LÅTSAS SOM INGENTING

Halsen värker som bara den, näsan rinner. Men jag ska ta en treo till nu, sen tänker jag låtsas att det regnar. Det man inte låtsas om, det finns väl inte, eller? Värt ett försök.


Jaha, det har varit tyst från mig ett par dagar, har varit i skogen. Hos mamma och pappa. En sväng på stan med, fyndade lite på den dåliga mellandags"rean". Bara jag som tycker att det var sjukt dåligt i år? Slänger upp lite bilder senare. Kom hem igår kväll. på nåder, allt inklusive bilen verkar strejka i kylan. Nu var det med ett nyckelproblem, men dock kylans fel. Pappa och jag fick agera inbrottstjuvar, det gick bra tillslut och jag kom hem hel och bilen lika så.

Idag har jag mest sovit, städat och gått runt som en levandedöd. Tänkte fortsätta med det en stund, sen krypa ner och sova. Imorgon är det ÄNTLIGEN nyårsafton. Jag är frisk och min klänning, som kom idag, passa perfekt. Mina högsta önskningar, vi får se, ska hämta klänningen imorgon, det andra låtsas vi ju inte om.


GODNATT MINA SÖTA SNÖTROLL.


DET SER LJUSARE UT NU

Min panik har lagt sig, tog tag i det och jag klarar mig.
Det är tur att jag har mitt hjärta <3.
Tack för att du finns, i bra och dåliga tider.
Men jag bara undrar, när kommer våra härliga tider?
Tider utan massa hemskheter. Där man bara får vara.






Nu är jag i Kolbäck, hos mamma och pappa. Har ätit skinkmacka och myspysat lite. Funderar på att gå och lägga mig snart. Känner mig inte alls pigg. Ont i halsen igen och i huvudet. Tror febern börjar krypa tillbaka med. FY. Men imorgon ska jag med bror in till stan, vi fick pengar i julklapp som ska gå till kläder, så det ska bli super! Men känns lite skumt. Men är det så så är det så. Sen kommer mamma och pappa in, de ville bjuda oss på lunch. Pappa tar med sig bror hem och mamma och jag fortsätter på stan. Pappa lycklig att slippa! Så ska snart krypa till kojs som sagt, kanske jag får någon hund med mig, vore mysigt. Ska bara ringa bror och bestämma tid och plats.

Hoppas ni har det bra, ta hand om varandra!



FUCK IT ALL

Nu har jag en stor jävla klump i magen. Varför kan dom inte hålla koll på saker och ting?
Det känns bra jävla hopplöst just nu.

SKÄRMSHOPPING


Har klickat hem lite gott och blandat! Hittade denna skönheten på HM, nyår, klart.



MYS

Haft julmys med Magnus, Magnus,. Elin och Max efter jobbet.
Vin, mat, julklappar och mys. Så kul att se dom igen! <3


Nu blir det nog lite skärmshopping, eller ska titta och sukta lite.


LG KU990i Viewty

Funderar på att köpa en ny telefon.

Vad tycker ni, verkar helt okej för UNDER 2000 kronor?










NU ÄR JULENS FLÄNGANDE ÖVER

Juldagen var det middag hos svärmor och idag hos morfar.
Jobbat har jag hunnit med också. Så nu är jag trött som tusan.
Ska ta och hoppa in i duschen nu, sen ta mig ett glas vin
innan jag går och lägger mig. Jobb imorgon med.
Sen julmys med Elin, Max och Magnusx2.


Underbart!


JULAFTON

Julafton! Underbart. Massa mys och fina paket. Började med den obligatoriska varma chokladen hemma. Sen julfrukost hos Magnus syster. En sväng förbi Magnus mormor med lite julgodis, sen gick vi på en promenad och hämtade hem Stighjärtat. Efter detta så begav vi oss mot Köping till min moster. Min familj firade där, så det blev Kalle, mat och klappar. TACK för allt fint vi fick! Till sist så åkte vi hem till Magnus mamma, där jag äntligen fick ta mig ett glas vin. Vi delade klappar, åt ris a'la malta och hade mysigt.







Tack för alla fina klappar och fint sällskap. <3


JULAFTONS MORGON

Då var dagen här. Dopparedagen. Underbart. Mysig morgon hemma först, skinkmacka och tända ljus. Sen bege sig hem till Manges syster för julfrukost. Kommer rulla fram innan dagen är slut. Nu blir det en sväng hem till Manges mormor med lite julgodis, sen hämta Stig på Södergården där han tror att han bor. Katten alltså. Efter det ska vi åka till Köping för lite mera mat. För att avsluta dagen hos svärmor och Uffe puffe på Ris a'la malta. JULGRIS! <3



NU ÄR DET JUL!

Har pysslat hela dagen med klappar och annat!
Nu har vi klätt granen, finaste i Kungsör, kanske världen!
Ätit skinkmacka och hällt i oss julmust och glögg.
Hopp i pyjamasen så är det snart,
julafton!






DAN FÖRE DAN FÖRE DOPPARE DAN

Började dagen tidigt med besök i kyrkan! Var på julavslutning för min partnerskola,
fick kramar och vinkningar! Dom var så duktiga! Sen åkte jag med Moster och kusinerna och
handlade de sista klapparna! Åkte vidare ut på landet! Till mamma och pappa,
vi gick ut i skogen och hittade gran! Så nu är det avklarat! Hittade en superfin!










MÅNDAGSKVÄLLENSMYS

I måndags kom söta Linda och Tess över på lite mys på kvällskvisten.
Tess hade feber och ont i halsen, stackaren, men vi hade det mys ändå!
Vi åt lite gott och hade hade brasdvdn och julmusiken på!
Så härligt att Linda är hemma igen! <3 Mysfaktorn på topp!

TACK FÖR EN MYSIG KVÄLL SÖTNOSAR!




JULEN

Jag älskar julen. På riktigt, sådär så jag nästan tar det som en personlig kränkning
om någon säger något illa om den. Jag älskar hur det doftar på julen,
kanel, gran, amaryllis, tändstickor och levande ljus.

Jag älskar alla förberedelser, hitta gran, grilljera julskinka, slå in paket,
baka godis och handla klappar. Att ge är något av det roligaste som finns.

Julen handlar om det, att ge. Inte endast materiella ting, 
tänk på de alla hälsningar man får av människor runt en.
God jul från kassörskan på Konsum.
Trevlig fortsättning från busschaffören.
Man önskar folk det gott, det är underbart!

Så sprid lite julglädje imorgon!
God jul mina vänner. <3






PIGGARE I KROPPEN

Knoppen är det värre med, så trött!

Har varit i Köping idag, hos mormor med lite knäck, som utlovat! Sen sprang vi ner på stan en snabbis, tänkte handla de sista klapparna, men kammade noll. Sen snabbt hem, möte på jobbet. Efter det skulle jag skriva ut Exan och sen lägga den på lådan. Skrivarn krånglade så fick lägga benen på ryggen och springa upp till biblioteket och skriva ut där, sen snabbt köpa kuvert. Glömde adressen hemma, men som tur var så kunde Lena från min basgrupp hjälpa en smått hysterisk Malin. Så nu är den lagd på lådan, bara hoppas att posten gör sitt och den kommer in i tid.

Har nytt ätit hamburgare a'la Magnus, mmm! nu blir det lite klappinslagning, hittade ursött papper på Konsum av alla ställen! Godkväll mina vänner!

SÖNDAGIG SÖNDAG

Känner mig fortfarande lite krasslig. Fryser som en galning. Har provat ett varmt bad, massa kläder, filt och raggsockor.  Dagen har varit väldigt söndagig, inte fått mycket gjort alls. Slagit in några paket, plockat, lagat mat, kollat film. Nu ska jag värma mig lite glögg. Kanske får upp värmen.

Imorgon ska jag in till mormor en sväng, lämna lite grejer. Sen är det möte med jobbet. 
Efter det ska jag bara mysa. Hoppas man mår bättre imorgon så man orkar något.


MIN HJÄLTE

MORMOR

Min mormor är min hjälte. Hon är den underbaraste man kan tänka sig att ha som mormor. Jag kommer ihåg när jag var liten, jag var ganska mycket hemma hos mormor och Roffe, det var så mysigt! Hos mormor fick man inte hembakta bullar jämt, men man fick en massa annat kul! Man fick följa med på demostrationer, man fick bygga kojor nästan överallt, man fick vara i lekparken (fast där fick man inte kissa buskarna som hemma) och man fick diska med ett eget fint förkläde. Mormor har inte varit något "bullmormor" men hon är världens bästa mormor och en stor del i vem jag kom att bli. Hon har lärt mig mer än att laga köttbullar, hon har lärt mig om livet.

Mormor är en av mina bästa vänner, hon vet allt om mig och jag kan prata med henne om allt. Hon finns alltid där. Alltid. Det är jag tacksam för, så tacksam. För utan mormor vore det kaos hos mig. Vi kan kivas och snäsa, för att vi vet att vi alltid finns kvar för varandra i slutändan. Jag älskar dig mormor, du är min livboj. Min bästa vän! Mormor har lärt mig att inte ge sig, att kämpa på trots att man kanske egentligen inte orkar. Att ha en åsikt och våga stå för den. Att ingenting är omöjligt, inte ens att åka pulka utan snö.



JAG ÄLSKAR DIG MORMOR!


FORTFARANDE AJIGT

Min hals gör ont..! Hoppas på att bli frisk till julafton ändå. Gårdagen blev lång och seg. Lunkade runt hemma och försökte kurera mig. Vilket inte hjälpte. Tillslut gav jag upp och gick och la mig i sängen och tittade på scrubs. Just ja, innan kom Max och Elin över en sväng och sa hejdå, dom åker till Jönköping över jul. Höll mig på ganska bra avstånd, men kunde inte motstå att kramas, lite! MYS! Hur ska jag klara mig utan er i nästan en hel vecka?






Nu ska jag ta och krypa ner i ett varmt bad, halsen kan jag inte bota, men kan krypa ner i
ett bad så kanske jag får upp värmen, fryser som en älg! Brrr!



JULBORD X 2 OCH SJUKDOM

Blev det igår. Var så mätt så jag trodde jag skulle spricka. Mätt när jag vaknade i morse med. Men trevligt var det! I Kungsör så käkade vi, bytte julkappar och hade så mysigt. Sen grävde jag fram bilen, med hjälp från Tess som jag skjutsade till Köping innan jag åkte vidade mot Kolbäck. Hämtade upp mamma och en av hennes jobbarkompisar och åkte till Hallsta. Där vet dom hur man festar kan jag lova. Var ju med mamma på hennes jobbjulbord, chafförade. Där var det band och dans halva nattan, till skillnad från Kungsör, tråkigt folk som går när maten är uppäten vi nio. Kom hem vid två, då blev det att krypa ner i sängen  och sova.

Vaknade i morse, ont i hela kroppen, mest halsen. Feber och dunkande huvud. Så planerna i kväll blev det pannkaka av. Tråkigt, hade verkligen sett fram emot äventyr med Sofie, men en annan gång. Har skrivit lite på Exan med, börjar känna mig klar, men har skickat den till Roffe, litara inte på mig själv i feberyran. Nu ska jag bädda ner mig i soffan. Godkväll.

HEJA MEJ!

Yeeeeeah. Jag klarade den hamska salstentan med ett underbart skönt VG. Känns så bra så jag kan inte beskriva det. Nu har jag verkligen skäl att fira på lördag. Då blir det Singstar, dansbandskampen på tv och bus i E-tuna! Längtar.

Idag ska jag försöka skriva klart tentan, hoppas jag. Vill jag.
Så har inte tid att sitta här egentligen.
Så hej hopp! Ha en trevlig dag!




Oj, glömde nästan, idag får jag finbesök
av bästaste Lena och hennes lilla Matilda!

JULBAK

Jag och Elin träffades för vårat nu obligatoriska julgodisbak. Mmm, mumsigt blev det.
Men kommer inte vilja se en godis på flera dagar, lite väl mycket provsmak kanske,
bara socker ångorna gjorde sitt.
Vi hade så mysigt med julmusik delux och glögg.
Tack sötnos för en myspys dag!

Så om man är snäll till jul kommer kanske tomten med lite gott.






JULSTÄMNING

Julstämningen har nått mig. Underbart! Vet inte om det är snön, det faktum att nästan alla klappar är klara eller att jag börjat med tentan. Har även inhandlat lite av julmaten, skinka, vill ju inte riskera att bli utan! Så ikväll ska jag bara njuta av lite glögg, julmusik och så ska jag plocka fram lite mer tomtar. Jag arbetar mig genom kartongerna långsamt.



UNDERBART FÖR ATT FÅ DEN DÄR JULSTÄMNINGEN




En diskussion med klassisen Sofie som skrev ett klockrent inlägg:
-känns lite bättre när man är två, men inte helt tillfredsställande ändå.

Ska tillägga att vi diskuterade vår oeffektivitet när det gäller tentan.


LE!



But I see your true colors
shining through
I see your true colors
and that's why I love you
so don't be afraid to let them show
your true colors
true colors are beautiful
like a rainbow

Show me a smile then
don't be unhappy, can't remember
when I last saw you laughing
if this world makes you crazy
and you've taken all you can bear
you call me up
because you know I'll be there



So show me a smile today!

MÖT DINA MEDMÄNNISKOR MED ETT LEENDE

Sitter och tittar på tv4s gala, Svenska Hjältar. Helt underbara människor, vanliga men ändå så ovanliga. Vi kan alla göra något, det kan tyckas vara lite, eller självklart för många, men betyda så mycket för andra. Det är inte omöjligt att förändra någons liv. Det kan handla om att våga handla, våga säga ifrån och se möjligheter fast vägen ser mörk ut.

En uppmaning skickas ut från galan, LE! Så jag ger er ett leende, smittade det? Det sägs att leenden smittar, så starta en epedimi imorgon, möt dina medmänniskor med ett leende. Kanske smittar det av sig och nästa person den möter börjar le den med, och kedjan är startad. Så mina vänner, börja och fortsätt sedan dagen med ett ärligt leende.
 
Jag fick insperation av denna gala, jag insåg att jag har massor med hjältar runt mig.
Så varje söndag så kommer jag publicera ett inlägg tillägnat veckans hjälte.
Min hjälte.



NY ENERGI

Nu har jag börjat skriva på tentan, känns skönt att ha gjort det,
bara man kommer igång känns det som om man uträttat något.
Skönt.



Dagen har bestått av skola på förmiddagen. Agressioner på SJ, jävla nötter det där. Men orkar inte vara arg just nu. Det hjälper ingen. Hade en ganska intressant föreläsning ändå. Trevligt med lite omväxling. Efter skolan satte jag mig och pluggade lite. Sen har jag varit på långpromenad och tagit en kaffe med Elin.
Mys i snöovädret, men i leggings, smart Malin.

Nu ska jag och Magnus äta prinskorv, mmm! Gotti, gott, gott!


Sen blir det nog en tidig kväll.
Träning imorgon bitti,
skola, sen tänkte jag
ta en sväng till mormor!


BESKEDENS DAG

Idag har jag fått erfara något hemskt och något underbart.


Mormors kära vän har gått bort. Fan säger jag bara. Jävla helvetes cancer.
Tänker på mormor och vännens anhöriga. Goda människor försvinner.
Livet är bra jävla orättvist. Mormor, jag älskar dig
.

Varför säger man inte det oftare. Jag älskar dig. Ord som ofta missbrukas men när dom är ärliga, så ärliga, då sägs dom inte. Jag hoppas att jag säger det, ofta. Inte så ofta som jag skulle vilja och borde. Men jag hoppas att ni som jag älskar vet det ändå, jag vet att ni vet. Men man borde kunna säga det oftare, utan att orden ska bli missbrukade och utslitna. En dag är det försent. kom ihåg det.

Ett glädjens besked samma dag. Min arbetskamrat och vän Johanna fick en liten dotter. Två månader för tidigt, men en dotter. En liten Frida blev det. Tänker på det och hoppas ni mår bra.


Död och nytt liv. Ett besked för mycket.



ÄNTLIGEN FREDAG?

Har haft en hektisk dag med underbaraste Tess i Västerås! Fick nästan alla julklappar inhandlade, bara lite smått och gott kvar. Känns skönt! Har dock en hel del kvar som jag vill göra innan jul. Men ska fokusera på att fixa in tentan först. Vilket inte går speciellt bra känner jag. Vet liksom inte hur jag ska börja. Men tänkte sätta mig en timme nu innan IDOL final-resultat. Är helt solo ikväll, Magnus står i kiosken på lussebandyn.


Inhandlade lite åt mig själv med. Hittade grymma sprumpbyxor på Gina Tricot!
Sen den underbara gigantiska klockan från Ur & Penn.
Fashion against AIDS t-shirt från HM.






FUNDERAR PÅ ATT SKITA I JULEN

Fan, det här är inte likt mig. För mig är hela julen, från början till slut som julafton. Jag ÄLSKAR julen. Baka pepparkakor, lussebullar, pynta, städa, laga mat, åka runt och göra människor glada med godiskorgar, baka godis med Elin, sno köttbullar i förväg hos mormor, hitta den perfekta julgranen, köpa rätt julklappar, mysa hemma i soffan i pyjamas och raggsockor.

Men nejdå, Tentainlämning den 23/12, muntlig redovisning på grupparbete den 7/1 sen en andra tenta inlämning den 15/1. Det blir ingen jul i år. Jag vill ha allt med jul, utan stress. Bara göra det jag tycker är mysigt, som jag väntat ett helt år på att få göra. Fan. Jag är helt slut nu. Orkar inte. Men måste hitta viljen. Med det känns som om jag fammlar i mörkret just nu. Fan säger jag bara.











JULFEST

Lite bilder från julfesten med jobbet! Det var jätte trevligt, men tråkigt att alla drog. Med självklart så var det Samma härliga gäng som var kvar till sist! Bara Tess som saknades, massor!

Massa god mat, gott i gott! Sen Lena som körde en kort show, för kort! ;)
Sen blev det vin, vin och lite mer vin innan vi traskade hemmåt mitt i natten!
Mat, sötnosar och mättbilder, varsågoda!






DET BLIR INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT SIG

Hade sett fram emot en mysig kväll med min Magnus. Men han blev tvungen att jobba över, så jag tänke att jag städar lite medan jag väntar. Men väntan blev lång, han har inte kommit hem än.. Men nu är det rent hemma, en sak mindre på stresslistan. Har städat som en galning, så fötterna värker, ryggen är krokig och jag glömde bort att äta nått, så äter middag nu. Bra där! Jag glömmer alltid bort att äta när jag städar. Värsta bantnings knepet!

Nu ska jag läsa lite litteratur, men vet inte ens om det är värt att börja nu.




Imorgon ska jag till Leo som fyllde år idag!



GRATTIS GOASTE SKITUNGE!



TILLBAKA TILL VARDAGEN

Tråkigt men sant. Allt är som vanligt, nästan.


IKVÄLL BLIR DET JULBORD MED JOBBET!
Ska bli så jädrans kul att träffa alla igen.
MYS!


Jag bara längtar.



DET VERKAR HÅLLA I SIG

Mitt ganska så dåliga humör. Alla måsten och vill tar kål på mig.


Skolan idag, ska bli kul ändå! Vill höra hur alla haft det på Vfun.
Ska ta och kasta i mig lite frukost och kila till tåget!


ANDRA ADVENT

Mysig start med långpromenad, sen hem, åt en lååång frukost framför julkalenderns senaste avsnitt som jag missat. Sen en en sväng upp på julmarknaden, fick med mig Miio och Leo som sällskap. Efter jag skjutsat hem barna och hämtat upp Magnus åkte vi till svärmor för lite fika. Det blev en jävla massa kaos sen. Men jaja, en mysig dag allt som allt.








MITT I ALLT SÅ SKA MAN RÄCKA TILL

Fuck. Har så jävla dåligt samvete. Varför kan man aldrig räcka till? Jag försöker för fan, ser du inte det? Jag gör det inte för att jag vill vara elak? Men ändå så känns det som om det gnuggas i mitt ansikte. Säg fan inte att det är okej om du inte menar det!? Pikarna känns i mitt hjärta, okej?


Dagen började bra, men nu är det kaos i min hjärna,
för att inte tala om i mitt hjärta.


FUCK!!


GAMMELDAGS JULMARKNAD

Jag, Elin och fisen tog oss en sväng till Köping för lite julstämning! Den fanns där, trots regnet! Mysigt med massa stånd med allt möjligt kul. Sen tog vi en fika i prostgården, lussebulle, pepperkaka och kaffe. Fisen käkade lite mat. Tack för att ni ville åka, så mysigt!



Nu har jag lagat massa god mat och väntar på att min älskling ska komma hem. Vi ska äta, myspysa med glögg och kolla på film! Härligt, länge sedan vi sågs känns det som, eller snarare, länge sedan vi umgicks en hel kväll! <3



Ljus brinner överallt. Doften av kanel, nejlikor och apelsiner
sprider sig här hemma. I högtalarna ljuder underbar julmusik,
Frank Sinatra, Peter Jöback, Elvis Presley och Michael Bublé.
Glöggen puttrar och Stig ligger och spinner på sängen.
Ibland är livet underbart!


AMAZING


http://open.spotify.com/track/5FCifjT39xyIADT4NGDNq3


Äntligen ledig! Sovit länge. Stig väckte med i morse, släppte ut honom och gick och la mig och drog mig. Somnade om och vaknade av att det ringde på dörren klockan tolv! Det var nå försäljare tror jag, orkade inte öppna. Så skönt att sova! Känner mig tio år yngre! Yeaah!


Idag blir det myspys med Elin och Max i Köping, vi ska på gammaldags julmarknad!



FYNDIGT

Har suktat efter dessa söta pyjamasshorts länge.
De är från Kappahls Vintage Stories.

Underbara!



Det underbaraste av allt var att de var nedsatta till 29 kronor!


Har någon slags mani på mysshorts nu, hittade dessa med:



lila från Kappahl för 29 kronor  \  randiga från HM för ynka 10 kronor!

lyckan är gjord!


UNDERBART!

Länge sedan en sådan rubrik synts i bloggen.
Men idag är jag glad! Magnus får börja
jobba på måndag igen! Så skönt!



Annars har dagen rullat på ganska fort. Kom nyss hem,
ska ta och sätta i gång med lite käk här nu.
Träna ikväll igen, det blev bara en halvtimme igår.
Sen ska jag verkligen försöka ta en tidig, tidig kväll i kväll. ´




Imorgon blir det Gymninge efter jobbet.




MYCKET NU

Det är mycket nu...

Räknar ner dagarna till lördag, då blir det sovmorgon delux!
Nu måste jag sova. Ska hoppa in i duschen först, har tränat,
måste skriva lite inför imorgon med, sen sova.
Så ska snart sova, eller senare,
beroende på hur man ser det.

Hoppas man hinner varva ner inför julen.

RSS 2.0