Blev ordinerad av kuratorn att ta promenader och att göra roliga saker. Men jag kommer inte igår vad jag tycker är roligt? Vad jag menar är att jag behöver er, mina vänner och nära och kära nu. Jag gör verkligen det. Hjälp mig? Annars kommer jag förvandlas till en kringvandrande zombie.

kärlek till er alla.


tusen måsten i mitt huvud.

Orkar inte göra något. Känner mig tom. Vill bara gråta.

inte bra, inte bra.

Idag var jag till kuratorn i köping, hon är så bra! Dom jobbar med KBT och Mindfulness. Men skönt att få ventilera lite. Hon tyckte att jag skulle vara hemma några dagar från jobbet och vila. har jobbat för mycket. 30 timmar förra helgen, sen efter det bara tre dagar ledighet sammanlagt, blir för lite. och jobba 140% när jag väl jobbat. Jag känner själv att jag inte orkar längre. Tar på mig så mycket ansvar på jobbet, det leder ingen vart. Måste börja slappna av, inte vara den som gör allt, bäst, hela tiden. Prestationsprinsessa är ett ord som säger mycket av mycket. Så pratade med chefen, hon förstod att jag inte mår bra alls just nu och höll med om att det är nog best att jag lyssnar på kroppen. och den säger typ, lägg dig och dö. Är så fruktansvärt trött, ända in i själen.

Känns som om jag liksom "stängt av" dom senaste dagarna, jag orkar inte bry mig och någonting. Jag borde ju sluta bry mig om mycket, men inte allt. Det kan bli tokigt. Måste ladda om, få lite sömn och tid att andas för att komma tillbaka igen. Har fått liksom små blackouter med, helt plötsligt kommer jag inte på vad jag håller på med just då, tappar tråden på nått vis. Men, no need to worry, jag behöver som sagt bara vila och rå om mig själv en stund. Om det verkat som om jag inte riktigt är närvarande eller inte hört av mig menar jag.

Men är sjukt jobbigt att leva med det dåliga samvetet för allt i hela världen jämt. Det gnager i bakhuvudet hela tiden. Måste sluta med det. Men det är fan svårare än vad man tror, jag lovar.

Nu har jag fått tillbaka min kamera
som jag råkade glömma i Max vagn igår,
bjuder på en godbit:



Nu ska jag och Magnus äta kebab och kolla på fotboll!




 


trevlig tisdag.

afterall.

Jobbat 8.20-16.00, duscha. Lagade mat, färskpotatis, lax och blomkål! Mmmm, men luktar fis överallt nu. Med det är sådant man får ta. Sen tog jag en promenad med Elin och Max. <3 Vi handlade lite, jag köpte nya jordgubbar eftersom jag inte fick några igår.. ;) Inte bitter, neeej. Så hem och fixade lite och sen kröp jag upp i soffan och åt sommarens godaste jordgubbar. hittils. Nu ska jag ta och krypa tillbaka, skulle bara kolla läger på facebook. Yeeei. Moget. Mitt hjärta väntar. <3



simma lugnt.


lite gladare, tur var väl det.

Min UNDERBARA Magnus borde få någon slags medalj. Efter incinenten med kaffet så städade han upp röran jag ställt till medan jag satt på en stol och grät och baddade mina stackars lår med kallvatten. Inte nog med detta så när allt var rent och fint så sa han att han skulle bara iväg en stund. En kvart senare kommer han hem och har köpt en kaka! Ni förstår varför jag älskar den mannen? Så det blev lyxfika, och humöret steg några grader. Nu blir det "Tal till nationen" med Magnus Betnér, min idol. Så bra! Sen ska jag gå och lägga mig och sova bort det dåliga humöret, även brännskadorna på benen. Jag överdriver inte. ;)

godnatt och sov gott,
det ska jag göra.

.

the botten is nådd.

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Jag kände mig på lite bättre humör efter dusch och mat. Så jag tänkte att jag skulle baka en kaka, så sagt och gjort! Bakade värsta fina kakan, la på grädde och färska jordgubbar. MMMmmm! Sen så tänkte jag att jag skulle fixa lite kaffe och vi skulle fika lite, så jag laddade kaffebryggaren. Kaffet klart, jag tog av pannan och satte den på ett underlägg, tog upp fatet med kakan på pimpad och fin. Böjder mig ner lite för att få grepp om fatet, och då, BAAANG!!!!! Kaffekannan (i glas) ramlar ner på bordet och går sönder i hundratusentals bitar. Över hela bordet, kakan, golvet och våra köksdynor som inte går att tvätta. FYFAN säger jag bara. Fick kaffe på benen med, brände mig mysigt. Nu är botten nådd, BIGTIME.

Trasig kaffebryggare, ingen tårta, två timmars jobb åt helvete.

FYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

helkonstigtjävlaväder.

sol/regn/sol/moln/blåserbort/sol/moln.


VILL HA SOMMAR, BEHÖVER SOL!

Humöret är väl som igår. Har sån jävla ångest, fyfan. Ni som vet vet. Är helt slut, ska nog fösöka vila en stund. Magnus min älskade lagar mat idag, underbart! Nej, någon större ansträngning blir det inte tal om. känner mig som en påse med tomma jordnötsskal som ingen vill ha. inte ens nötterna kvar. Har så ont i nacken med. Nej, ska lägga mig i soffan och tycka synd om mig själv. FYFAN.


trött, överallt.

Nu är det dags att ge upp för idag, ska slänga mig i sängen och sova nu. Ska bli så underbart. Jobba imorgon, mindre skönt, känner mig fortfarande helt slut. Men, men, tre dagar, sen ledig två igen. sen helgen. SNAAART semester. Snart.

Elin och Max var här en stund. <3 skulle fixa CSN, Elin och jag skulle slå våra kloka huvuden ihop, men nej då. Då tar det två till tre dagar innan man får hem nå grejs till BankID för att ansöka på CSNs hemsida. Jaja, men fick mysa lite med Max i alla fall, och prata med Elin. <3 Inte fel det heller. Max han bara växer och växer och blir duktigare och duktigare! La honom på mage en stund och vips (!) helt plötsligt var han på rygg igen, bara vände sig! Duktig kille, fyller fyra veckor imorgon. Inte illa pinkat! Snart reser han sig upp och springer tror jag.



                       
Oj, nej, inte ligga på mage!         Tjoho..! snabb vändning!            Sköönt, så här vill jag ligga




Nu blir det godnatt för mig. Hoppas på både bättre humör och väder imorgon, inget mera regn nu. tack.

GODNATT.


Jag är så trött. i huvudet, i själen.

Vad ska allt dett slit och elende leda till?
Jag orkar snart inte mer, av mig.



Gårdagen blev väl som den blev. Trevligt hemma hos Linda. <3 Tack för igår, älskar dig. Vidare ut på byn, sen, ja.. Sov till halv två idag. ändå är jag så trött så jag håller på att dö. Har städat lite och så idag, ska träffa Elin <3 snart.  Tänkte ta itu med CSN skiten med, så man kanske får några pengar sen, men vet inte ens om jag kommer in. Vet inte ens om jag vill veta, eller vill något längre. Blir jävligt negativt det här, men that's my mood today. BLÄ.

Ska hålla tummarna för att Max är vaken så man får en liten energiboost. Behöver det. Var med dom och röstade lite tidigare, han är ju så söt så man dör. All världens bekymmer försvinner.







Det är tur att det finns sådana tillfällen,
då kan männer att det är värt att ta nästa andetag.









Men annars är det bara skit. Är trött efter allt jobbande, på't igen imorgon. BLÄ. Har så jävla ont i nacken med. Och i ryggen. Och i själen, känner mig tom liksom. Illamående och snurrig. fyfaaaaaan.



DU GAMLA DU FRIA !

Idag är det våran nationaldag! Idag ska vi visa stolthet för vårat underbara Sverige. <3 Dagen började med lyx frukost. nygräddat bröd, frukt och massa gott. Senare begav vi oss till Nationaldagsfirandet på Kungsudden, fikade vid vattnet. Så mysigt med min underbara Magnus. Promenad upp på byn, köpa jordgubbar och lite gott till kvällen, som ska tillbringas i Granberg/Markkanens boning. Trevligt, trevligt! Ska bara fixa till oss lite, sen packa väskan med ostbågar och licor 43 och lite annat gott och självklart svenska flaggan. Myspys.

TREVLIG NATIONALDAG!







äntligen fredag!

Har aldrig känns så skönt med en ledig helg. Hoppas bara ångensten håller sig borta. Blä. Orkar inte. Men, nu så har vi städat lite här hemma, skönt som fan. Vad som händer ikväll vettefan?

Igår var det lite "jobbfest", trevligt som tusan! Tess och Lena förjde med hem till mig och det blev drinkar och babbel. Mysigt värre  var det. <3

Annars då? Fråga inte. Nej, bläää.
Positivitet önskas?
Någon som har lite över?

full rulle full rulle full rulle full rulle full rulle..!

Jaa, nu jäklar har jag varit effektiv tycker jag, eller? har jobbat, tvättat, lagat mat, grejat, färgat håret och nu ska jag göra en fruktsallad och slänga mig på soffan. Ska rulla håret ikväll med, så jag får fina lockar till våran lilla "jobbfest" imorgon. Blir en lååång dag för mig. ska jobba 8-15, möte mellan 15-16.30 sen vidare till jobbet och vi ska ha lite fest och grilla. Blir mysigt men kommer nog vara seg sen kan jag lova! Så ska fixa håret, allt går ju så mycket lättare om man har en bra hårdag? Annars då? Har varit skit i några dagar av förklarliga skäl, men nu börjar jag känna mig bättre tillmods. Skönt.

Var på prommis med mina älskade Elin och Max efter jobbet. <3 pratade inte med Elin på heela dagen igår, det händer inte var dag. Så nu fick vi tjöta av oss lite. Tur att man har så underbara vänner, älskar er alla! Nu blir det fruktsallad! Mmm.



har ont som fan i nacken,
massage, någon?



och regnet det bara öser neeeer!

jaha, nu har jag inte bloggat på några dagar då. Kan förklaras med att jag jobbat ca trettio timmar den här helgen. Lagom segt. Men igår var jag ledig sånär som på ett möte på en timme. Så fick lite gjort i solskenet, städat och fixat på uteplatsen. Eller trädgården som jag kallar den nu med antalet växter så borde den få kallas det. Blev kalas fint! Tess, Elin och Max var förbi allihopa under eftermiddagen. MYS. Sen blev det lite käk och myspys i soffan med Magnus framför DEN BÄSTA JULKALENDERN NÅGONSIN. Ja, ni vet. trolltider. Lite stört kanske att två vuxna människor sitter inne en fin sommarvkäll och tittar på julalenderavsnitt från stenåldern. Men mysigt var det! <3

Idag har vi letat och letat, Magnus har tappat sin telefon.. Sen har vi sarit på tippen och gjort lite annat nyttigt med. Nu ska jag snart göra tacopaj a lá mormor. Mmmmm! Sen ska jag jobba igen 16-21. Ska bli grymt skönt med semester! :D

RSS 2.0