TOM PLÅNBOK OCH FULL MAGE

Hoppas jag håller mig länge utan mat nu med tanke på att mitt bankkort gått varmt idag. Med mycket fyndade jag på rea. Trevligt med rea!

Dagen startade tidigt, skulle vara i västerås vid nio. Sov hos mams inatt för att slippa gå upp allt för tidigt! Väl hos läkaren så trodde jag att alla mina fotproblem skulle lösas, men ack så fel man kan ha! Min läkare i Kungsör hade skrivit att mitt problem var att jag har hälsporre och skavsår, inte att hälsporren beror på att jag tvingas gå i platta skor FÖR att jag FÅR skavsår av skor med bakkappa. ARRRRHHH! Så han den oerhört trevliga läkaren han sa att mot skavsår kunde han inte göra någonting utan tyckte att jag då borde fått en remiss till en hudspecialist. SUCK. Men ska få inlägg i alla fall, hade lite högt fotvalv, så kan ju inte skada. Så, tillbaka på ruta ett. Skapligt besviken.

Efter detta snurriga läkarbesök blev det lite välbehövlig reashopping. Hittade massa fint, lovade Linda att lägga upp bilder, så here you go!


           topp 49:-         jacka 100:-          klänning 50:-   tröja 80:- byxa 30:- sjal 40:-


topp 80:- linnen 99:-/st      Bikini 100.-
blomma 25:- skärp 50:-     linne 50:-


fin mask 150:-  oljelampa 45:-


 



GOD MAT!!

Efter all shopping åkte jag och mamma hem och lagade Västerbottenostpaj! Mmmm! Sen åt vi det och kräftor! Så nu är vi mätta och halvdöa! ;) Imorgon ska jag ta sovmorgon, hoppas jag kan sova då! Mamma slutar jobba vid 12 så då ska vi ev. ut och plocka lite blåbär. Sen ska jag hem till Magnus igen. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0